Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ha akarod kipróbálom, csak nem tudom azonnal. LED panelt tehetek felre neked, ha lesz, de mivel egyben cserelem a tappal, így nem tudom majd, hogy melyik lesz a jó. Van amikor csak azért cseréltetik mert megsárgultak.
A 19 képről kérném még az Einhell akus fúrógépet.
Köszönöm.
Köszönettel elfogadnám a 8, 14. képen lévőket.
Sziasztok! Engem a 19, 25, 26-os kép érdekelne.
A LED paneleket akkor már lefoglalta valaki, vagy elkérhetek belőlük egyet?
Köszönöm, de ne fáradj vele mert olvastam, hogy a Delonghi-hoz nincsenek meg a tartozékai, antiktelefonnal meg ismerjük egymást, így ha akarnék tudnék tőle is kérni a panelekből, de nem akarom elhappolni előle.
Viszont a 19. képen bal középen, a kábeles Black & Decker dekopírnak, tudjuk, hogy mi a baja?
És annak a narancssárga végű morzsaporszívónak (jobb felül)? Szerk.: Tárgytalan, most látom már arra is jelentkeztek. A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2023
Halihó! Nekem nem fontos minden arról a képről, osztozhatunk is!
Szia! A 26. képen a magnószalagok, kazetták érdekelnének. A XI.ben ha átvehetem munkaidőben.
Muzsikcenterek ingyen vihetők , valamilyen szinten mindegyik szól de javításra szorulnak , ha lehet egyben szeretnék megszabadulni tőlük !
Amiket kérdeztem, azok pont nem mozgatták meg a fantáziádat?
Szia! A 3-as érdekelne, de ha egyben akarsz megválni tőlük, elhozom a többit is és elosztogatom a jelentkezőknek.
Szia! De, megmozgatták, leginkább a dekopír, de nem akarok telhetetlen lenni.
Az 1-es és 4-es érdekelne köszönettel.
Ha "jpaulin" felvinné Budapestre akkor onnét egy kedves fórumtárs szerintem el tudná nekem hozni. "ptibor", megosztozunk, legyen az aiwa a tiéd. A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2023
Kedves jpaulin!
Ha elhoznád az összes hifit és lehetne belőle választani akkor én megköszönném az első képen látható AIWA hifit.
Ha sikerrel elhozom, megosztozunk!
Ha pontosan a középvonalában elfelezzük, akkor talán minkét fele működni fog. Ja nem.
Oké rendben akkor a tied mind és majd szétosztod !
Én csak az ellenállásokat kérném belőlük.
Kedves Darth Maul!
Köszönöm a felajánlásod az 1-es képpel kapcsolatban amelyiken az AIWA hifi látható.
A 2-es eddig még szabad, viszed és kiforrasztgatod, rendben?
Antiktelefon lefoglalta őket. Vele beszéld meg.
Állapotuk ezek közül lehet (működik 10%, villog 20%, besárgult 70%)
Üdv.
Jpaulin már lefoglalta öket. Vele egyeztethetsz.
Bocs, nem néztem utána, de nem érdekes.
Üdv, azt megköszönném, igazából amik nekem vannak, azok jó panelek, csak eléggé hidegfehérek és egy részük kapacitív előtétes ami nem szimpatikus. De ha melegfehérből van pár, többől összelegozok jókat, a hibásak tápja meg jó lesz a hidegfehérekhez.
Szia! Milyenek a befőttes üvegek? Megvannak még?
Szia!
Mint írtam, 720 ml-esek, tiszták és bolti borsó-, zöldbab konzerv, uborka, cékla stb. volt eredetileg benne. Kellems hétvégét! Péter
Sok "értékes" holmi, ha valakinek pont ezek kellenek.
Szia, a kapcsolóóra érdekelne ha tudnám hova kellene menni érte.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |