Fórum témák
» Több friss téma |
Így van, ahogy vizor mondja. De persze keleti normás tévéből is lehetett két hangnormás készüléket rittyenteni egy ilyen modullal.
Sziasztok!
Beszereztem egy panasonic nv-mc30e típusú vhs-c videokamerát. Van az oldalán egy kerek minidin-hez hasonló 8 tűs csatlakozó, és nem találok róla semmi infót sem bekötésről, sem a nevét. Ha valaki ismerné ne titkolja
Sziasztok!
Van nekem egy mechanikus 220V AC -ról léptethető számlálóm Bővebben: Link,működik is,de nem értem az alsó számkerekek funkcióját.Legyen kedves valaki mondja el a működését.Egy tekercselő géphez szeretném felhasználni,jeladóról gondoskodok.
Hali!
Csak tipp, de szerintem ha az azon beállított értéket eléri a felső számláló, akkor ad egy jelet.
Aha. Na most már érthető.
Köszönöm mind kettőtöknek a választ.
Szerintem egy tekercselo gephez nem igazan jo, mivel csak egy iranyba tud szamolni.
Hajdanaban (1979-1983), mikor meg a sulinkban volt tekercselo gep, azon a szamlalo mechanikus kapcsolatban volt a csevelovel azaz ha valami gond volt menet kozben es visszafele kellett tekerni, az kovette. Ez a szamlalo nem kepes ra. Mar amennyire ennyi ido utan vissza tudok emlekezni ra, igencsak profinak mondanam (nem hazi gyartmany volt). Folyamatos fordulatszamszabalyozas, automatikus sebessegfuggo huzalfeszites amit huzalatmerohoz is be kellett allitani, menetemelkedes szabalyozas, meg ki tudja meg mi minden.
üdv!
Adott egy cd-s dekk. A tápegységében találtam ezt az alkatrészt, valószínű, hogy ez a hibás. De mi lehet ez: ***** Miért nem tallózod be, mint minden rendes user ?
SZVSZ bizti
szóval biztosíték?
csak ha a PCB szitanak lehet hinni es ott egy IC lenne, (ami tapvezetekek kozeleben akar stabkocka, ami rovidzarbiztos) amit kivaltottak "valamivel", ez valoszinusiti bennem a biztositek fogalmat. Talaltam guglival hasonlo tokozast: Bővebben: Link
Szia!
Szerintem úgy mint autónál a felső sort tudod nullázni(napi számláló), az alsó pedig folyamatosan számol. Bocsi elnéztem, ezzel szerintem be tudod előre állítani meddig számoljon a számláló. Valószínű egy kontaktot ad, ha a számláló eléri az előre beállított értéket.
A katalógus szerint resetelni is tudja magát(ha jól értelmezem a rajzot). Ezeket a betűket sajnos nem ismerem..
Hello!
Nekem olyan gondom van,h van egy trafóm ami kiégett! Egy DVD-lejátszóból szedtem ki és szeretném megtudni,h mekkora! Az oldalán van egy jelölése: 36-LIF015-XX0 Ez nem értem mit jelent! 220/36V? De háózati feszhez túl vékonyszálas a tekercselés! A DVD-lejátszó tipusa: WEG Dvd player dv1009
Üdv a 220/36v az azt jelenti hogy a trafód 220-v ból 36-ot csinált amikor még ép volt!
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek, ez mi lehet?
Ez egy fűtőtest. Ott látszik a hordozóanyagra feltekercselt fűtőszál.
Sziasztok!
Nem találok egy adatlapot egy smd egyenirányító hídról. ez van ráírva: TRR MBO46F Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Csak arra lennék vele kapcsolatban kíváncsi hogy mekkora feszültséget bízhatok rá.Ugyanis kb 60 voltot egyenirányítana.
Szia!
600V, 0,4 A a teherbírása. MB046F
Azt értem,h mit jelent a 220/36V Hanem a jelölést nem értem!
Szóval ezt: 36-LIF015-XX0 És azt kérdem,h a 36 jelölés azt jelentheti,h 220/36-os átalakítóról van szó? vagy mit? üdv!
Szia!
Köszi a segítséget! További szép napot! Üdv : Laci
Köszönöm a válaszodat a többi fórumtársnak is köszönöm,sajnos már nem fog működni,időközben kiderült,hogy hibás,azért nem reagált a második számláló beállításra.Azóta találtam más megoldást.
Erre lennék kiváncsi,h mekkora trafóról van szó! Valaki tud segíteni?
Az oldalán azt írja,h 36-LIF015-XX0 Előre is köszi! Üdv!
Amelyik oldanál nem ír semmit, ott 0,8 ohmot mértem a tekercsen.. a másik oldalon ahol 2est ír (gondolom ez a szekunder oldal) ott 1,1 ohmot...
Ezek szerint ez az eszköz jó is?!
Ez esetleg nem egy tévéből származik? Mert akkor meglehet, hogy nem is EMI-szűrő, hanem a sorvégtranzisztor meghajtótrafója.
DVD-lejátszóból!
A DVD tipusa: WEG DVD Player dv1009 És mielőtt még kicineztem volna, és a panelben volt ez kezdett el füstölögni mikor a hálózatba dugtam a lejátszót... ezért gondoltam,h ez a ludas!
Mutasd meg azt a panelt, amiből kivetted.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |