Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Vinném, fox játszik?
Jó napot mindenkinek! Ha valaki pont ilyen dolgokra vágyik, máris elviheti, egy szép nagy táskát is adok hozzá.. 1. ker. Déli pu.-nál átvehető péntekig. Péntek délután lomtalanítás lesz, sajna kirakom ha senki sem jön érte. üdv
Szia,
Holnap tudok érte menni. Üdv: Attila
Szia!
Azt elárulod nekem, hogy mi a kép bal oldalán az a 2 E27-es foglalatra emlékeztető, de talán PS/2-es csatlakozóban végződő dolog? Ja, kamera? Akkor már meg van. A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2022
Szia! Jó a holnap ,de 4-ig dolgozom kb. 5-kor tudunk találkozni a Délinél.
Szia,
Sajnos én nem leszek addig, így átadom a lehetőséget másnak. Köszönöm: Attila
Elhozzam neked? Holnap csavargok Budán.
Hétvégén? Vagy ha biztosan elviszed, hétfőn délelőtt tudunk találkozni.
Ha az 5 óra későn van, reggel mikor tudsz a Délihez jönni?
Előző érdeklődő visszalépett, a fotókon látható holmik elvihetők. Holnap reggeli órákban, vagy délután 5-kor Déli pályaudvar. Érvényes még az átadás pénteken is, reggel vagy délután
Köszönöm a lehetőséget, sajnos 12 körül érek Budára és 2, fél3 körül már megyek tovább.
Üdv...
Sajnálom. A munkám az első. Reggel 7-fél8 között tudtunk volna találkozni.üdv
Szevasz!
Írtam egy üzenetet. Üdv. M.
Szia!
Interferinek elhoznám a cuccot (22:51-kor írt). Akár ma délután, ahogy vatti65-nek ajánlottad az időpontot. (s ahogy már tegnap ajánlottam)
A témához nem tartozó, kifejezetten privát üzenetváltás eltávolítva. Kérjük, erre a fórumot ne használjátok!
Bp. 17.-ből elvihető kábelkupacok. Van benne sok telefonvezeték, vékony és vastag koax, UTP, stb. Nem postázom. Aki elviszi, további zsákbamacskát is kap mellé...
OK, tied. Magánban egyeztessünk időpontot!
Szia, vinném.
Ok tied !
Rákoshegy vasútállomás gyalogos aluljárójánál fotóztam az imént.
Amíg ott van, ingyen elvihető....
Arra is szemetelnek? Jó állapotunak tűnnek.
Egy zug Commodore bontó lehet a közelben....
Tök gáz: így akarják megölni a retrót! |
Bejelentkezés
Hirdetés |