Fórum témák
» Több friss téma |
A gondom nagyon egyszerünek tünik.A gép nem müködik(összel még használtam),szétszedve a kapcsolonál egy motorhoz menő letörött vezetéket találta.Semmi nyoma hogy hova volt bekötve.
Előre is köszönöm a segítséget
Sövényvágó.- tehát nem akkumulátoros. Viszont elég rendesen védve van újjlenyirás ellen, kvázi 2 kézzel kell indítani, egyik kéz kapcsol, a másik a reteszelő műanyag "O"-t kell előrenyomni, hogy elinduljon, A kóbor vezetéked innen szakadhatott le, a reteszelő kapcsolóról, szétkapod hanyattfordítod, és máris meglesz a helye
Azt fűszegélynyírónak hívják, és 10 perc üzem után már promlémája van egy masszív fűszállal. Nekem is volt, de nem is vettem meg az akkuját, szivargyújtóról használtam
Bocs ,utolag küldöm a képeket.
Az első két képen az látható,hogy szépen leblankolt a kósza vezeték vége, valószínűleg megfuttatva ónnal. Ha közelről megnézed, szerintem csavarnyomot is fogsz találni; és jól elhúztad mindentől, nehogy lássunk valamit. A 3. fotódon szabályszerűen eldugtad az addig libegő vezetéked, ami az ennyiek alapján a reteszelhető kapcsolóba kell, hogy érkezzen. Szerintem a 3. kép direkt ilyen, hogy nehezebb legyen kitalálni
Elnézést én nem rejtvény ujságba tettem fel a képeket.A kapcsolónál semmi nyoma a letört vezetéknek.A burkolatok levétele után igy nézett ki ahogy lefotoztam.Igazábol az segítene ,ha tudnám a motorra menő négy vezeték bekötését.
Szerintem is a kapcsolóba kell hogy érkezzen.
A zavarszűrő kondi vezetéke ahova megy oda kell rákötni letört vezetéket . A kondi párhuzamosan van kötve a motor felé menő vezetékkel. A fotón jól látszik a zavarszűrő kondi az a téglalap alakú és két fekete vezeték jön ki belőle , ezt kísérd végig.
Sziasztok Balck and Decker elektromos sövénynyíró motorja éppenhogx forog fogalmam sincs mi lehet a gondja!? Érdemes hibát keresgetni vagy menthetetlen szerintetek?
Erre nem olyan egyszerű válaszolni. Lehet, hogy szorul valamilyen mechnaika de az is megeshet, hogy a motor a végét járja (vagy már le is égett), netalán csak szénkeféket kellene cserélni.
Működés közben nagy szikrák láthatóak a motoron belül valamelyik szénkefénél? szerk.: Fordulatszám szabályzó van agépen? A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |