Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Én szívesen elfogadom mindkettőt, és átveszem tőled Csabán.
Ebből a doboz és a lámpa még gazdát keres.
Ebből meg a 22-es cipő még, illetve ha van budapesti jelentkező, akkor a táskára is kaphat elsőbbséget.
Persze ha pénzért felraknám, lealkudnák a felére, de vinnék
Igazi retro! Motorola Associate 2000 kézibeszélője.
Bp. 17.-ből elvihető 2 db mos(ogat?)ógép fedél. Kisasztalnak stb. jók lehetnek.
Továbbá elvihetők a régi gépek belsőségei, lehetőleg egyben. Nem postázok, bocs. Hamarosan lesz utam Pécsre ill. Gárdonyba, ha az segíthet... A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2022
Igen, rákerestem én is. Ma már nem sok haszna van ennek a holminak. Maximum egy gyűjtő tudja nézegetni a vitrinben.
Ha valakit érdekel, van 1-1 TBP28L22N és TBP18SA030 PROM-om. Valamint az "Ez milyen alkatrész"-ben lévőket is viheti, aki gyűjti.
Nekem jöhet ha új.
Nem új (azt hiszem).
Sziasztok!
Műhely szelektálás első kör. Amit sajnálok a kukába dobni de nekem már nem kell. Postát nem vállalok. Átvehető érden személyesen.
Szervusz!
A jövő héten, ha minden jól megy, kedden és szerdán Érden dolgozom, délután el tudnék ugrani. De tutit csak legkorábban hétfőn tudok mondani. Remélem összejön. A 229, 232 és a 918-as képeken levő cuccok érdekelnek. Köszi!
Rendben ,hétfőig félre rakom neked.
A két kenyérsütő gépre jelentkezem. A jövő hét folyamán Érden átvenném.
Szia!
A https://www.hobbielektronika.hu/forum/getfile.php?id=384583 -n lévő műszer kellene! Kedden tudnék érte menni, ha Neked megfelel.
Ne hétfőig, szerdáig. Hétfőn csak megtudom, hogy biztos-e az arrafele meló.
Szia!
Jelezném, hogy nem hibátlanok. Alkatrésznek , esetleg elszánt javítani vágyóknak való. Ha így is kell, a tiéd. Privátban a részleteket.
Szia!
_BIG_ három hozzászólással korábban lecsapott rá. Ha mégsem vinné akkor a tiéd.
Hát én se gondoltam, hogy hibátlan, vadiúj kenyérsütőket kínálsz. A lehetőséget köszönöm, időpontot privátban egyeztessünk.
Sziasztok! Esetleg valakinek van valamilyen műszaki, vagy használati leírása az LB-1050/1-hez? Munkahelyen használunk egy ilyen mérleget...
Köszönöm!
Sziasztok!
Felajánlok 2 db sztereó crt tv-t. - 21" Thomson 21NY02 - 14" Orion T1428MTXS Néhány éve működőképesen lettek elrakva. Az Orionnak megvan a távirányítója, érdeklődés esetén a Thomsonét is előkerítem. Mivel az előző felajánlásomra nem reagált senki, még a héten tárolom, aztán mennek a hulladékba. Sződön találhatók, de a környékre el tudom vinni. A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2022
Elajándékoznám ezt a Sony Video 8-as kamerát. Minden kiegészítő megvan hozzá, kivéve a kazit. Annyi a gond vele, hogy zavaros képet mutat, semmi sem látszódik tisztán alaphelyzetben sem.
Vihetők az alábbiak Budapest XIV kerületből
OKI B2500MFP működik burkolat hiány csíkoz Lexmark tintasugaras hibás tápegység hiány így kaptam Colorado Primax 9600 scanner állítólag csak lecserélték driver hiány miatt, nem próbáltam Vasalók nem szakadtak többi fellelt állapot Nem postázok mert vagy nagyok, vagy törékeny, vagy nem éri meg Jelentkezés itt A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2022
Szevasz!
Az OKI-ra jelentkeznék. Üdv. M.
A szkennerre jelentkezem. Akár ma, legkésőbb holnap elhozom.
A fém kazettát és a Siemens robotgépet szeretném elvinni a hétvégén.
Sziasztok. Vihető az alábbi DVD lejátszó. Nem tudok róla semmit.
Lesz még más is ahogy összeszedem.
Szia!
A nyomtató tonerban van még festék? Típusát meg tudod adni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |