Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
500 méteres körzetben nagyjából ketten lakunk.
Ő sem olyan.
Én csak azt nem értem, ha már kidobta, nem bírta elvinni egy sárga kukáig az agytrösztje...
Elvihetővé minősítettem egy doboz vegyes elektrós kacatot. Van benne használt, új, gyémánt és kavics
Személyesen átvehető Újpesten vagy Kőbányán, vagy útközben.
A fotók a focipálya felőli oldalon készültek.
Köszönöm a dolgokat és Granpa-nak a közreműködést
Bár átnézve a csomag a képhez képest nem 4 szürke hanem 3 szürke és egy fekete doboz ért ide
Bp-n a délitől elvihető:
A zseblámpa 18650-es USB töltős jó minőségű, de sok korrózió van benne, foglalkozós. A szivattyúról nem tudok semmit, a kapcsolódoboza be van ázva, forgórész nem szorul kézzel forgatva. A doboz jó is lehet de inkább műszerdoboznak való, vonalzó alatta a mérethez van. Illetve ha valakit érdekel, van szén is többféle, de be kell dobozolni/ zsákolni. (Baromi sok van)
Szia!
A Délinél hol vagy? Mennyi szén van? Ha parkolási időszakon kívül meg tudok állni a közeledben, örömmel elfogadnék mindent.
Mármint minden képen mindent? Írj privátot infokhoz, de a délitől 5 percnyire gyalog.
Igen mindent, szenet csak annyit, amennyi az autómba fér. Írok.
Ok, akkor szenet leszámítva többi elment, abból még lesz másnak is.
Idézet: „Baromi sok van” Mennyi lehet az? Nekem van kazánom. Van teherautóm is. Talicskát is vihetek magammal Ha nem kiszámolt időpontra kell menni, örülnék neki.
Bp-n a délitől elvihető:
Mindenhez adok egy tetszőleges színű 3mm-es ledet, úgyhogy ez is elektronika -2db egyszemélyes ágyneműgarnitúra, ami bontatlan -egy ovisnak/alsósnak való táska (még az enyém volt sok éve), jó minőségű a cipzár meg minden, nem hullik szét, azért is lett elrakva. -22-es jó minőségű tiszta Elefanten hasítottbőr gyerekcipő U.I: A Vidi cuccok, a monitor és az eszterga nem vihető, csak háttér (de az eszterga eladó lesz talán). Kedves trollok meg ne töröltessék, tudom nem pont elektronika, de itt legalább valakinek hasznára lesz és nem a piacon látom hirdetve holnap.
Voltál itt, szerintem mondtam is, de írj privátot, szerintem nem fogtok összeveszni. Mindenképpen dobozolós a téma, mert egy napra nem tudsz itt megállni teherautóval, csak egy hosszabb bepakolás erejéig, meg engem megölnek, ha mindent végigszórunk vele talicskából.
Az ágyneműhuzat érdekelne.
Ok, írj privátot.
A szivattyúra jelentkezem de csak a hétvégén ha nem gond.
Szia. A szivattyú miatt írok. A hétvégén el tudnék érte menni. Telefon számot írok ha kéred.
A parkolási nehézségek miatt inkább lemondom az igényemet. A lehetőséget köszönöm.
Meg tudsz annyi időre állni, míg rakodsz. Lemégy, bezsákolod, felhordod, aztán odaállsz a járdára (elég széles), bedobod a zsákokat és semmi gond.
Írtam neki is ezt...
Rendben, akkor a tied, de mondom be van ázva a kapcsolódoboza, eszedbe ne jusson csakúgy bekötni.
Érteni szép magyar beszéd.
Igen ott voltak, el is hoztam mindet
Egyelőre az autóban pihennek, várom hogy kimásszon belőlük az összes hangya és minden más mielőtt a lakásba kerülnének (a csigákat kézzel kiszedtem) Eddig egyetlen elnyomott csikket láttam az egyiken, szerencsére azt is belül, többet majd a tisztítás után tudok (cigihamu és mindenféle furcsa foltok vannak rajtuk) Én nem üzletelek ilyenekkel, azért hoztam el hogy épségben megmaradjanak (van egy rakás retro gépem, FB csoportokban és klubokban aktív az élet) Körülnéztem a környéken, de az elektronikai részeknek nyoma sem volt sehol. Mégegyszer köszi a tippet! A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2022
A billencseknek se volt nyoma? Van pár c64 billentyűhiányom.. Egyébként a fene enné le a kezét, hogy szétbarmolta 4 gramm rézvarázsért..
Szia
A sulitáskát és a kiscipőt köszönettel elfogadnám a kislányomnak! |
Bejelentkezés
Hirdetés |