Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ezek viszonylag jó hírek. Pár hét múlva már nem is fogsz emlékezni rá.
Paks lefújva inkább mi is el megyünk veled Toszkánára. A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2023
Kedves sporttársak, augusztus 12 vagy 13 (ez a valószínűbb) lesz az egri találkozó.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2023
Látod-látod, kellett Neked félrelépni. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Idézet: „megyünk veled Toszkánára” Ott is nézünk erőműt? Nosza! (addigra hátha meggyógyítja már Laci a Ducato-t. )
Mindenképpen. (Larderello gerotermikus erőmű.) Na jó, csak Paksra megyünk.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2023
És Balatongyörökön.
Makói rádióamatőr találkozó
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez Tartalomjegyzék 1 Ideje 2 Helye 3 Belépődíj 4 Útbaigazítás 5 Megközelítése 6 Szervező 7 Szállás, étkezés 8 Program 9 Története 10 Honlapok 11 Képek Ideje Évente kerül megrendezésre, július 3. teljes hétvégéjén, szombati napon. Konkrét időpont az aktuális események szócikkben (is). A Makói Rádióamatőr Klub a XXXI. Délkelet-határ menti Nemzetközi Rádiós Találkozóra 2023. július 15-én, szombaton várja vendégeit. Helye Makó, Marospart, "Zöld Ház". A rádiós találkozó Makó város közelében, a Maros folyó jobb partján, egy festői környezetben levő un. "Zöld Házban" és környékén kerül megrendezésre. GPS: 46.197665N 20.474508E [1]. QTH lokátor: KN06FE65WK. Belépődíj 500 Ft (Hölgyeknek és gyerekeknek ingyenes) Útbaigazítás A találkozó napján útbaigazítás a makói (RU730 439.125/431.525MHz C4FM/FM CTCSS 131,8Hz) átjátszón, illetve a szimplex S21 (145.525MHz) frekvencián! Tel: +36 30 491 6345. Információ kérhető minden makói amatőrtől. Megközelítése ZoldHaz utvonal.jpg ZoldHaz terkep vazlat.gif Közúton, személygépkocsival A 43.számú főút keresztezi a várost. A keleti irányból (Nagylak, M43 autópálya) érkező haladjon a városközponton keresztül ezen az úton egyenesen Szeged irányába a „Gőzmalom” utcáig. A szegedi (nyugati) irányából érkező a Maros hídon áthaladva hajtson be a városba, majd a "Lidl" áruházat elhagyva hajtson el a közeli „Gőzmalom” utcáig. Forduljon be ezen az utcán, és a második keresztezésnél forduljon jobbra, a „Liget” utcára. Lásd a mellékelt térképvázlatot. Haladjon tovább a Maros folyóig, áthaladva a folyó töltésén levő vasúti átjárón. A cél ennek az útnak a végén van. Autóbusszal: (Országos autóbusz menetrend) Autóbusszal Szeged felől a Makó, Kölcsey utca megállónál kell leszállni. Más irányból érkezőknek az autóbusz pályaudvaron a Szeged felé induló buszokra kell szállni és a Makó Kölcsey utca megállónál kell leszállni. A megállótól a találkozó helyszíne 25 perces séta (2km). A buszpályaudvarról gyalog: Széchenyi tér, Szegedi utca, az árvízvédelmi töltésen át a "Zöld Házig" vezető úton kb 50 perc séta (4km). Taxi Rádió Taxi: +36 62 211 588 Indulás előtt ellenőrizd a menetrendet! Szervező Rendező, szervező a Makói Rádióamatőr Klub. MRK-HA8KCI Email: mailto:ha8en@invitel.hu, mailto:ha8kci@freemail.hu Szállás, étkezés Étkezési lehetőség: A találkozó helyszínén, valamint a szomszédos Strand "Kalandpart" területén. Szálláslehetőség: A Maros-parti Camping Motelben, Autós Panzióban és a városban található szálláshelyeken: Camping Motel Autós Panzió Makói szálláshelyek Program A rendezvény nyitása 2023. július 15-én, szombaton, helyi idő szerint 08 órakor lesz. A rendezvény fő célja, hogy helyet, alkalmat biztosítson nagy létszámban rádióamatőröknek személyes találkozásra, egymás személyes megismerésére, a szakmai tapasztalatok, élmények megbeszélésére, átadására. Továbbá a barátság elmélyítésére, kikapcsolódásra, családtagok megismerésére. Az esemény festői környezetben zajlik. Nagyon közel van a Kőrös-Maros Nemzeti Park határához. A területet - a HAFF-0008 - a WorldWide Flora & Fauna programban aktiválhatja a WWFF bármely kedvelője. Egyéb programlehetőségek Makón: - HAGYMATIKUM, a fürdők fürdője - LOMBKORONA sétány - óriás csúszdával - Ingyenes szabad strand - marosi gyógyiszap - MAROS KALANDPART – a Maros felett átívelő drótkötél pályával - MAKOVECZ túra – 10 szemet gyönyörködtető Makovecz-épület egy városban Töltsön egy-két kellemes napot Makón, rádiós barátai, QSO partnerei, déli és keleti szomszédjaink (YU, YO) társaságában! Mindenkit szeretettel vár Makóra a Makói Rádióamatőr Klub tagsága HA8KCI Története HA8LUX Sanyi †HA8DK Sanyi A makói találkozó ötlete HA8LUX Sanyitól származik, aki korábban aktív CB rádiós (CB 22615) volt. Sanyi 1992-től tevékenykedik a Makói Rádióamatőr Klubban, s a következő évben megszervezte az első rádiós találkozót. Sanyi a szervezésben már tapasztalt volt, hiszen 1984-1993 között ő szervezte például a CB rádiósok báljait is. Hamarosan amatőr vizsgát tett, hívójeles rádióamatőr lett, s a HA8LUX hívójel szinte összeforrt a makói rendezvénnyel. Igazi házigazdaként szolgálta-szolgálja a vendégeket. Persze segítők is voltak (és vannak ma is) a szervezésben. Kezdetben – míg köztünk volt – az „ízig-vérig” amatőr †HA8DK Sanyi volt a társ, aki mind az előkészületekben, mind magán a találkozón sokat tett azért, hogy mindenki jól érezhesse magát a Makón. A különleges szépségű Maros-parton, vagy a városban azóta is minden évben meg van tartva a találkozó, a „mi” rendezvényünk. A rádiósoké! (akár CB, akár HAM rádiós, vagy mindkettő) Honlapok Makói Rádióamatőr Klub Mako Radio Club - HA8KCI Facebook oldal Képek
Szia!
Szerintem legyen augusztus 12. Nem tudom ütközik-e valamilyen egyéb eseménnyel. Ha nem jó a 12-e, az előtte levő szombat is szóba jöhet.
5-e az biztos hogy jó a 12-ét holnap megnézem.
Esetleg 13.-a vasárnap?
Ja, mert elírtam, nem néztem meg a naptárt.
Nekem 5és 13-a jó lesz csak tűzzétek ki az időpontot! Légyszi!!
Nekem csak a szombati nap lesz jó mert pénteken és vasárnap csak az oda vissza útra lesz időm.
Tehát 5 szombat, vagy 13 vasárnap?
Egyébként igazad van, nem mindenki tud ugrálni minden füttyentésre. Amúgy már kevesebb mint három hét van addig. Én nem is számolom (meg nem én szervezem) a jelentkezőket, azt csak úgyis akkor van értelme, ha már ismertek a részletek...
Hó elején jön unoka húgom. Úgy tudtam kikönyörögni 3 napot de azt is fog húzva adták. Ez van ha valakinek sérül a lába és 2 hétig itthon van.
Most hogy felszabadult az Augusztus 12, szombat, van alternatív program is bemelegítésnek (akinek éppen útba esik):
ŐHV Pirézek, Zsámbékon
Akkor fixáljuk: 13-a vasárnap. Az egri Bajuszvölgyben, ahol az első volt.
Remélem az eddigi jelentkezők mind jönnek és még mások is. Akinek ez megfelel jelezze, időnként összesítem. Legalább 4 nappal előtte szeretném tudni a várható létszámot, az étel-ital anyag beszerzés miatt. Idézet: „az étel-ital anyag beszerzés miatt.” Zsani?
Mit esztek rajta annyira? Ha meglátod az asszonyt egybe ruhába a Zsani sehol nem lesz hozzá képest.
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2023
Erre várunk, hogy bemutasd végre, de Téged sem enged el.
Szerintem nagyon aranyos egyébként, bár én csak télikabátban láttam eddig, azt is csak egyszer.
Hangfalakat és egyéb zeneszolgáltatást ki fog biztosítani?
Mert a lányok könnyen felrúghatják ám a bográcsot A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2023
Nem mutira készült. Kálmán már találkozott vele, varttina is. HA4023 dettó. Meg akinek a kamerát eladtam.
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2023
Zasszonyt interneten reklámozni, álmoskönyv szerint, hosszú távon, nem szokott jóra vezetni.
Hivatalosan eddig ennyi jelentkezőről tudok:
- Gery78 - granpa - madzagos - nagy_hoho - szikorapéter - varttina |
Bejelentkezés
Hirdetés |