Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   214 / 376
(#) Tetye hozzászólása Dec 20, 2012 /

Üdv!
Valaki tudna nekem rajzot szerezni a STAGE ACCOMPANY SA-500c végfokhoz?
Igazából nem a végfok része érdekel az megvan, hanem a védelem és a led-es panel.
A ledes panelen az szerepel hogy sa-500c/sa-900c, gondolom mindkét típusban ez van.
Köszi!
(#) soos csaba hozzászólása Dec 20, 2012 /

Sziasztok, nincs meg valakinek véletlenül az AGOTA DS 1200-as erősítőnek a VU-méter rajza?. Nagyon tetszik a leddiódák villogása!
(#) soos csaba válasza soos csaba hozzászólására (») Dec 21, 2012 /

Sziasztok, senkinek nincsen meg a rajza?
(#) szikorapéter hozzászólása Dec 21, 2012 /

Üdv.Én egy olyan kapcsolási rajzot keresek amivel ha bemegy egy bizonyos hullámú(hangjel) freqvencia(pl 3Khz)akkor azt négyszögjellé alakítva adja ki de viszont ugyanazon a freqvencián mint a bemenő jel.Ha ez megoldható akkor valami kapcsolási rajz ötlet esetleg lenne hozzá?A válaszokat előre is köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2012
(#) reloop válasza szikorapéter hozzászólására (») Dec 21, 2012 /

Szia! Gitár torzítót keresel Egy műveleti erősítő visszacsatoló ágába paralel diódát kell kötni. A négyszögjel meredekségében és amplitúdójában milyen elvárasaid vannak?
(#) szikorapéter válasza reloop hozzászólására (») Dec 21, 2012 /

Hát egy szintetizátor hangjelét kéne letorzítani.Kb ilyen csipogás (mint a dos) szerű hangot akarnék belőle kicsikarni úgy hogy a jack-es kimenetet letorzítani egy másik külső áramkörrel.
(#) reloop válasza szikorapéter hozzászólására (») Dec 21, 2012 /

A téma szakértőit itt találod.
(#) szikorapéter válasza reloop hozzászólására (») Dec 21, 2012 /

Köszönöm a gyors választ,majd mostmár csak a kapcsolást kell megkeresnem.Mégegyszer köszönöm.
(#) erdei49 válasza tiggersoft hozzászólására (») Dec 22, 2012 /

Nem tudom mire gondolsz. A jelzett oldalon nincs!
(#) Zember hozzászólása Dec 23, 2012 /

Unitra WSH 110 erősítő kapcsolási rajzot keresek. Lenne valakinek egy elfekvőben? Köszönöm!
(#) kadarist válasza Zember hozzászólására (») Dec 23, 2012 /

Szia!
Kattints a "processing (please wait)" helyén megjelenő "Get Manual" gombra. Bővebben: Link
(#) soos csaba hozzászólása Dec 24, 2012 /

Sziasztok! Keresem a Sherwood Ra 1140 rádiós erősítőnek a kapcsolási rajzát, ha valakinek meg van az kérem jelezze!. Köszönöm!
(#) (Felhasználó 1542) hozzászólása Dec 25, 2012 /

Sziasztok!

Satronic / Honeywell MMG811 vezérlő kapcsolási rajzot keresek. sos
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2012
(#) vamosiz válasza (Felhasználó 1542) hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Helló!
Valami ilyesmire gondolsz? Találtam egy leirást, ami tartalmaz kapcsolási rajzot is. Egy ismerősöm megépitette ezt a vezérlőt mechanikus részek nélkül.

Üdv: vamosiz
(#) (Felhasználó 1542) válasza vamosiz hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Köszönöm a segítséget! Ezt én is megtaláltam. csak nincs rajta a két relépanel rajza.
Most éppen egy disznóperzselővel próbálok fűteni...
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2012
(#) kistotti01 hozzászólása Dec 26, 2012 /

Sziasztok!
Yamaha AX-330 erősítő kapcsolási rajzára lenne szükségem. Ha valaki rendelkezne vele legyenszíves megosztani velem. Köszönöm.
(#) mraulajos hozzászólása Dec 26, 2012 /

Hali!
Hol találok t.amp TA3200 végfokhoz kapcsolási rajzot? Köszi!
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2012
(#) koczka hozzászólása Dec 27, 2012 /

Üdv.

Villanykapcsolóba szeretnék beleépíteni egy visszajelző ledet, hogy ha véletlen úgy hagytam a kamrában a villanyt azt észrevegyem.

Miként lehetne ezt megvalósítani?
(#) reloop válasza koczka hozzászólására (») Dec 27, 2012 /

(#) mraulajos hozzászólása Dec 28, 2012 /

Ebben nem tud nekem segíteni valaki? Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2012
(#) gerenk válasza mraulajos hozzászólására (») Dec 28, 2012 /

SONY SM.
(#) Gafly válasza koczka hozzászólására (») Dec 28, 2012 /

Ne nevess ki, meg nem is én csináltam.
Bevallom így vettük a házat.
NINCS a kamrának villanykapcsolója.
Egy csengőnyomó kapcsolja a lámpát, rugó segítségével:
- Kinyitom az ajtót -> Villágít.
- Becsukom -> Nem világít.

Előnye:
- Nem lehet égve felejteni.

Hátránya (az több is van):
- Nappal is ég a lámpa, ha bent vagyunk. De mivel a nap jelentősebb részét én személy szerint inkább a kamrán kívül töltöm, így annyira nem zavar a dolog (jó tudom, alkonyatkapcsoló, meg minden).
- Senki nem érti meg a működését, néhány kivételtől eltekintve. Mivel elég ritkán mászkálnak idegenek a kamrámban, ez sem érdekel igazán
(#) proli007 válasza koczka hozzászólására (») Dec 28, 2012 /

Hello!
Ha már Gafly is adott egy tanácsot, elmondok egy szakállas, de végtelen egyszerű megoldást. Mindössze egy jelzőizzót kell sorba kötni a kapcsolóval és elhelyezni a kapcsoló tokjában. Csak az izzó áramát kell helyesen megválasztani, akkorára, amilyen a lámpa áramfelvétele. Pld. egy 6,3V/300mA-es skálaizzó, megfelel egy 60W-os izzóhoz. (60W/230V=260mA) Kifúrni sem kell a kapcsolót, mert általában simán átvilágítja az egészet. Parasztos, de előnye, hogy ellentétben a Led-es jelzéssel, nem szükséges nulla vezető a jelzéshez, ami kapcsolónál általában nem áll rendelkezésre..
üdv! proli007
(#) mraulajos válasza gerenk hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Köszi, de én nem erre gondoltam, hanem erre.
(#) lipee83 hozzászólása Dec 29, 2012 /

Sziasztok.
Tud valaki segíteni ezt:
http://imageshack.us/photo/my-images/706/img20121229101137.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/5/img20121229101120.jpg/
az erősítőt beüzemelni?
Sajnos nem találok rajzot hozzá. A hűtőn van egy 9v-os feszültségszabályozó szabadon, azt nem tudom/találom, hogy a panelon hova kell bekötnöm, hogy áram alá kerüljön a rendszer.
(#) szucsip hozzászólása Dec 30, 2012 /

Sziasztok!

Egy CD-s rádiómagnónak szeretném letölteni a kapcsolási rajzát valahonnan. Sajnos nem találom.
Grundig SCD 600 -as készülékről lenne szó. A segítségeteket előre is köszönöm!
(#) Saggitarius válasza lipee83 hozzászólására (») Dec 30, 2012 /

Talan az adatlapja segitsegevel menni fog: Bővebben: Link
(#) gege95 hozzászólása Jan 2, 2013 /

Sziasztok! AIWA CX-NS202EZ Tipusú HIFI-hez kerestem volna kapcsolási rajzot, de nem találtam, a lényeg, hogy meghalt benne a Tápegység. És az érdekelne, hogy mekkora feszültségeket ad le, és meik lábán, Ugyanis valószínüleg tudnám cserélni, mert van itthon pár hasonló táppanel.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2013
(#) Longa György hozzászólása Jan 2, 2013 /

Hali.Vermona Sandy kapcsolási rajzát keresem.A neten csak hasonlót találtam.Ha valaki tudna bármi ötletet megköszönnék.
(#) mraulajos hozzászólása Jan 2, 2013 /

Sziasztok!
A képen látható erősítőhöz hol találok k. rajzot? Köszönöm!

TA2400.jpg

Következő: »»   214 / 376
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem