Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Jó kérdés.
Ezeknél a kicsiny merevlemezeknél tudtommal már csak egyféle van. A hátsó csatlakozója legalábbis egy darabban van. Abban megy minden - az adatmozgás és a tápfeszültség - együttesen. Így szerintem inkább SATA, bár én annyira nem értek hozzá. A régi hagyományos nagy vinyóknál még volt ATA és SATA, a 40 majd a 80 eres lapkábelekhez. És persze külön volt a tápcsati. A laptopos kicsiken ("2,5") meg lehet, hogy már SSD a megnevezése?
Szia! A kamerákért el tudok menni szinte bármikor, itt vagyok a kerületben.
-Rossz topik
-Ez SATA -Létezik 2.5-ös PATA sőt még scsi meg mindenféle egyedi idióta csatlakozós megoldás is Apple meg Lenovo cuccaiban -A HDD SSD dolognak köze nincs a csatlakozóhoz, az adattárolás módja különbözik. -Minek keresel pontosítás nélkül Fujitsu hibás HDDt csak úgy?
Gondolom az elektronika az örök vadászmezőkre távozott és lementené róla az adatot, bár pontos tipus szám nélkül nehéz.
A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2022
Igen, ez már SATA (baloldali a táp rész, a jobboldali, kisebb az adatkapcsolat), csak nem volt egyértelmű mert 160 GB méretben készültek mindenféle lemezek, mert akkoriban volt az átállás a csatlakozó formátumok közt.
Vannak 160-as SATA-im, csak az a kérdés, hogy Fujitsu maradt-e köztük, meg kell néznem. Pontos típusszámot tudsz mondani? A legjobb egy jó minőségű fotó lenne az előlapjáról. Mi a célod vele?
Szia,
Megnyerted a headset-et, privátban egyeztessük a dolgokat. t
Bocs, hülyeséget írtam, az ágyrácsok csak a 9. kerületben vehetők át. Így is érdekel?
(Én a 9. kerületben lakom, a 13. kerületben járok időnként, de nem autóval. BKV-val pedig apróbb dolgokat elviszek, de nem szeretnék magammal vinni 12 kilónyi ágyrácsot.) A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2022
Szia!
Köszönöm. Pü megy. Üdv.
Van adatmentős topic, de még ha pontosan azonos nyákot találsz, azt sem lehet vakon csak úgy átrakni, még adatvesztést is okozhat. De ingyen elvihetőben kb 0 esélyed van kompatibilis nyákot találni. Mondjuk ha adatmentős topicba írnál az is lehet csak a TVS halt meg rajta, de már az eredeti kérdés sem felajánlásba való, hanem elfogadnám topicba.
Sajna most nincs itthon a vinyó, a gyerekem elvitte valahová, majd ha onnan visszaérkezik - lefotózom.
Azon bizony minden bizonnyal rajta lesz a típusszám és minden egyéb fontos adat. Eredetileg régebbi Lenovo gépben volt. (És még Windows XP volt rajta).
Bocsi, ha valóban rossz helyen kezdtem, de a hirtelen felindulásomból ez jött ki.
Valójában úgy vagyok vele - próba, cseresznye. Azt se tudom - elektronika hiba, vagy csak az a TVS, amit írtál, és amiről gőzöm sincs, hogy micsoda. Régi ATA Maxtor 80GB-os vinyóval már egyszer megcsináltam, hogy csak elektronika csere lett, és az máig jól működik, ámde én azt rendszerlemeznek már nem igazán merném használni.
A régi Maxtorokkal még meg lehetett csinálni, ezekkel már nem. Hogy csak egy alapvető különbséget mondjak: van a 160 GB méretben 5400 és 7200 rpm-es is és a típusjelzésükben csak 1 betű a különbség. Privátban írd meg, hogy mi a baja a meghajtónak (mik a tünetek és mitől lett olyan)!
Szerk.: a TVS a Transient Voltage Suppressor, egy olyan dióda, ami a tranziens csúcsoktól védi a fogyasztót. A névleges feszültségküszöbe átlépésekor földre zár rövidzárral, így biztonsági elemként működik. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2022
Budapest, XVIII. kerületből ingyen elvihető az alábbi két könyv:
W. M. Fuori, A. D'Arco, L. Orilia: Számítógépek kezelése és R. Bradbeer, P. DeBono, P. Laurie: Műsoron a számítógép (1984); A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2022
Szia Atis41 ! Sajnos nincsen rá időm . Üdv!
A kamerákért és a tápokért elvileg jönnek .
Sziasztok!
Dunakesziről, vagy előre egyeztetve a munkahelyemről Óbudáról elvihető egy kenyérsütő gép. A gép jelenleg nem működőképes! Ha minden igaz, akkor a keverőlapát nem mozdul, de már olyan rég nem volt bekapcsolva, hogy erre nem tenném le a nagyesküt.
Sziasztok!
sg576 felhasználó jelentkezett a kenyérsütőért, ő viheti.
A képen látható króm és réz spot lámpák vihető Maglódról.
Foxpost megoldható. Ugyanitt 2db motorvédő is vihető.
Van budapesten olyan, hogy: https://sos-adatmentes.hu/, ha nagyon életbevágó cuccok vannak rajta, és nem szeretnél hazárdírozni.
A lámpatestekért szívesen elmennék alkalmasint, akár ma kora este.
Sziasztok,
A két ágyrácsra Karcsi59 jelentkezett, de neki csak a 13. kerület lett volna jó, amit én írtam el. Ha jól látom más jelentkező nem volt eddig, szóval a 2 ágyrács vihető t
Köszi, de a winyó még sajna mindig nincs itthon (nem tudom, a lányom hová vitte el), de gyakorlatilag annyira nem életbevágóak a rajta levő cuccok. Inkább régi fotók, fényképek, albumok, és valami fotó-albumszerkesztő segédlet. Semmi lényeges szoftver vagy ilyesmi.
Amúgy "hosszú hétvégézni" voltunk, és ma jöttünk csak haza. Ezeddig nem foglalkozott vele igazán.
Felajánlom a képen látható fél mobiltelefont. A másik aktatáska szerű része nincs meg sajnos.
Van továbbá még egy pár régi din csatlakozó (kép szerint). Ha valakit érdekel akkor inkább a személyes átvételt preferálom Békéscsabán. Akár a most szombaton megrendezésre kerülő találkozó helyszínén is oda tudom adni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |