Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Elsőnek jelentkeznék rá. Üdv.
Örömmel elfogadnám az ágyrácsokat és a headsetet is, XIII. kerületi átvétellel.
Szia!
Harmadiknak jelentkezek a Zalman HPS-300-re. Üdv.
Hi!
Szerdán el tudnék menni a Zalman fejhallgatóért, ha más jelentkező nincs. Ha OK, beszéljük meg pü-ben. Üdv, Rukh
Engem érdekelne. Pont ilyesmire vadászok mert van egy bluetooth kis panelem és megcsinálnám vezetéknélkülire.
Ha Foxpost jó neked akkor kérném.
Nekem meg van törött pántos bt fejhallgatóm, ha valaki beépítené valamibe, de amikor felraktam senki sem vitte...
Nekem is van egy TECTRONIC elnevezésű, 8 ohmos japán fejhallgatóm. Hosszú évek óta nem használom, így lehetséges, hogy még mindig működik.
Sztereo Jack dugó van a végén. Ingyen elvihető.
Dobnál fel róla képet? Engem lehet érdekelne...
Hú, most nincs kéznél. trevi dj 1200 bt típusú. Pántja törött felül, javítható lehet, de a fülpárnákról jön le már a műbőr, így inkább donornak használnám a helyedben. Nem szól amúgy rosszul, de nem kell, így nem rakom át másba a belét.
Szia!
Engem érdekelne a Tectronic, köszönettel elfogadom.
Jól olvasom? Van benne mikrofon is?
Elég nagy valószínűséggel igen, mert ma már mindenben van mikrofon
![]()
Szerintem igényt reá dB_Thunder mintha előbb jelzett volna.
A kép pedig - ilyen (mikrofon az nincs benne/hozzá)
Én antikteló BT-s fülesére pályázok, ezt nyugodtan lehet a kollégáé!!
![]() Nem szoktam hetente venni fülest! Azt kellene kitalálunk hogy jut el hozzám Székesfehérvár közelébe...
Idézet: „Azt kellene kitalálunk hogy jut el hozzám Székesfehérvár közelébe...” Ha pestiek közül valaki elhozza Békéscsabára, akkor onnan jani1987 biztosan elviszi...
Idézet: „valaki elhozza Békéscsabára,” ![]() Még grandpa is szóbajöhet, ha vállal még nekem fuvart..
Maglódról elvihető 2db motorvédő, az egyik áram váltós.
Adatok a képeken.
Konkrétan a délitől 6 perc gyalog, ha valaki jár erre. De ha már jössz, nem kell szén is?
![]()
De!
De légyszíves csomagold be szemenként!! Mert összekoszolja a táskámat! ![]()
Ha granpa el tudja juttatni hozzám, akkor Agárd is lehet egy depó.
Ezek után lehet a Tied, mivel dB_Thunder lemondott róla.
Igazából sose kértem...
![]()
Összekevered a hozzászólásokat. dB_Thunder másnál egy gamer hallgatóra jelentkezett.
Sziasztok ! A XVII. Kerületből ingyen elvihető 5 darab pc tápegység , pár régi box kamera , laptop alkatrészek ( Asus ) . Sajnos nincsen időm postázni .
A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2022
Szia !
Amennyiben mégis postázod a kamera érdekelne. Válaszodat előre is köszönöm
Szia
Jelentkeznék az 5 db pc tápegységre. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2022
Keresek - akár hibásat is - 160GB-os kis méretű (kimondottan csak laptopba való) Fujitsu winchestert.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |