Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ó, ez nem kérdés.
Minden pléd, fotel, ágy, ... a macskáké. Csak megengedik, hogy néha mi is használjuk.
Ez nálunk is így van és kiköveteli esténként a bunda kefélést
Porszívó...?
Atyám barátjának két macskája is volt: Jenő és Lujza. (Mond ez itt még valakinek valamit? ) Nos, Lujza korábban távozott az Örök Egerészmezőkre, Jenci még maradt. Aztán Jenő gazdája(?) feleségének is jelentkeznie kellett egy komoly, hívó szóra.... Kettesben maradtak tehát, Papa és a Jenő..... Jencitől azonban nem lehetett porszívózni, mert kikövetelte magának, hogy először ŐT porszívózzák ki. Mégpedig jó alaposan! (Erről Atyámnál talán video dokumentáció is van még...) Tehát a porszívózás mintegy 10 perc után a "Jenő, a k. szülédet!" kiáltás után általában kudarcba fulladt... A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2021
Ilyen nálunk is volt... Csak azt nem értettem, hogyan fért el a macska feje + a galamb azon a nyíláson.
Szerintem nem egyszerre.. szépen manccsal betuszkolta. Láttam én már mire képesek ezek!
Ez érdekes. Nálunk a macskák (heten vannak mint a gonoszok) ha csak meglátják a porszívót világgá mennek.
Ezen nevetgéltem én is, micsoda cica ez! A mieink nemhogy a porszívó, a hajszárító hangjára is menekülnek. De a szüleimnél is, még gyrekkorunkban, a porszívó az ősellensége volt a macskáknak.
Amúgy érdekes ez az "ősellenség" téma is, -amikor beteg volt a Barnus kutya, behoztam éjszakára a fürdőszobába (ami egyébként a Lili cica alvóhelye is volt). A Lili lenyomott neki két pofont a miheztartás végett, de reggelre már a Barnusnak lezerített törölközőmaradványon aludtak nagy békességben együtt, a cicaház már nem kellett a Lilinek A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2021
Azt a videót igyekezz megszerezni, szívesen megnézném
Nálunk többen vannak, és van amelyik átmegy a másik szobába az ágy alá, van amelyik csak azért megy arrébb, mert zavarja, hogy lökdössük a szívófejjel. Az ifjabbak meg előbb elbújtak, majd rájöttek, hogy a "főnök" nem fut el, akkor nekik sem kell...
Nálunk a kutya télen, nagy hidegben jöhet be a folyosóra. De olyankor a macskákat nem engedhetjük oda, mert kitúrják a kutyát a helyéről... A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2021
Bizony képesek vicces dolgokra... Lara cicánk egy időben orgonavirágot tett a párnámra, cipőmbe. Feleségem kontyjába meg zöldhagymát rejtett, meg a hagymaszárat ölelve aludt. Vacak nevű cicánk meg a labdázást szereti nagyon, rendesen mint egy kutya, ugy visszahozza, és leteszi elém, várva hogy dobjam el neki...
Gondolom a szembejövő forgalom számára pedig a hetvenes tábla van áthúzva pirossal.
A mi "Vacak" - unk fiatal korában pontosan ugyanezt csinálta - lehet, hogy rokonok?
Idézet: Azt elhiszem! A mi fekete macskánk olykor manccsal eszi a nedves macskakaját: odanyúlkál, kiengedi a körmöcskéit, majd így felkapja a macskakaja darabot, amit sikeresen a szájához is emel (ilyenkor nem hajol közel a tálkához)! „A macskák egyébként sokkal értelmesebbek, mint a kutyák.”
Nem lehet hogy nem is azért hozza vissza, mert az jó neki?
És ez a "praclizás" leginkább a konzerdobozból jó, miközben a tányérkáján is ott van.
..Végülis.. ami a tányéron van, az már biztosan az övé, amit hozzálop, az mindenképp extra
Jé, nevelőapáméknál is van egy "Vacak" nevű macska. Kicsi a világ.
Amúgy ott van egy szürkés, egy ~75%-ban fekete, két karamell színű cirmos, meg még 1-2 másik (nevüket nem sikerült megjegyeznem). Eredetileg ők is csak két macskával kezdték, a többi csak odaszokott. Vannak, amik nem mennek be a házba, ők a teraszon esznek, és vannak, amik bejárnak a házba, leginkább a hálóajtó alsó sarkánál fellazult szúnyoghálón keresztül, de mikor nyitva az ablak a nagyszobában, ott is szoktak az alul fellazult szúnyoghálón keresztül közlekedni. Különböző simogathatóságúak a macskák, van olyan, amelyiket jobban lehet, például ma reggel megtisztelt engem az egyik karamell színű cirmos azzal, hogy reggelinél az ölembe jött és ott doromboltatta magát pár percig. Természetesen mivel erdő közelében van a ház, időnként megfog valamelyik macska valamit...
Nem hagyjuk ott a konzervdobozt, csak valamennyit kiteszünk belőle a tálkájába, a többit lefedjük és betesszük a hűtőbe, úgyhogy mindenképpen csak a tálkájából csinálhatja, mikor olyan kedve van. Az a kitétel, hogy csirkés macskakaját nem kaphat, mert picit felduzzad a szája körül, sajnos enyhe allergiája van, de szerencsére lehet elég másmilyet kapni.
Nekem már maga az oldal helyesírása is fura. Olyan mintha sablonból készült clickbait lenne.
Ha ez így lenne igaz, mindenki ezt csinálná és mindenki milliárdos lenne ...
Ezt a marhaságot más más nevekkel többször megírták.
De mindig nagy sikere van...
Az meg a másik, hogy jelentős portálon volt fent a link és viszonylag elől, ami ugye felveti annak a Legyenek inkább macskák.
Pont "a jelentős portálon" láttam én is többször. Valóban a macskák érdekesebbek.
Ha már macskákat szeretnétek, hát tessék.
Macska halmazállapotok.
Lézermutató használata előadás közben...
Micsodát? Valami északi nyelven van a linkelt, autókkal foglalkozó oldal, az is lehet, hogy holland, lényeg az, hogy egyáltalán nem tudom elolvasni.
Jobb is ha nem tudod elolvasni, eléggé "agyrohasztó"...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |