Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most nézem hogy ez nem csak egy szemüveg! Hanem egy UV-A és UV-B indikátor is Bővebben: Link
Igen! Le is megyek majd és kipróbálom egy UV leddel. Természetesen nem a saját szemembe
Szerencsés, no meg elszegényedett (a szemüveg ára).
Ne aggódj néhány nap alatt megszokod és vissza áll a régi rend.
Én is hasonlóakban bízom Remélem igazad lesz
Az milyen lenne Le sem merek menni a műhelybe (na jó csak képletesen) Még a végén azt fogom mondani hogy az "én kicsi szkópom" meg hasonlók
Helló-belló!
Sikerült a sajátomat megbűvölnöm! Munkapont-elmászása volt, de kőkeményen, a javából. Most már majdnem 100 %-osan teljes értékű. :yes: Ma is lekéstem a vonatomat, amin kemény 3 percet utazok a munkahelyre. 1 percen múlt, hogy elérjem. Nem baj, legközelebb 15:59-kor már ki kell lépjek a cég ajtaján, nem szabad 16:01-ig maradni.
Hali ma volt a második napom a Patakyban ,egész jó hely ,az osztálytársak viszonylag normálisak.
Valaki ajánljon már nekem valami jó vígjátékot, mert már nagyon unom magam.
Ajánlom magamat...
Köszönöm, megnézem majd elválik hogy tetszik-e vagy sem. (Egyébként torrent oldalakon fent van.) Ha kell meghívó írj privátban.
Sziasztok!
Letöltöttem egy jó kis progit az egyik oldalról, de a BIN fájl és CUE társa sem nyitható meg. Olyasmit javasoltak, hogy írjam át ISO-ra vagy -ba, de ezt nem értem, hogy kellene csinálnom. Persze kellene hozzá a "démontúlsz", ha jól sejtem.
De repül az idő Holnap lesz 4 éve, hogy az oldal tagja vagyok. Második születésnapom!
Az ISO-ra való átalakításhoz UltraISO szükséges.
Esetleg halálos temetés, megnéztem a 2007-es változatát, anyám csak háromszor nyitott rám, min nevetek annyit, egyébként nagyon jó vígjáték. Pár jelenet a filmből klikk a másik kedvenc ez nagyon nagy rész Szerintem megéri megnézni.
Egy virtuális CD meghajtó kell. Legegyszerűbb, meg tudtommal ingyenes a deamon.
Akkor ha azt feltelepítem, azzal menni fog?
Erről a munkapont eltolódásról írhatnál nekem privátban, mert érdekel hogy mi és hol A rajzok segítettek valamit?
Kipróbáltam Bekapcsoltam a levilágítómat (125W HgLi) aztán odaraktam a szemüveget a közelébe, ne félj' csak úgy sötétedett
Jut eszembe... Ma egy új dologba fogtam. Illetve nem indult annak.. Trafót tekertem át. Szedném szét nézem a magot milyen ez? L magos trafó... Szétszedés úgy ment mint a karikacsapás. De összerakni, akkora kín volt
Az jó. Én is szedtem már szét ilyet, de össze nem raktam. Csak a huzal miatt kellett szétszednem. Ma meg M magos trafót tekertem át. Nem volt könnyű szétszedni.
Üdv mindenki!
Ezt nézzétek mit kaptam ma: Bővebben: Link Arra gondoltam szerzek még egyet, és építek velük egy kapcsolót, ami a világítást kapcsolná valahol. Amikor bemegyünk felkapcsol, amikor ki akkor kikapcsol.
Az M magosat egyszer próbáltam, akkor sem sikerült. A lakk miatt.. Azóta hagytam. Off vége
Ez nem csak egyszerűen lakkozva volt hanem impregnálva. Jó öreg Beag szokás, beöntik az egész trafót. Mindenhol azt mondták, hogy nem lehet szétszedni, én akkor is szétbontottam másfél óra alatt.
Vagy van egy segítőkész anyag! Szuper kromofág Viszont én mára megyek honlap 4:50 kor kelés Jó éjt mindenkinek! Ez az 1240 menet tekerése lefárasztott rendesen. 5 órámba volt
Udv lenne egy nagy kerdesem:Van egy 4x7 Led oszlopom tehat kettesevel vannak parhuzamban es 6 V ot igenyel egy Led 3 V korulit es az lenne a nagy kerdesem hogy valaki tud e olyan kapcsolast amiben ez a ledsor villogna nem tul gyorsam de nem tul lassan se es lehetoleg egyszeru kellene ha valaki tud kapcsolast es elarulja megkoszonnem elore is koszonom
Az a jó anyag az a kalapács, kés és egy 2mm vastag lemez darab volt.
5 óra 1200 menet? Én annyi idő alatt egy egész trafót megtekerek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |