Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez jó. Tanulság, legyen nálunk mindig egy nagy pajszer ajtófeszítőnek. Vagy akkusfúró. Lítiumakkus. Gondolom következő útjára már vitte.
Idézet: „Vagy akkusfúró. Lítiumakkus. Gondolom következő útjára már vitte.” Á, azon a hőmérsékleten nem jó! Amerikáner ! Idézet: „aktív monitor, 100 Watt teljesítmény (60 Watt LF és 40 Watt HF),”
kissi, zenetom
Vagy tegyenek rá ilyen zárat, gond nem lesz. De hát mi mondjunk meg mindent, hogy csinálják az űrhajón? Találják ki ők. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2015
Szerintem nem vitt Ő semmit a következő útjára. Ha ez valójában megtörténik, akkor Ő már nem vihet semmit a következő útjára. Ahova ezután Ő ment oda nem vihet semmit. De ezt tik is jól tudjátok.
De ez felveti ugyanazt a problémát. Ha le kell zárni...
Hát éppen ezaz! Ahhoz kell kulcs, amit bent hagyhat.
Természetesen kódzárasat tesz rá. Próbálgatással néhány nap alatt ki lehet nyitni...
Mégsem jó ez a zár űrhajóra. Éppen most alig tudtam bezárni a tyúkólat ilyen zárral. Szorul, és hideg van neki.
Erről jut eszembe, a világűrben mi a hideg-meleg, ha légüres, semmi nincs ott.
Egyébként nem is kell zár, hiszen relatíve szerintem kevés tolvaj van az űrben.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2015
És a földönkívüliek? Vagy azok nem lopnak őrhajót?
Igen. Csak annyira, hogy ne lifegjen az ajtó. Egyáltalán mi a fenének kell ott kimenni lebegősdizni. Nem talál ott semmit. Maradjon bent a fenekén a nyughatatlan űrhajós, csak a gondot okozza nekünk a kulcskérdésével.
zolika60 Vagy ő a tolvaj, hajót akar lopni. Azért nincs hozzá kulcsa. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2015
Erre nem gondoltam. Akkor viszont mi a fenének keresi?
Én nem hiszek bennük, legalábbis szerintem még nem voltak itt a Föld közelében.
nagym6: elég egy kilincses ajtó, azt' kész.
Pedig nagy valószínüséggel, ha a Földön kialakult az élet, akkor máshol is. Előbb-utóbb jön egy ( ha még nem volt itt....) pufók UFO.
Idézet: „Mégsem jó ez a zár űrhajóra. Éppen most alig tudtam bezárni a tyúkólat ilyen zárral.” Tehát nálatok a tyúkól a NASA fejlesztése? Űrtechnikával készült?
Abban hiszek, hogy nem csak a Földön van élet, de hogy ide eljutottak, azt kétlem.
Ennek ellenére imádom a SciFi filmeket. Pl. a Prometheus az nagy kedvenc.
Majdnem, de aztán összevitatkoztunk az ajtózáron. Ők bonyolultat akartak, én meg ezt a tolózárat. Végül elküldtem őket, maradjanak csak az űrhajó fejlesztésnél. Tyúkól komoly dolog, biztosan ki kell tudni nyitni.
Milyen egy kutyaütő rakétamérnökök vannak a NASA-nál, még egy tyúkólat sem tudnak rendesen megtervezni. Ezért is kerül sokba egy űrhajó, mert bonyolult és drága ajtózárat terveznek az űrkompra.
Idézet: „"Abban hiszek, hogy nem csak a Földön van élet, de hogy ide eljutottak, azt kétlem." ” A hugom egész kicsi korában űrhajós akart lenni. Mindíg ugrattam ezzel. Egyszer azt mondtam neki, hogyha mégis összejön, és fent lesz az űrben, akkor tudni fogjuk biztosra hogy a földön kívűl is van élet, de NEM értelmes.
Ha emberünk megszomjazik akkor sincs probléma: Majd űrkutatás.
Ha találkozik egy nagyfogú szintetikus állattal akkor az a: Műhód.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2015
Mindent túlbonyolítanak. Mint az íróeszköznél is. Állítólag 1milla dollárért fejlesztették ki az íróeszközüket, mert golyóstollal nem lehet ott fent súlytalanságban írni. Nem folyik a tinta a golyóra.
Az oroszok írtak ceruzával, nem kellett fejleszteni.
Na ezen most felröhögtem!
Tpikus amerikai gondolkodás. Ma hallottam egy viccet: Két pápa beszélget..... Szerintem nem is kell folytatni.
Nem véletlenül fejlesztették ki. Az amerikaiak is ceruzával kezdték, de rájöttek, hogy az űrhajóban elszabaduló grafitpor, letört hegyek, forgácsok gyúlékonyak és zárlatot okozhatnak. Valóban 1 millióba került kifejleszteni az új tollat, de egy külsős cég csinálta, és nem csak súlytalanságot viseli jól, hanem extrém hőmérsékleten is fog. Ezt a Nasa 2,5 dollár/db áron vette. Egy évvel később az oroszok is ugyan ezt használták.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2015
Épp most lehetne folytatni..
Jellemző ez a fajta problémakezeleés, ha felnyitom a PC oldalát és nekiállok a nanotechnológiás processzor fölött ceruzáthegyezni, hát kíváncsi vagyok mikorra okoznék zárlatot, az meg, hogy egy egysezrű rutin teszt során űrhajósok égnek benn egy kabinba, mert senki nem gondolta, hogy az oxigén táplálja a tüzet az már nem gáz
|
Bejelentkezés
Hirdetés |