Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Bejelentkeznék értük, írok privátot is!
Üdv
Szia!
Ha megvan még a magnó, akkor holnap elmennék érte. Írok PÜ-t. Anti
Lemondok róluk inkább, szabad préda!
Engem érdekelne!
Privi megy .
Kb. 1m3 kisméretű tégla ingyen elvihető Békéscsabán. Nem bontott.
Úgy néz ki az RT folyóiratok elkeltek mind egy szálig.
Érdeklődés hiányában Orbana barátunk megnyerte az egész csomagot...
Vegyes 18650 cellák budapest 12. ker. ingyen. Állapotuk ismeretlen, posta csak ha más nem viszi személyesen. kb db.
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2018
2 db sony ericson walkman telefon. Bp. 12.ker. Vodásak. Az egyik elindult de ennél többet nem tudok róla.
Posta csak ha nem megy személyesen.
Posta is szóba jöhet? (Bocsánatnem tudtam kihagyni... )
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2018
Egyenként csomagolva, törékenyként feladva?
Kb 10 darab pci-e video kártya kerrsi új gazdáját. Állapot ismeretlen. Nem tudom kipróbálni. Bp 12. Ker.
Természetesen. Előre utalva a posta és a rakodás költségét. Ha rátudod venni a postát, hogy elvigye. 1 tonna biztosan van.
Kép esetleg kérhető róluk, hogy tudjam mifélék? Másik kérdés: bp-n máshol is átvehető esetleg? Most nincs bérletem, és kissé(nagyon) körülményes a közlekedés számomra...
Szia! Kb hány darab? Érdekelne
8 db
Szia! Képet kérhetek esetleg a telefonokról? Mert lehet érdekelne.(a két telefon)
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2018
Bővebben: Link
Közben az egyiket befogtam cégesnek, mert megdöglött a régi céges. A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2018
Ilyen-olyan bontott panelek,elméletileg jó tv hangszórók párban és még mittudoménmik esti órákban vihetők.Ha kell valakinek.
Engem érdekel.
Te vagy a második érdeklődő.
Rendben.
Konkrét tipust mondanál? Ez a vaterás link vagy nem jó, vagy nem él már.
Sziasztok!
Ha valakit érdekelnek ezek, elvihetők Bp.X.Kőbányáról. Posta kizárt, nézz az adatlapomra. Legjobb lenne, ha elvinné valaki egyszerre az egészet.(Nem feltétel). Utána mutyizhattok egymás között. RT számok: 82 / 4,8,9 83 / 1,2,4,7,9 84 / 2,4,6,9 85 / 4,6,7,8,9,10,11,12 86 / 1,2,3,4,6,8,9,10,11,12 87 / 1,11 88 / 1
Egybe az egészet, vagy válogatsz?
Ok, tiéd. Írj egy PÜ-t. A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2018
Igen, egyben az egészet. Köszönöm előre is. Írok PÜ-t.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |