Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szevasz, tessék itt van ez, ez teljesen meg egyezik a TA2400-aséval.
Köszönöm!
Hello!Nekem egy 600W-os lágyindítóra lenne szükségem, ha valakinek meglenne a kapcsolása.köszönöm
A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2013
Szia! Nézd meg a lágyindítós téma képeit!
Sziasztok. Egy olyan kapcsolás érdekelne amiben 10 leddel tudok feszültséget kijelezni. 1 led lenne a 6V és a 10led a 15V
Vagyis első led 6V második led 7V harmadik led 8V stb. Valaki tudna egy ilyen kapcsolással szolgálni?
Sziasztok,
Keresem az alábbi két MEV dobozka kapcsolási rajzát. MEV HWA-45 rádiófrekvenciás erősítő fokozat MEV HMX-01 rádiófrekvenciás keverő fokozat. Tóni
Ezt ilyen célra rajzoltam. Az ellenállás értékekkel be tudod állítani a kívánt feszültség lépcsőt, kezdő és végpontot.
Szia!
A mellékelt IC-vel meg tudod valósítani!
Sziasztok,kapcsolási rajzot keresek egy VDM-1 típusú multiméterhez.Lehet rosszul kerestem de a google semmi értelmeset nem adott rá.A segítséget előre is köszönöm.
Szia !
Sajnos kevés az információ, ennyit találtam, csatolom MEV HWA-45 rádiófrekvenciás erősítő fokozat A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Elküldtem az e-mail címedre nagyobb felbontásban is.
Kedves ElektroTanyás Fórumozók!
A következő erősítő kapcsolási rajzára lenne szükségem: Panasonic SA-XR45 Bővebben: elektrotanya Megtenné valaki, hogy letölti és elküldi nekem, vagy felteszi valahová? Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Hello!
Remélem így is jó! Üdv Kokozo
Tökéletes!
Köszönöm szépen! Az a problémám, hogy az egyik analóg bemenet (TV) az erősítő bekapcsoláskor "cicereg". Ha átváltok mondjuk egy optikai bemenetre (pl. amiről a PC megy) az tökéletesen szól és ha 10-15 másodperc múlva visszakapcsolok, a probléma megszűnik. Ha megszűnik a cicergés, akkor kapcsolgathatom ki/be nem jön elő a hiba. Olyan, mintha be kellene "melegíteni" egy kicsit. Mi lehet a gond?
Sziasztok
Tudna valaki egy vonalszimulátor nyáktervet küldeni micron riasztó központhoz.
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék az egyik ismerősöm hozzot egy HYundai DV261-es lejátszót de állandó jelleggel kikapcsol, néha be veszi a lemezt de akkor is ki kapcsol nem tudom mi lehet az oka Mértem a tápot (elméletileg jó) de valamiért ki kapcsolgat kérnék szépen ötletet hogy mi nézzek meg és hol? Köszönöm
Szia! Itt megleled a rajzát.
Szép estét mindenkinek! Acer T230H típusú Monitor rajzát keresem. Előre is köszönöm a segítséget.
Szia mps megnéztem de hiába nem tudom megnyitni
Szia! Erre van szükséged!
A nagy keret alatt meg kell várni amíg megjelenik a "GET Manua" felirat, arra kattintva tudos letölteni. Ha pisos felirat van, akkor kapcsold ki a reklámszűrőt!
Köszönöm mindenkinek sikerült
Nagyon szuper rajz
Sziasztok!
Mitsubishi HS1168E videó rögzítőnek a kapcsolási rajza vagy a service manuálra lenne szükségem. Hiába keresem a neten nem találom. Valakinek megvan esetleg?
Üdv mindenkinek !
Keresem a Steelphon ba-810 erősítő kapcsolási rajzát. Ha valaki tud kérem segítsen. Köszönöm : hmiki
Sziasztok! A monitorom táp-inverteréhez keresek kapcsolási rajzot.
FSP040-1PI01
Szép estét mindenkinek.........vettem anno egy wintec 777 tipusú erősitőt ehez kellene nekem kapcsolási rajz........a segitséget előre is kőszőnőm
Hali!
Co2 mérő - vezérlő kapcsolási rajzot keresek. Mérési tartomány legalább 6000 ppm körüli lenne jó !
Milyen mérőeszközöd van? Pucéran nem adják, a kontroller is benne van. 0-5V kimenet, 4-20mA stb. Én ilyet használtam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |