Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Fiú: Apa! Öltözhetek a farsangon sírnak?
Apa: De tavaly lány voltál! Fiú: Tudom. És?? Apa: Hát, bolond aki sír egy lány után..
Ma megtudtam, hogy a közbiztonság éghető anyag.
Ez csak 'Sajtó Huba'.
A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2013
Gondoltam felhívom az eladott. Mert érdekel a kis hiba
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2013
A telefonszám mellett van egy Megjelenít feliratú link, ha ráklikkelsz akkor megjelenik a telefonszám...
Az x-ek mellett a megjelenít feliratra kell kattintani. Egyébként a száma:06 20 3355336 Hopp fordkapcs is tudta.
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2013
Igaz de én mint laikus perceken át néztem és nem tudtam hogy hol a szám Akkor most már felhívhatom
Elromlott a mosógépem, nagyon rezeg, tud valaki egy jó szerelőt?
Készült róla egy videó is, hogy fel tudjon készülni a mester a munkára.
Önök a hogyan mosunk téglát az új automata mosógépben videót látták
Úgy látszik a tégla mosás keményebb dolog, mint a pénzmosás.
"
"Best Harlem..." Ez a videó már nem érhető el RediLataj szerzői jogi követelése miatt. "
Párom már nagyon tervezi az esküvőnket. Szeretné , hogy minden tökéletes legyen. Elküdtem neki ezt videót. Bővebben: Link Egyenlőre várom a reakcióját!
Hová tűnik a víz a forralóból? Hmmm nem értem! Bővebben: Link
Ez csak kamu lehet. Ennyire nem lehet valaki zizi.
Hát egyet értek. Bár ha ez igaz akkor meg télleg mutogatni kell , hogy ilyen van
Ilyen szinten nem. Egy csimpánz legalább rájött volna a problémára.
Az én véleményem az, hogy nem akart a lánynak teát készíteni. Jobb kifogás nem volt a tarsolyában. Az már más kérdés, hogy a lány rájött a huncutságra vagy nem.
Piroska ballag az erdőben, az egyik kanyarban elé toppan a Farkas:
- Piroska, megeszlek itt és most! - Na de Farkas! A mese szerint a Nagyi házában kell várnod rám! - Nem érdekel a mese! Éhes vagyok és kész! - Rendben, de akkor a mesék törvénye szerint jár 3 utolsó kívánság! - Az még belefér, mi az első kívánságod? - Gyerünk a bokrok közé, és tégy magadévá! - De Piroska! - Csönd! Megígérted, gyerünk! Egy kicsivel később: - Piroska, mi a második kívánságod? - Farkas, tök jó voltál... Ugyanez még egyszer! A Farkas ugyan egy kicsid elpilledt, de újra a bokrok közé mennek. A Farkas meglehetősen lelombozódva kerül elő: - Nos Piroska, mi a harmadik kívánságod? - Farkas, te tényleg tökös fickó vagy! Harmadszor is menjünk a bokrok közé! - Na ne szórakozz velem, elfáradtam, alig élek! - A mesék törvénye téged is köt! Gyerünk! Negyed óra múlva a Farkas a szívéhez kap és kileheli páráját. Piroska összeszedi dolgait, és megy tovább Nagyi házához. Este a Vadász megtalálja a Farkas tetemét, megvizsgálja a nyomokat... - Hmmm, ki kell lőnöm Piroskát, a héten ez már a negyedik farkas!
A Halálnak egyszer Chuck Norris közeli élménye volt.
Chuck Norris medicinlabdával pin-pongozik. Felszáll a repülőgép, a kapitány a pilótafülkéből mikrofonon keresztül beszél: - Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodálatosan kék, a felhők is gyönyörűek, vagyis csodaszép időnk van, és a géppel is minden rend... Ó, A FRANCBA!!! Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni se mernek, amikor újból a kapitány hangja hallatszik: - Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kellene a nadrágom elejét! Erre az egyik utas: - Az enyémnek meg a hátulját.
Egy kedves barátom mondása volt: Ha férfi ember 30 éves kora után reggel arra ébred, hogy semmije sem fáj, akkor meghalt.
Én 40-el ismertem, és igaz is.
Neil Armstrong amikor 1969-ben a holdra szált, Chuck Norris már jött vele szembe, gumi csizmában. Azóta van zsiráf, amióta Chuck Norris nyakon vágott egy lovat.
Mióta elmúltam 50 kezdem én is. Azért gondolom a genetika ebbe beleszól.
Chuck Norris hülyére vert egy okos telefont. Ha Chuck Norris betesz egy szelet szalámit a dvd lejátszóba, vissza tudja nézni az egész disznóvágást.
Lassan 20 vagyok, még nem érzek semmit...
Chuck Norrist csak egy Nokia 3310-el lehetne megölni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |