Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért ahhoz jó pár év kell. Nálam a kertkapu alja van alulemezből, nem tudom hány éve, mert csak 12 éve költöztem ide, de még elég jó bírja.
A Chip magazint a balekok járatják...mindenki más letölti...
![]()
Köbzoli és Nagy Ho-ho!
Nézzétek csak a mellékletet! ![]()
Tisztelt fórumtársak!
Fontos kérdéssel fordulok hozzátok. Ki szeretné helyettem megírni az infó érettségit? ![]() (Már baromira elegem van a készülésből) ![]() Nem kell minden sor után entert ütni, akkor is el tudják a többiek olvasni...
Én megírom, ha helyette te meg a nyelvtanomat, vagy az irodalmat! :yes:
Én óvakodnék az egyszer használatos dolgokkal, ebből is a legneccesebb a szemüveg, nehogy üvegszem legyen a vége.
![]()
És milyen silány minőségű némelyik!
![]()
Kétszer lehet használni, mert 2 oldala van. Hogy ez eddig nem jutott eszembe, mekkora pazarlás...
![]()
Nocsak, jövik a paprika...?
![]() Én már nem vagyok tesztember? ![]()
Szerintem én meg tudom írni egy hármasra. Menjek?
Témakörök?
Gondolom van lépcső, vagy létra. :hide:
Holnap lesz a nagy nap. A manipulált nyelvvizsga napja.
![]() ![]()
Szerintem menni fog! Tanulj meg egy mondatot amivel akármelyik szituációban kivághatod magad, és megvéd ha végkép nem tudsz mit mondani:
pl.: Én vagyok a terminátor, és most mindenkit lekaszabolok, és beléjük építem mikrocsipjeimet! stb. vagy: Szivesen válaszolnék a kérdésre, de én a tűzoltóságtól jöttem, és a porraloltót keresem! Ezután már elvagy az akciófilmekből szerzett angollal. No meg nincs olyan vizsgabizottság aki nem értékelné, ha valaki egyéni helyzeteket teremt. Egyébként ne haragudj meg, de én abból a két évből próbálok megélni, amit középiskolában angolul tanultam, és ha valaha az életben még egyszer angolul tanulhatnék összetenném a két kezem. Meg hát egy könyvtáros igen is dicsekedjen azzal, hogy pl. eredetiben olvasta Shakespearet, meg ilyenek.
Nem vagyok sznob.
![]() ![]()
Duju szpík k.. englis. Mert én nem de boldogabb is vagyok.
![]() ![]()
Danke!!
![]() ![]()
Да. Цто это?
![]() ![]()
A google fordító megfejtette: Bővebben: Link
![]()
Jó estét! Én is beszélek idegen nyelven... (japán)
Második mondat: Nincs mit!
Én máson nevetek
![]() Bővebben: Link Itt azon hogy "ereszt a bicikli pumpád" de valami hatalmasat röhögtem, bekönnyeztem, kapkodtam a levegőt ![]()
Istenem! Van élet a halál után. Agyhalottak... :bummafejbe:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |