Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért ahhoz jó pár év kell. Nálam a kertkapu alja van alulemezből, nem tudom hány éve, mert csak 12 éve költöztem ide, de még elég jó bírja.
A Chip magazint a balekok járatják...mindenki más letölti...
Köbzoli és Nagy Ho-ho!
Nézzétek csak a mellékletet!
Tisztelt fórumtársak!
Fontos kérdéssel fordulok hozzátok. Ki szeretné helyettem megírni az infó érettségit? (Már baromira elegem van a készülésből) Nem kell minden sor után entert ütni, akkor is el tudják a többiek olvasni...
Én megírom, ha helyette te meg a nyelvtanomat, vagy az irodalmat! :yes:
Én óvakodnék az egyszer használatos dolgokkal, ebből is a legneccesebb a szemüveg, nehogy üvegszem legyen a vége.
És milyen silány minőségű némelyik!
Kétszer lehet használni, mert 2 oldala van. Hogy ez eddig nem jutott eszembe, mekkora pazarlás...
Nocsak, jövik a paprika...?
Én már nem vagyok tesztember?
Szerintem én meg tudom írni egy hármasra. Menjek?
Témakörök?
Gondolom van lépcső, vagy létra. :hide:
Holnap lesz a nagy nap. A manipulált nyelvvizsga napja. Elvettek az életembő 18 évet. Csak a főiskolán 3 éve tanulom azt a k... angolt. Nehoygmár ne tudjam elégségesre... Az életben értve elégségesre. Nem pedig a mesterségesen olyan szituációt teremtek amit úgysem tudnak megoldani kategóriára.
Bővebben: Link
Ez jó (első hozzászólás)
Szerintem menni fog! Tanulj meg egy mondatot amivel akármelyik szituációban kivághatod magad, és megvéd ha végkép nem tudsz mit mondani:
pl.: Én vagyok a terminátor, és most mindenkit lekaszabolok, és beléjük építem mikrocsipjeimet! stb. vagy: Szivesen válaszolnék a kérdésre, de én a tűzoltóságtól jöttem, és a porraloltót keresem! Ezután már elvagy az akciófilmekből szerzett angollal. No meg nincs olyan vizsgabizottság aki nem értékelné, ha valaki egyéni helyzeteket teremt. Egyébként ne haragudj meg, de én abból a két évből próbálok megélni, amit középiskolában angolul tanultam, és ha valaha az életben még egyszer angolul tanulhatnék összetenném a két kezem. Meg hát egy könyvtáros igen is dicsekedjen azzal, hogy pl. eredetiben olvasta Shakespearet, meg ilyenek.
Nem vagyok sznob. Lándzsarázó barátunk maygarul is szörnyű, nemhoyg óangolban olvasva.
Duju szpík k.. englis. Mert én nem de boldogabb is vagyok. Alles gut und Ich begrüße Dich. Toni auß Ungarn... Ich wünsche für Dich viel Glück.
Danke!! Erről jut eszembe mivel a fórumon sokan beszélnek pl. angolul amit én csak műszaki szinten értek meg, hogy kellene egy topic ahol PROFI fordítást lehetne kérni. Szerintem ez beleférne az egészhez. Persze nem mindenre gondoltam..
Да. Цто это? Ennek volt némi értelme lealább.
A google fordító megfejtette: Bővebben: Link
Jó estét! Én is beszélek idegen nyelven... (japán)
Második mondat: Nincs mit!
Én máson nevetek
Bővebben: Link Itt azon hogy "ereszt a bicikli pumpád" de valami hatalmasat röhögtem, bekönnyeztem, kapkodtam a levegőt
Istenem! Van élet a halál után. Agyhalottak... :bummafejbe:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |