Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: „Miért nevezed magad segítőnek, ha csak ennyi telik tőled?” Ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott!!
Ő az ellenséges király segítője .....
![]()
Eltértünk a témától (lényegtől)..
A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2023
Véleményem szerint kinek mi
![]() Viszont az a nagy előnye ennek az elektronikának, hogy felskálázható. Így teljesen mindegy neki, hogy ez most egy 30L-es fazék vagy egy 2-300L-es tartály. Szerintem te félreértetted kicsit a dolgokat. Nem az a cél, hogy összeöntöd az alapanyagokat és a végén "kiköpi" a sört. Hanem a hőmérséklet szabályozást a hab és az alkohol beállításához minél pontosabban meg tudjam oldani. -> optimalizálni tudjam a hűtési folyamatot Igen, ez most 30L, de ki tudja, hogy később mennyi lesz ![]() A házi sörfőzdékbe is és a nagyipari sörfőzdékbe is automatika állítja a hőmérsékletet, nem Jani bácsi ül mellette görcsben ülve, hogy akkor most kell e még 1 fokot emelni vagy sem... Ha szerinted valami nem jó, szívesen meghallgatom a javaslataidat, építő jellegű véleményedet a témával kapcsolatosan. Igaz, hogy a kilapátolást nem végzi el helyetted, de a kávéfőző alól is ki kell szedni a végén a zaccot ![]() Idézet: „Igaz, hogy a kilapátolást nem végzi el helyetted, de a kávéfőző alól is ki kell szedni a végén a zaccot” Ez így nem igaz, két héten belül visszaküldheted, veszel másikat, mindig tiszta és patent géped lesz, örök garanciával. ![]() Normális kereskedők már webshopban nem árulnak "menyasszonyi cipőt". ![]()
Valóban, lehet hogy elbeszéltünk egymás mellet. Arra gondoltam, hogy hogy a cél: 30l-es főzőt kellene elektronikusan fel tuningolni. Nem lehetséges.
Automatika jól jön a hőfok lépcsőzéseknél. A házi (manufaktúrális) sörfőzdékbe, nagyipari sörfőzdékbe természetesen manapság már elvárás. De a 30l-es konyhai gép csak kísérletezésre alkalmas, mint, jelezted. De azért pár fok különbség még nem tragédia ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |