Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ha esetleg az ózóngenerátorra nem volt jelentkező, akkor engem érdekelne. Úgyis kellene, hogy keresselek...
Persze, vigyed, még amúgy sem jutottam el oda.
Na, lefényképeztem "felkattintva" is.
Meg még az oldalán van felirat, az semmi műszaki tartalmat nem mond, de elmondja, Bolgár gyártmány. Nem biztos, hogy az érdekes. A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2023
Valakinek? 11 vagy 12 ker Bp (esélyes 11 ker Nyéki uszodánal), ha 1 órán belül jem nem kéri senki, akkor kuka.
Nagyon szép.Ne dobd ki! Ébresztős?
Sajnos már nem tudok helyet szorítani neki.
Nem tudom, de piros és nehéz sétálni vele, szóval 1 órája van, utana kukába megy.
Este 10h-kor hol lehet Budapesten legálisan e-hulladéktól megszabadulni?
Lomtalanítás van itt. Na de kell, vagy kuka? Haza nem szeretném vinni.
Elhoztam, de reggel kirakom, ha senki nem jelentkezik, túl sok cucc van így is.
Ha odajutsz majd szólj kérlek
De írtam vidd el tőle, még nincs nálam és amúgy is közel ugyanott vagyunk. (Nekem létra is kéne onnan, így picit nehezebb a helyzet, minthogy beugrok érte)
Kedves "Gafly" és "mnyugger"!
Ez a Felajánlás, azaz ingyen elvihető című topik, ennek megfelelően az ide nem tartozó OFF hozzászólásokat kérjük mellőzni.
Az ózongenerátorra akkor lecsapnék, írok privát...
Használaton kívüli 4db könyvet szívesen felajánlom. (Esetleg ez szkennelve fellelhető valahol, ha egyszer mégis kellene belőle info?)
Szia
Ha elpostázod amit természetesen fizetek én igényt tartanák rá !
Személyes átvétellel elvihető a képen látható 24VDC/230VAC 3000W-os inverter. Pár éve került hozzám, hogy nem működik. Akkor kicseréltem benne a zárlatos IGBT-ket. Bemérés közben sikerült a vezérlésen zárlatot csinálni, amitől ismét zárlatosak lettek a félvezetők. Tovább már nem foglalkoztam vele, most meg már útban van. Minden meg van hozzá, viszont darabokban. Bp. Örs vezér tere környékéről vihető.
Üdv, milyen IGBT való bele? Gazdaságosságot számolni.
Holnap délután tudom megnézni. Addig linkelek hozzá hasznos segítséget.
Szia,
Ha antiktelefon nem viszi el, akkor köszönettel elfogadnám.
Rendben, ezt megvárnám, ha nem egy vagyon, akkor megcsinálom. Amúgy bemérés előtt már jó volt, vagy mêg javítottad? Jó sok japán youtube videó van róla amúgy.
Annyit találtam, hogy STGW20NC60VD-t rendeltem hozzá. Úgy rémlik, hogy még nem volt tökéletes, mintha azt mutatta, hogy van rajta terhelés, de nem volt. A vezérlés zárlat után nagyobb baja lett, talán a gyantázott panel is melegedett.
Találtam is róla képet.
Szia! Tiéd...
Körülbelül 30 éves, működőképesen lett eltéve. Csak személyesen, Újpestről.
Ha megvan még az óra egy jó sörérért és postaköltség fejében elhozhatnám?
Sajnos megvan még. ptibor mondta ne dobjam ki, inkább elviszi, de vele beszéld meg, mert neki sincs helye.
Kedves antikzsolt tied a rádiós óra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |