Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: Ej, ezzel lehetne vitatkozni, eddig szinte még bolton kívül sehol sem láttam ilyet. „Formabontóan elmés logikai játék Nagy nyomás alatt! Legkkedveltebb játék a gyerekek között,...” Idézet: Amit én vettem, az csak színtelen átlátszó nejllon csomagolásban volt, melyet kibontás után ki kell dobni, valamint leírás sem volt hozzá. Ez tulajdonképpen egy két fő által játszható logikai társasjáték, a videóban jól elmagyarázzák a szabályokat. „...borzasztóan egyszerű logikán alapul, és tulajdonképpen azt a metódust, azt az érzést hozza vissza, amikor a dobozokban lévő kis pukkasztós fóliát ugye nekiállunk lyukasztgatni. Itt ugyanaz a lényeg, egyetlen egy alkatrészből áll a játák, egy ilyen kis szilikonos körből, amin be lehet ezeket a kis köröket nyomni, ki lehet őket pukkasztani úgymond, és a másik oldalon ugye pedig mikor megfordítjuk, akkor vissza. Ennyi gyakorlatilag a jéták alkatrésze, egy pici dobozban elfér. (...)” Megpróbáltam kiírni a videóból a lényeget, melyet csatolok. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2021
Az még a vicces (bár, ez a topic címe is), hogy bár feladtad a rejtvényt, de még mindig rossz megfejtést mutatsz.
Mint Kovidivi mutatta, nem a pukkantgatás a lényeg (De látom, közben utánanéztél ) A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2021
Hogyan kapta el egy régebbi német krimisorozat felügyelője a bűnözőket?
Derrick: - Hol van a táskám Harry?
Harry: - A szemed alatt Derrick!
Detoxikálóban:
- Doktor úr ! Mennyit kéne nekem inni, hogy 0.008℅ legyen az alkoholszintem ? - Magának ??? Három napig semmit ...
Vagy 10 liter vért...
Pfujjjj ...
Drakula ! Vámpír ! Farkasember !
Jó is az.
Megesszük fülét. És a reggeli a sült vér.
Kannibálok pedig már nincsenek!
Mindet megettük!
Azt tudjátok mi a kannibálok gyors kajája???? Hát a pizzafutár.
Mit esznek a vegetáriánus kannibálok?
Zöldségest...
Azt tudjuk, hogy a kannibál azelőtt portás volt?
És az ilyen álláshalmozókról jut eszembe Wendriner Piroska
Is A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2021
Hát...
Ha egy kis szófacsarást teszel a "Hannibal ante portas"- ba, és ismered a félrefordítós viccet, akkor tudod ze.
Köszi! Így már értem Rosszmáj beírását is...
Ott maradt a dunsztoláshoz használt puha pléd, amit a macska megtalált magának.
Addig nem mehet újabb adag lekvár dunsztolásra, míg a macska magától el nem hagyja a plédet. Vagy addig nem szabad kivenni a lekvárokat a dunsztból, míg a macska magától el nem hagyja a plédet. Idézet: „Te tarthatsz kutyát, de a macska az, aki téged tart. A macskák hasznos háziállatoknak tekintik az embereket. ‒ George Mikes ‒” Idézet: „Amikor a macskámmal játszom, honnan tudhatnám, hogy én töltök időt vele, vagy inkább ő velem? ‒ Montaigne ‒”
A korábbi fekete anyja, az ha felveszem, leugrik. Ha maga ül az ölembe, akár fél órát is képes ott aludni. Meg akarom simogatni, előfordul, hogy elhúzódik. Bárhol odajön hozzám, aztán nem tudok menekülni, csak dörgölőzik, dorombol. A kertben állandóan a nyomomban jár, mint a pulimacska.
A macskák egyébként sokkal értelmesebbek, mint a kutyák. (Ahol korábban laktam, az ottani szomszédomnál is sokkal értelmesebbek...) Sokkal több mindent meg tudnak tanulni - csak nem fontos nekik annyira a mi elismerésünk, mint a kutyákat. Értik az emberi beszédet! Csak nem érdekli őket...
És igen, helytelen azt mondani, hogy "van néhány macskám". Sokkal helyesebb így "néhány macskának én vagyok a kiszolgáló személyzete". Idézet: „(Ahol korábban laktam, az ottani szomszédomnál is sokkal értelmesebbek...)” Nálunk is volt már ilyen. (macska)
Én is szolgálok kettőt. Azok annyira smucig disznók, hogy még dorombolni is csak akkor hajlandóak, amikor éhesek! Akkor aztán megy a parancsolgatás, hogy adj ennem de rögtön! Sőt még a mancsukkal mutogatnak is, hogy azt, igen azt adjam már! Amikor simogatnám, akkor arrébb megy. De ha neki kell, akkor meg hanyatt vágja magát, kurrog, és mutogat a hasára. Közben meg egy ínyenc a foltos, mert a zacskós kaját ugyan elvárja, de utána meg kéri a zörgőset is, az neki a ropi. És ropogtat. Ha ropi nincs, akkor felveri a környéket a méltatlankodásával. A fekete meg belóg a szúnyoghálón keresztül. Megy a kamrába, a dolgozóba (radiátor elé, szekrény alá), gyerek lábához az ágyába. És még neki áll feljebb amikor a grabancánál fogva kiviszem. Azt mondja: nyeee!
Eszem megáll!
Vagy nem a macska plédjét kell a dunsztoláshoz használni. Bocs, nem tudtam kihagyni
Rigót nem esznek ?
Azt még nem láttam, de verebet galambot igen.
A galamb az egy nagyon genyó állat.
Amikor még volt macskaajtó, behozott egyet a főnök reggelire. Még hetekkel rá is tollak jöttek elő onnan is, ahonnan nem is gondoltuk. |
Bejelentkezés
Hirdetés |