Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mai alkotásom:
Lehet hogy ilyen volt a gyári doboza is a 6Π45C-nek?
Azért nem érzel még semmit, mert még garanciális vagy... A garancia 25 év...
Ezt a garanciát hol is lehet érvényesíteni? A garancia cserét, vagy csak helyszíni javítást biztosít? Rákerestem neten, de a gugli nem dobott rá találatot....
Lehet. Jól sikerült, nekem tetszik.
Köszi! Ezek az oroszok! Van folytatása is! Támad a hadsereg!
Házi gyártmányú feldolgozás Jobb oldalt az a nagyon fáradt emberke vagyok én Gangam Style
Ezt csak magyarul lehet megérteni!
Nyuszika és a róka találkoznak az erdőben. Nyuszika köszön: - Szia vörös! - Te engem ne vörösözz le! - Miért, jobb lenne, ha lerókáználak? Két egér beszélget a kamrában: - Rád fog esni a margarin! - Rámamargarin? - Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott tenni, ha este nem tud elaludni? - Én? Elszámolok háromig, és már alszom is. - Tényleg? Csak háromig? - Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is. - Kislányom, teljesen egyedül oldottad meg ezt az egyenletet? - Nem. Két ismeretlennel. - Miért nincs bástya a vonaton? - Mert a vonat nem vár. - Hogy tanítja a varázsló úszni a pókot? - Hókusz, pók ússz! A tehén bonyolult állat. De én megfejtem. - Miért nem gyűjt a darázs vasat? - Mert azt a MÉH teszi. - Akarsz sokat keresni? - Igen. - Akkor jól elbújok. Mi van a tömegsír felett? - Csapatszellem! Mi a bio fajgyűlölet? - Két kopaszbarack üt egy cigánymeggyet. Mi lesz a kígyó és a kenguru keresztezéséből? - Ugrókötél. Mi van az idegbeteg ló lábán? - Pszichopata. Mi lesz a kecske és a kacsa kereszteződéséből? - Mc Donalds. Miért van a méheknek királynőjük? - Mert ha kormányuk volna, nem lenne méz. Mennyi az ember átlagos alvásigénye? - Csak még öt perc. Mi kell a sörösládák cipeléséhez? - Rekeszizom. Ki követi el a legtöbb összeadási hibát? - Az anyakönyvvezető. Milyen az arab lopakodó? - Teve mamuszban. Milyen mértékegységgel mérik a malac hosszát? - Rőfben. Miért nem játszik a tűzoltózenekar betonon? - Mert olyan hangszer nincs. Mi lesz abból, ha két busz összeütközik? - Két rombusz. Honnan tudod, hogy egy politikus hazudik? - Mozog a szája. Milyen buli van az intenzív osztályon? - Eszméletlen! Miért nehéz a nőknek érző, törődő és jóképű férfit találniuk? - Mert azoknak a férfiaknak már van pasijuk. Nénike odamegy a sírásóhoz a temetőben. - Megmondaná aranyoskám, merre találom a 41-es parcella 34-es sírt? - Borzasztó alakok maguk! Elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza. A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2013
Rendszergazda és programozóként, hasonló esetek játszódnak le nálam is!
a-fejlesztok-elete-animgifekkel-elmeselve A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2013
Göthös vagyok, elmentem a háziorvos rendelésére. Délután 14-15 óra között rendel. Reggel nem érdemes menni millióan vannak. 14:35-re értem oda, sehol senki. Hopp, lehet, hogy már nincsenek is ott? Pár perc múlva nyílik azt ajtó és az asszisztens hölgy meglepődve, tágra nyílt szemekkel megkérdezi:
- Segíthetek valamiben? - ....igen, gondolom... - Vizsgálatra jött? - Igen... -...jöjjön be! Mégis a rendelési idő közepén, a rendelőben várakozó illetőre így rácsodálkozni?
Mi is voltunk ennyi, mi sem éreztünk semmit! De Te leszel annyi mint most mi ???
Bocs a többesszámért, de ha jól olvastam, nem csak nekem húzták be az ötödik X-t..
Azon a helyen vagyok és megláttam a heji* márkát Gondoltam hátha akar valaki otthon is ilyet
* helyi ! A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2013
Az embléma tetszene, de az autó nem kell hozzá.
Romániában szinte mindennapos ez a látvány.
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2013
Politikamentesen egy kis gyűjtemény a belügyminisztériumi SMS-ről. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2013
Budapest, MÁV kórház (rendelő intézet), 17 óra. Negyedik emelet (akkor ott már csak egy részleg működik, a szemészet, azon belül is csak egy orvos). Be kell jelentkezni lent, hetekre előre ki vannak osztva az időpontok (15 perces időrések vannak).
Asszisztensnő kijön, végignéz a soron. Elkezd számolni, majd nem jön ki az összeg. Végül rábök a "kakukktojásra", (tini lány a mamával): - Maguk be vannak jelentkezve? - Őőő - Szemészetre várnak? - Elfelejtettük... Szóval nem kell csodálkozni...
Március 16-án bemegy Petőfi a Pilvax kávéházba, és így szól a csaposhoz:
- Egy fél Unicumot kérek! Mire a csapos, feddőn: - Ejnye Sándor! Tegnap is így kezdted!
Mai módi szerinti szakítás.
Mostani post a Totálcar-on:
Idézet: „ Őrületbe kerget a csomagtartó Ha kinyitom a központi zárat, felpattan. Ha kibiztosítom a rablásgátlót, felpattan. Út közben felpattan. Mi lehet a hiba?” Nem tudom kihagyni: A pattanás |
Bejelentkezés
Hirdetés |