Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum hozzászólás keresésÜdv!Hogyan tudom előhívni a hozzászólásaimat bármelyik témában? Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2024
Itt van valamilyen dokumentum . Talán használható. Innen töltöttem:
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2024
Üdv!
Egy 1.2 mm² furaton hány liter levegő távozik 0.3 , 0.4 és egy 0.5 bar nyomású tartályból a szabadba?Olajmentes mini kompresszor kiválasztásához kellenének az értékek. Köszönöm.
Az első videót meg tudtam nézni és készítettem felvételt A mentéskor nem tudom hova tette (az asztalt jelöltem meg célnak, a listájából le tudtam játszani de ez így nekem nem jó ) . a második videónál villan a képernyő, hogy indulna a VLC de semmi nem történik (nem tudom megnézni) lehet gyenge a gépem Hp8540P.
Köszönöm de talán találok még nem fizetős programot a net-en.
Köszönöm de ezt ismerem, képernyőképet készít -nekem felvétel kel(videó).
Üdv!
Képernyő felvevő ingyenes programot tudnátok ajánlani Win7-re ? Köszönöm.
Köszönöm, közben találtam rá képletet és megszerkesztettem -remélem jól számoltam és nem kel kísérletezni.
Téglalap, trapéz és körgyűrűből állna. Trapéz súlypontja (ez lenne a hosszú oldal)?
Üdv!
Hogyan tudnám meghatározni egy "mértani" alakzat súlypontját. Konkrétan egy nagy óra másodperc mutatót kelene szerkeszteni amely egyensúlyban van a tengelyen. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2024
Használtam de "vastag" lesz a réteg. A fát is melegíteni kelene, hogy bevegye az anyagot.
A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2023
Üdv!
Milyen oldószer használható parafin, gyertya feloldására? A cél, hogy ecsetelhető híg oldatot kapjak ami felhordás után kenőréteget alkot ( ha az oldószer elpárolog) . Esetleg más anyag lézervágott fa alkatrészek kenésére a csúszó felületeken ami nem "koszol" és "szagtalan" ? Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2023
Így néz ki Eagle alatt és PDF mentésben.Vezetősáv 0.4-0.6-0.8 .
A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |