Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Helyileg hol találhatóak? A lámpa milyen fajta? Mármint fénycsöves, vagy edison foglalatos?
A cuccok Balmazújvároson vannak, a lámpa csak váz, majd kérek egy digis gépet és lesznek feltéve dolgok fotókkal még. Mert van sok minden.
A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2019
Moderátor által szerkesztve
A képeken látható - eredetileg 1000, már csak 996 darabos - puzzle ingyen elvihető.
Személyes átvét: Budapest, XVIII. kerület, a pestlőrinci piachoz közel.
Sziasztok!
Bp. III. ker. Nyomtató ingyen vihető munkaidőben. Üdv!
Sziasztok
Ingyen elvihető cuccok ! A motor az nem mosógép motor , a többi az mosógép alkatrész de nem tudom milyen típushoz .
Bp. 17.-ből elvihetők a képeken szereplő cuccok. Postázást ne kérjetek, oldjuk meg valahogy más módon. Bp területén egyeztetett helyszín szóba jöhet...
2 db D-Link router (az egyik pucér) 2 db 10/100 hálókártya 1 db Netgear router 1 db D-Link ADSL modem + táp 2 kamera Computherm termosztát LCD nélkül A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2019
Szia!A motor erdekelne,ha esetleg jatszana posta!
Sziasztok!
19"-os sík képcsöves monitor Érdről elvihető. Típus: Philips 109B, max. felbontás 1920X1440. Postázást idő hiányában nem tudom megoldani.
Oké tied ,postázom ha kell írj privátot .
Irtam!Koszi!
Szia bitmixer!
Érdekelne a kütyü csomag, de elég messze vagy. Útközben ha valahol elérlek akkor átvenném. Írok.
Remélem valaki egy ilyen készülékre vágyik.
(Egy barátomtól kaptam, de nekem jelenleg se időm, se kedvem hozzá.) Dunakesziről elvihető, postát nem vállalom. A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2019
Szia! Én vinném!
A 2 kamera érdekelne, de nem tudom mikor tudok értemenni. Írok privátban.
Nem igaz valahogy mindig akkor kerül fel ilyen amikor nem vagyok gépnél (pláne hogy számítógépnél dolgozom)...
Na mindegy erről lecsúsztam.
Rendben, a Tiéd.
Milyen érdekes hogy Pest megyébe válnának meg a legtöbben a holmijaiktól.
Nagy a népsűrűség !
Ha nem Pest megyei lennék, akkor is ide került volna, mert ingyen kaptam, csakis ingyen adom oda, nincs időm rá, és egyébként meg a közeljövőben lehet, hogy költözünk.
Anno Pipi fórumtárs felajánlásaként került hozzám 2 soros egér, egyik havernak volt szüksége rá egy ősi gép életre keltéséhez. Mindkettő működött, szóval az egyiket visszaadta, ezt most felajánlom.
Szóval ha valakinek szüksége van soros egérre, akkor itt a topic-ban jelezze. Lehetőleg személyes átvétellel, Bp. IX. kerület.
Szerintem Jani arra gondolhatott, hogy sok mindenről lemarad, mert nem tud érte pest megyébe elmenni. Együtt tudok érezni vele
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2019
Jó, ez most olyan, hogy valaki meg pest megyei, és pl sopronba vagy egyéb távoli helyen ajánlanak fel valamit, és nem tud elmenni érte.
Annyiból nem, hogy mint fentebb is írták pest megyében nagy a népsűrűség, tehát ott szokott sok minden felajánlódni.
Az lehet, de volt itt olyan felajánló, aki tőlem 200km-re lakik, és jó lett volna, de korrektül le volt írva, hogy nem postáz. A személyes tali meg ugye... De lehet, lesz olyan, hogy neki lesz 5-10km távolságra, és pont kell neki, de másnak is jól jönne, de a távolság. Persze van kocsi, vagy tömegközlekedés, de ott a kérdés... Megéri? Hisz nem két forint az utazás.
Szia! Én már elég régen vadászom soros egérre, úgyhogy élnék a lehetőséggel!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |