Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jó az! Nem nagy az a borda hozzá? Nekem feleakkora sincs és alig melegszik. Szegény zöld kondi tetejét meg mi lelte?
Udv!Egy pentium III bordat kapott.most ahogy erzem szerintem is kicsit nagy lett A szurokondik rosz pc tapbol szedtem de meg mukodik,levolt fojatva valami trutyival.Kondinak semmi baja.De enm tudom nagyon zavaro hogy adom neki a jelet rendesen elkezd recsegni,de a tapfeszultseg nem esik vissza szoval nem az a baj.Az rc taggal lenne baj? mert 220nf 1,4ohmot tettem,ezvolt itthon..Nagyon szeretnem ha jol mukodne,nameg lehet cserelek bordat rajta,igaz szegeny lehet lesz majd terhevle 2 ohmal 12 v on.Koszonom!
Szerintem az IC topikjában és/vagy az erősítősbe érdemes szétnézni ott biztos tudnak segíteni.
Összeraktam én is a BOZ-omat.
Munkapont beállítás megvolt, szkópos vizsgálatra és meghallgatásra csak a jövő héten lesz lehetőségem.
Profi munka ! De egy kritériumom azért csak akadna ! A panel szélét jobban is lécsíszolhatnád ! Nekem nagyon tesztszik ! Milyen módszerrel készült a nyák?
Üdv:Levente
Szia ! Ne csalj mert ez max 15 W De meg annyi sem ! Amúgy ez a nyákrajz ismerős bár látszik hogy ez kissé át van alakítva ! Igazan szólhattál volna postáztam volna egyet !Viszont profi munka meg nagyon szép is de ha ebből 21 db kellett volna készíts biza meguntad volna !
Szia! Nem csalok én! Ha jobban megnézed az adatlap 4. oldalán a 3-as ábrát akkor látható, hogy még 20 Wattot is le tud adni az IC 4 ohm-on, 34 Volt tápfeszültség mellett. Mivel én max 30 Voltról fogom használni így kereken 16 Wattot tud leadni 4 ohm-on azért írtam rá annyit.
Akkor gondolom előkerestél egy méretesebb hűtőbordát neki' Igazad van akkor!
Abban igazad van hogy egy helyen kicsit belecsiszoltam ( igazából köszörültem ) és így a szélét jelző vonalból egy kicsi hiányzik, viszont a többi részen nyílegyenes a panel széle, talán a fényviszonyok miatt csalós egy kicsit a kép.
Egyébként fotózással készítem a NYÁK-okat.
[OFF] Bár csak az én TDA2030A-s erősitőm is így nézne ki Ma teszek fel rólla pár képet.
Bride Of Zen (BOZ). Nelson Pass bácsi alkotta előerősítő, olyan végfokokhoz ajánlott amelynek meghajtásához egy kicsivel több kraft kell.
Itt az oldala: http://www.passdiy.com
Üdv!
Én az F5-öt építettem meg a "mester" oldaláról és nagyon meg vagyok vele elégedve bár még a teljes befejezés kicsit várat még magára. Bővebben: Link Egyben gratulálok a szép munkához én is.
Hát valóban szép nagy darab lett, elég lett volna 100V-os elkó is bele, de ilyet sikerült olcsón szereznem, ezek egy kicsit megdobják a méretét.
totya694: Úgy látom szépen alakulnak a dolgok nálad, egyszer én is építenék GU50-el egy erősítőt, csak csöves területen van egy kis lemaradásom (gyakorlatilag még sohasem építettem csöves áramkört )
Váo! Le a kalappal ! Pont ugyanúgy néz ki, mint a PICkit2 Debug Expressem demo panelja..
Azta, én is egy ugyanilyet építettem, csak hogy én a PIC-ből furat szerelt változatot tudtam csak beszerezni, így át kellet tervezni a nyákot. Sokkal nagyobb lett. Működni tökéletesen működik, bár eleinte a nyák-marás hibájai miatt itt-ott vezetékdarabokkal át kellett hidalnom
Egy kérdésem van vele kapcsolatban: A potméter működéséhez kell a kondenzátor-ellenállás tag? Beletettem a panelbe, mégse működik. Milyen a te potidnak a kiosztása (mit hova kötöttél?)
Csak 1x kell elkezdeni.Ha pl. egy csöves rádió végfokával indítasz mint én is akkor azt 2-3000-ből megúszhatod.A Velence de Luxe csöves rádiónak NYÁK-on van a végfoka és le is lehet külön venni a rádió részről.Bővebben: Link A harmadik képen látható,hogy a végfok külön panelon van.Hajrá
Megmondom őszintén, hogy ezek nem nekem kellenek, hanem a suliba kérték, hogy csináljak pár darabot. Csatolok 1 PDF-et amiből dolgoztam, hátha az segít
Bottom oldalról is mutatsz képet? Jó látni házilag is, hogy készült ilyen.
Üdv!
A hátoldala majdnem egybefüggő rézréteg, pár forrasztással. Egyik oldalt se gyantáztam le, nehogy valami galibát okozzon. Íme
Köszi ! Tudom, hogy ilyen, van nekem ilyen gyáriba. Amúgy így nem oxidálódik meg? Semmi felületvédelem?
Előbb működjön mind, aztán jöhet a védelem
Szia egy kapcsolási rajzot,és ha ráérsz 1 alkatrész listát
lehetne kérnem???
Egy kis Délutáni Forraszgatás!1W Power Led meghajtás LM317-es áramgenerátoron keresztül.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |