Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na de erre a józan paraszti észre szokás azt mondani, hogy tanár úr, csak két gond van:
- nem vagyok paraszt - de józan se
Gyakori kérdések, véletlenszerű találat: Bővebben: Link
Három hajótörött úszik az óceán közepén és egyszer csak arra jön egy
hajó tele apácákkal. Mondják a hajótörötteknek: - Felveszünk benneteket, de csak úgy, ha levágjuk a farkatokat. Az egyik már nagyon nem bírja, felmászik... Egyszer csak egy rövid fájdalmas kiáltás hallatszik. Lassan a másik sem bírja, felmászik ő is. Egy hosszú fájdalmas kiáltás után csönd lesz. Tempózik a harmadik, de ő sem bírja sokáig... Felszól az apácáknak, húzzák fel őt is. Jó, mondják az apácák, de a tiédet is le kell vágnunk. Megkérdezi a férfi, miért volt, hogy az egyik társam rövidet kiáltott? - Ő favágó volt, az övét egy baltával vágtuk le... - És a másik társam miért ordított oly sokáig? - Ő asztalos volt, az övét legyalultuk... Elkezd röhögni a férfi, mire az apácák megkérdik, mit nevet? - Én cukrász vagyok: mire elszopogatják, csak kikötünk valahol!
Ez valahogy mostanában lehetett: Bővebben: Link
És ahogy Hofi mondaná: "...ugye hogy semmi politika nincs benne...azéé me' röstellném ha így lenne..." Így lehet dönteni...ki melyiket szereti.
Ennél már csak az az új design volt jobb ahol nem hagytak helyet a drótnak...
tényleg viccesnek hangzik de jobban begondolva jobban vezeti az áramot ha fényes, van benn igazság...
Na még ilyet sem csináltam!
Találtam egy darabka fura alakú nyákdarabot és arra terveztem meg a kapcsolást. Spórolásból jó vagyok ugye? (Tesco példát vehetne)
Elmés megoldás, de a kapcsolás mi is lett végül is?
Tegnap is egy hasonlót linkeltem, ma is...úgy tűnik rá jár a rúd mostanában, csak nehogy megelégelje a király. Bővebben: Link
Nem rossz...jó színész a kutya. Mondjuk ezen az oldalon találtam egy nekem valót is: Bővebben: Link
A hajóval kapcsolatban: nem igazán hiszem el, hogy pont az a nagy hajó lenne az alany a 2. linken. De mégis valódinak tűnik a felvétel, csak kérdés, vajon arról a hajóról származik-e, vagy egy kisebbről, melyet könnyebben dobál a vihar?
--- Sára már képes hasonlókat művelni, mint a képeken szereplő nagyszabású "alkotások"?
Mit gondolsz miért írtam, hogy nekem való? Ajtó, szekrény ajtó, falak összefirkálva. Tegnap az erősítőimet festette meg a tunert szerencsére csak vízfestékkel. Meg gyakorlatilag amit talál...
Közben találtam egy elektronikai érdekességet is, de inkább ebbe a topicba teszem: Bővebben: Link És a kapusok:Bővebben: Link
Azt nem vágom, hogy miért pont USB-vel kellett ezt megoldani? Lehet, hogy senki se juttatta az alkotó eszébe, hogy a tápegységből vételezni az 5 V-ot direkt módon sokkal egyszerűbb megoldás lett volna.
Norbertooo.....hát akkor hogyan lenne plug and play???
Bár ezen inkább sírni kéne, mint nevetni, hogy az APEH-nál ilyen szinten értenek az értékbecsléshez.
És akkor ilyen helyről kéne befolyni az ország pénzének... Bővebben: Link Bővebben: Link
Akkor a SUZUKI Fabia-ról már ne is beszéljünk
Bővebben: Link
Ha jól látom az egyik képen ott a nagytudású értékbecslő...
Apámék tizeniksz évvel ezelőtt kiautóztak Hannoverbe egy $uzuki stifttel.
Rossz helyre parkoltak és a parkoló őr nem tudta, hogy milyen márka és $ubarut írt a büntető cetlire! Azért szerintem ordítanak a két márka közötti különbségek.
Azért 1 db használt Pentium 1-es gép potom 35000Ft-ért!
Már licitálok is! Eladom 90-ért!
Valószínűleg azért, mert ott több Subaru Justy járkál, mint Suzuki, így azzal azonosították. Subaru Justy Egyébként full Suzuki, csak négykerék meghajtású, 1.3-as motor van benne. El lehet képzelni, hogy mennyi értelme van az egésznek...
Nekem Ausztriában a Lada 2105-re Yugo-t írt a hatóság.
Volt három lehetőség, de mindet elcsesztük.
ÉRINTKEZŐLEMOSÓ - nem is olyan nehéz !
Külföldön is meg van a színvonal a TV-ben: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |