Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   595 / 690
(#) szs válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 / 1

Ezek a rozsdás szerszámok nagyon a szívemhez szóltak. Elvihetem a hetekben?
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2023
(#) zeller válasza szs hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

A tied lehet mind. Sajnáltam őket vasként leadni azért raktam ide fel a képet, hátha valakinek mégis kell.
(#) szs válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Köszönöm! Én is sajnálnám, és hasznosak lesznek.
Igyekszem menni értük.
(#) Darth Maul válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Ha volna valaki aki visz innét cuccokat és pár holmit elpostázna nekem azt nagyon megköszönném. Akkor szívesen elfogadnám a következöket:
20230312_160256_1 kép kompressziómérő,, sat detektor, szenzoros lámpa, sárga villanymotor, ceruza akkutöltő.
Kék rekesz: stabilizált tápegység 12V 30A, laptop táp.
Kissebbik tokmány.

Elvinném a kismegszakítókat is de az több szempontból is átlépné a határt...
(#) vyky válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Szia Zeller!
A maradék porszívót elhoznám,és a fióksíneket,meg a csőtermosztátos dobozt is,ha lehet.
Köszönettel: VV
(#) vyky válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

A 160-as képen lévő porszívó motort is elhoznám,meg a számzárat.
(#) merlingerin válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Szia!

A kismegszakítókat, a 2 nagyobb fekete hangfalat, és a fénycső előtétes doboz tartalmát elhoznám. Kereslek privátban. Köszi!
(#) dB_Thunder válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Engem a 2 eszterga tokmány érdekelne!
Valaki nem jár arrafelé Fejér megyéből?
(#) zeller válasza vyky hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Üdv.
Budaőrsre el tudom juttatni, ha az jobb neked. Csak előbb Pipi kivalasztja a neki kellő két porszívót.
(#) zeller válasza dB_Thunder hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

A nagyobbat viszi Pipi, a kisebbet Darth Maul foglalja, ha nem kell neki, akkor a tied.
(#) pipi válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Köszi, akkor legyen a 2 piros porszívó.
(#) még1MbR válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

A 2db eszterga tokmányra dB_Thunder után másodikként jelentkezem.
(szintén 18.kerületi vagyok, tehát az elszállítás garantált!
(#) sargarigo válasza még1MbR hozzászólására (») Jún 25, 2023 1 /

Csak mondom, hogy pipi már rámozdult a nagyobbik tokmányra, DarthMaul meg a kissebbikre. dB_Thunder ezután szólt hogy vinné mindkettőt.
(#) még1MbR válasza sargarigo hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Okés, vettem az adást!
(#) piro55 válasza zeller hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Szia!
A 20230312_160...jpg doboz tartalmát elhoznám, természetesen azok kivételével amiket már mások foglaltak.
Ha merlingerin esetleg nem tartana igényt az összes kismegszakítóra szívesen elhoznék belőle pár darabot.

Köszönöm
(#) ftirius hozzászólása Jún 25, 2023 /

Akkupakkok ( régen állnak), csövek, stb.
15. ker. vagy posta.
(#) ptibor válasza ftirius hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Szia!
A harmadik képen lévő powerbankokat köszönettel elfogadnám.
(#) ftirius válasza ptibor hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Rendben. Cellák nincsenek benne, mint látható is.
(#) Gafly válasza ftirius hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Ha véletlen jár valaki arrafelé, akkor a csöveket elfogadom, a két levegős úgyis csak demonstrációs célra való. Legalább gyakorolhatom a körbereszelést és az anód felvágást bemutató célra, állítva még pont befér az egyik csőbőröndbe.
Bárki másnak ha kell, akkor automatikusan lemondok róla...
(#) ftirius válasza Gafly hozzászólására (») Jún 25, 2023 /

Rendben!
(#) szs hozzászólása Jún 25, 2023 / 1

No, hát akkor nem is tudom.
Egy kefves kollega ezeket külön nekem tette félre mert tudja, szeretek villannyal játszani.
A nem tudom arra vonatkozik: tényleg nem tudom, van-e ezeknek szavatossági idejük. Használták már, úgy látom.
De ha kell, ha érdekes, odaadom.
Itt, jfsztgyörgyön vagy Jb-ben szinte bármikor, de ha (egy nagyon kedvelt) fórumtársunknál letehetem akkor Bp is lehet. De akkor nagyon szépen kell beszélnem vele Erre még ne vegyünk mérget
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2023
(#) granpa válasza ftirius hozzászólására (») Jún 26, 2023 / 2

Jövő héten Pesten leszek, elhozom Gaflynak.
(#) antiktelefon válasza szs hozzászólására (») Jún 26, 2023 /

Pont az nem látszik hányasok ezek.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Jún 26, 2023 /

Azt nagyon szépen megköszönöm , sietni nem kell, 2024 Békéscsaba előtt bőven ráér.
Azon gondolkodom, hogy a klasszikus "gyémántporos tűreszelővel körbereszetelve, és kiskapáccsal szétverve", van-e kultúráltabb eredményt hozó búraeltávolítás.
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Jún 26, 2023 / 1

Csak gondolkodom: A körbereszelés után forró vízbe meríteni? A belső része majd megszárad, az üveg meg magától is szeret elrepedni a hirtelen forróvíztől, főleg, ha megmutatjuk neki, hol tegye...
(#) NGY válasza Gafly hozzászólására (») Jún 26, 2023 /

Sörösüvegből úgy vágtunk poharat hajdanán, hogy egy erős zsineget egyszer áttekertünk rajta, a zsineget vágandó vonalon oda-vissza huzigálva az üveget felhevítettük, majd hirtelen egy vödör hideg vízbe mártottuk, az üveg pedig szépen elpattant.

Gondolom ez működhet "kicsiben" is.

Azt nem tudom, árthat-e a belsőségeknek a csapvíz, esetleg desztillált vízzel kellene megpróbálni, utána gyorsan megszárítani.
(#) szs válasza antiktelefon hozzászólására (») Jún 26, 2023 /

Hm, nem elég figyelmesen fényképeztem.
Délután (este) újra fogom fényképezni, most már a feliratokat is.
(#) Gafly válasza NGY hozzászólására (») Jún 26, 2023 /

Csak Neked, csak most.
Amikor apám még komolyan űzte az ipart, akkor halomban álltak a kiselejtezett csövek, és kiskölyökként egyszerűen a villanyoszlophoz csapkodtuk. Majd körömollóval felvágtam az anódot, és Fortepan fotópapír dobozokba ragasztottam a "preparátumokat".
Mostanság már a TV kukaszökevény csöveket is aranyárban mérik hifistáknak, meg én is kultúráltabb verzióját szeretném választani a bemutatásnak...
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2023
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Jún 26, 2023 /

Mi volt a neve az utcátoknak? Jókai?
(#) sargarigo válasza mnyugger hozzászólására (») Jún 26, 2023 /

Nem. Zsák!

szerk.: Jól van na...
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2023
Következő: »»   595 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem