Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1341 / 3600
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Most nézem hogy ez nem csak egy szemüveg! Hanem egy UV-A és UV-B indikátor is Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Igen! Le is megyek majd és kipróbálom egy UV leddel. Természetesen nem a saját szemembe
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Szerencsés, no meg elszegényedett (a szemüveg ára).
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Ne aggódj néhány nap alatt megszokod és vissza áll a régi rend.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Én is hasonlóakban bízom Remélem igazad lesz
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Az milyen lenne Le sem merek menni a műhelybe (na jó csak képletesen) Még a végén azt fogom mondani hogy az "én kicsi szkópom" meg hasonlók
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Helló-belló!

Sikerült a sajátomat megbűvölnöm! Munkapont-elmászása volt, de kőkeményen, a javából. Most már majdnem 100 %-osan teljes értékű. :yes:

Ma is lekéstem a vonatomat, amin kemény 3 percet utazok a munkahelyre.

1 percen múlt, hogy elérjem. Nem baj, legközelebb 15:59-kor már ki kell lépjek a cég ajtaján, nem szabad 16:01-ig maradni.
(#) wolverine14 hozzászólása Szept 2, 2010 /

Hali ma volt a második napom a Patakyban ,egész jó hely ,az osztálytársak viszonylag normálisak.
(#) Stefan hozzászólása Szept 2, 2010 /

(#) bankimajki hozzászólása Szept 2, 2010 /

Valaki ajánljon már nekem valami jó vígjátékot, mert már nagyon unom magam.
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Ajánlom magamat...
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Köszönöm, megnézem majd elválik hogy tetszik-e vagy sem. (Egyébként torrent oldalakon fent van.) Ha kell meghívó írj privátban.
(#) VIM hozzászólása Szept 2, 2010 /

Sziasztok!
Letöltöttem egy jó kis progit az egyik oldalról, de a BIN fájl és CUE társa sem nyitható meg. Olyasmit javasoltak, hogy írjam át ISO-ra vagy -ba, de ezt nem értem, hogy kellene csinálnom. Persze kellene hozzá a "démontúlsz", ha jól sejtem.
(#) Georgee hozzászólása Szept 2, 2010 /

De repül az idő Holnap lesz 4 éve, hogy az oldal tagja vagyok. Második születésnapom!
(#) Norberto válasza VIM hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Az ISO-ra való átalakításhoz UltraISO szükséges.
(#) Georgee válasza bankimajki hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Esetleg halálos temetés, megnéztem a 2007-es változatát, anyám csak háromszor nyitott rám, min nevetek annyit, egyébként nagyon jó vígjáték. Pár jelenet a filmből klikk a másik kedvenc ez nagyon nagy rész Szerintem megéri megnézni.
(#) KTobi válasza VIM hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Egy virtuális CD meghajtó kell. Legegyszerűbb, meg tudtommal ingyenes a deamon.
(#) VIM válasza KTobi hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Akkor ha azt feltelepítem, azzal menni fog?
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Erről a munkapont eltolódásról írhatnál nekem privátban, mert érdekel hogy mi és hol A rajzok segítettek valamit?
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Kipróbáltam Bekapcsoltam a levilágítómat (125W HgLi) aztán odaraktam a szemüveget a közelébe, ne félj' csak úgy sötétedett
(#) KTobi válasza VIM hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Igen, feltéve, ha nem sérült a file.
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Jut eszembe... Ma egy új dologba fogtam. Illetve nem indult annak.. Trafót tekertem át. Szedném szét nézem a magot milyen ez? L magos trafó... Szétszedés úgy ment mint a karikacsapás. De összerakni, akkora kín volt
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Az jó. Én is szedtem már szét ilyet, de össze nem raktam. Csak a huzal miatt kellett szétszednem. Ma meg M magos trafót tekertem át. Nem volt könnyű szétszedni.
(#) kadam hozzászólása Szept 2, 2010 /

Üdv mindenki!
Ezt nézzétek mit kaptam ma: Bővebben: Link Arra gondoltam szerzek még egyet, és építek velük egy kapcsolót, ami a világítást kapcsolná valahol. Amikor bemegyünk felkapcsol, amikor ki akkor kikapcsol.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Az M magosat egyszer próbáltam, akkor sem sikerült. A lakk miatt.. Azóta hagytam. Off vége

Ez nem csak egyszerűen lakkozva volt hanem impregnálva. Jó öreg Beag szokás, beöntik az egész trafót. Mindenhol azt mondták, hogy nem lehet szétszedni, én akkor is szétbontottam másfél óra alatt.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Vagy van egy segítőkész anyag! Szuper kromofág Viszont én mára megyek honlap 4:50 kor kelés Jó éjt mindenkinek! Ez az 1240 menet tekerése lefárasztott rendesen. 5 órámba volt
(#) DJanosi hozzászólása Szept 2, 2010 /

Udv lenne egy nagy kerdesem:Van egy 4x7 Led oszlopom tehat kettesevel vannak parhuzamban es 6 V ot igenyel egy Led 3 V korulit es az lenne a nagy kerdesem hogy valaki tud e olyan kapcsolast amiben ez a ledsor villogna nem tul gyorsam de nem tul lassan se es lehetoleg egyszeru kellene ha valaki tud kapcsolast es elarulja megkoszonnem elore is koszonom

Az a jó anyag az a kalapács, kés és egy 2mm vastag lemez darab volt.
5 óra 1200 menet? Én annyi idő alatt egy egész trafót megtekerek.
(#) zoly15 válasza DJanosi hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Valahogy eltévedhettél! Itt nem lehet szó elektronikáról! A te topicod a "Kapcsolási rajzot keresek" :gumicsirke:
Következő: »»   1341 / 3600
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem