Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Az a baj hogy ebay-en még itteni viszonylatban is drágább és legtöbb az csak egy darab
Nem adtál neki túlfeszt? Vagy nem terhelted le nagyon?
Megvolt hűtve egy kicsit az ic? bemenete levolt huzva ?
Gyári erősítőnek a meghajtó ic-je volt,hűtve is volt persze,és egyszer csak füst.Valami Universum-é volt.
1300ft körül van a legolcsóbb kínából :/ ebayon.
Akkor lehet, hogy ezt is hamisítják. Meg valószínű, hogy tűhegyen volt járatva :/
Nagyon nem ajánlom hidd el.!!!!!
Ha erősítőt szeretnél,akkor tudok ajánlani 1-2 kapcsolást,ami nekem nagyon bevált.
Köszönöm , megnézem amit ajánlasz ,de most ez foglalkoztat Egy csati itt szól most épp melletem az ic 18V megy a tranyok meg 42V ről és tetszik
Igen tudom , néztem én is de ahoz azthiszem még jön postaköltség is.
Értem ,akkor az épp elkerűlhette a figyelmem
Mindkettőhöz van nyák,és be ültetési rajz is.
Köszönöm, gondolkozom még egy sort.
Nem mondom hogy nem szól szépen,sőt igen is szépen szól,de nagyon instabil ez az ic,és már nem találsz eredetit.
Akkor lehet nekem még eredetim van és azért él még.
Sziasztok!
Az erősítőt össze kötöttem a pc vel és hallatszik benne a ventilátor zaja mit lehetne vele kezdeni?
Melyik ventillátor zaja?
Ami a pc be van 2db
Igen előfordulhat,hogy eredeti.Én vagy 3 éve rendeltem,az itteni boltba,és kb 4mp-et üzemelt,és elhagyta a lélek.
Sziasztok
Meghajtó tranzisztor pár 2sc3421/2sa1358 táp fesz.: +-62V Szerintetek ezek helyett BD139/140 megfelelne vagy inkább 2sd1138/2sb861. Én ezeknél jobbat nem találtam. Erősítő: Yamaha AX-530 Minden segítséget előre is köszönök!
Sziasztok!
Van egy 2x200 w os végfok erősítőm és olyan kis problémám van hogy amit a számítógépemről adok neki bemenő jelet az nagyon kevés neki. szól ugy is jó erősen de több kell neki hogy hangosabban tudja hajtani a hangfalakat.Kérdées az lenne hogy milyen előerősítőt Építsek neki a bemenetére???Még egy kérdés hogy van egy TDA2030 as IC-böl egy 2x10 w os(kb) ,végfokom és azt lehetne e használni előerősítőnek Egy kis potival leszabályozva a TDA Kimenetét hogy ne vezéreljem túl a 2x200 as végfok bemenetét???? A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2013
Szia! A TDA2030 túl zajos ilyen feladathoz, használj kiszajú műveleti erősítőt, keresd az Előerősítő témát!
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2013
Ez az ágota ds 600 kapcsolási rajza Bővebben: Link ezt ha meg építem működni fog ?
Szia,Én ezt használom,és nagyon jó.
Szia! Köszi a választ.A kérdésem az lenne hogy Nyák rajzot tudnál e küldeni az előerősítőhöz Köszi a választ
A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2013
Szia
Visszatérve a Sony erősítőre szerinted cseréljem ki a kondikat és a stabilizátort is?
Csak lay van,de elküldöm.
A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2013
Szia.Jó a lay. fájl meg tudom nyitni Még annyit hogy ami a képen van nyákrajz azt tükröznöm kell még?, mert ahogy ezt nézem így a beültetés oldal van.Köszi
|
Bejelentkezés
Hirdetés |