Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1542 / 3601
(#) MaTe193 hozzászólása Jan 31, 2011 /

Üdvözletem!
Keresnék Budapesten egy ráérős embert,aki el tudna nekem menni a XIII.kerületbe egy pár fülkagylóért és postára adná azt(persze postaköltség ellenében)! Remélem akad ilyen!
Köszönettel:Máté.
[OFF]U.I.:Apróba mégsem írhatom be azt,hogy 'Keres:ráérős pesti ember'.Remélem nem gond,hogy ide írom! :hide:
(#) gg630504 válasza MaTe193 hozzászólására (») Jan 31, 2011 /

A párom is szereti a malacfület!
(#) MaTe193 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 31, 2011 /

Sikerült kiválasztanom,ez lenne az:Bővebben: Link
[OFF]Te jó ég! Fülkagylót írtam! Pedig fülhallgatóra gondolok!
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 31, 2011 /

Szerintem talált valahol, csak nem postázzák el és ezért kellene neki egy helyi ember.
(#) pcroland hozzászólása Jan 31, 2011 /

Hello! Remélem valaki tud segíteni nekem ezzel kapcsolatban: A Tk File Explorer segítségével játékot telepítenék telefonom-ra(Samsung GT-S5230). Először rámegyek a settings->COM-ra és ott meg kell adni a portot. Mi legyen a port neve? Próbáltam már ezekkel: E, E:, (E, COM1, (COM1). Mit írjak be?
(#) Rober_4 válasza pcroland hozzászólására (») Jan 31, 2011 /

Talán segít:
Bővebben: Link
Komolyan ezek a Samsungék úgy bonyolítják a telepítést, tök fölöslegesen. Régen a Sonymra amikor megvolt, csak ráhúztad a fájlt a fájlkezelőben, és közölte, hogy programot talált. De szerintem a Nokiák is így működtek...
(#) pcroland válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Köszönöm.A samsungoknak igazából teljesen zárt az op rendszere.Ez teljesen illegális hackelés.Köszi sikerült a connect.Minden viszonylag új sony és nokia így működik aminek nem vadi új androidos az op rendszere.Csak feltesszük a játékot és mindegy,hogy hova menni fog.
(#) pcroland válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Megcsináltam az oszlop lábát paintben
(#) titi válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Kár, hogy pixeles.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Feb 1, 2011 /

Sziasztok.
Jajj ne már. feltűnési viszketekségből jeles!
(#) Ricsi89 válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Samsungék mindig is megvariálták a dolgokat. Például java játékot nem lehetett csak egyszerűen telepíteni, csak a telefon által netről letöltöttet. Rákattintottam az oldalra, amit Robi linkelt, első rész, csak két téma van. DE! előcsalogatható még egy. Na puff ez aztán sok.Más telefonra meg ezernyi téma tölthető le, nem ennyire zártak a gyártók.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Photoshop?
Szerk.: ja nem, CorelDraw!
(#) pcroland válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Megakadtam a képen látható helyen.Tudnál segíteni?Már húznám át a jar és jad file-t,de amikor rámegyek,hogy->documentums and settings->all users->asztal ott csak a jpg,Ink és ini fájlformátumu fájlok látszanak.Viszont elvileg ott van a jar és jad file.Látom is rendesen az asztalon afájlokat,de a programban nem.Szóval se a jar,jad se mappa nem látszik a program file kezelőjében.Hogy kéne még is rátegyem?
(#) pcroland válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

A hang az olyan amikor vizet engedsz a kádba és bele dugod a fejed a vízbe kb És a kamerás keze remeg rendesen.Meg majdnem esnek el.Sokat ittak.
(#) _ampervadasz_ válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Ez a videó -ha megfigyeled- ha valóságos lenne akkor ez ~8 -as Magnitudójúnak kellett volna lennie, ami ugye közel sem volt ekkora.
Ilyenkor már a falon lévő dolgok erősen himbálóznak, a monitornak az asztalon fel kellett volna borulnia, vagy ( ha mégsem akkor inognia ) ráadásul még csörömpölést sem hallani.

A hamisságot megerősítendő az eltávolított bejegyzések száma, és a negatív jelző voksok.

Egyszerűen annyira fájdalmasan szánalmas, hogy ki kellett magamból adnom.
(#) Ricsi89 válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Asztalról nem tudod behúzni a programba a fájlokat?
Szerk.: Jó mappában keresed te a cuccokat? Én úgy tudom nem az "all users" az alap felhasználói mappa. Szerintem nézd meg a "user" mappában is, hogy ott mi van az asztalon.
(#) SzAndras00 válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Szia, én az asszony telóján simán bemásoltam szerintem Total Commanderrel egy mappába (pl képek) a jar filét, onnan elindítva feltelepült a játékok mappába, és már ment is! Utána természetesen le lehet törölni.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Sok a ráérő időd.
(#) DuMatyi válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Nemár, olyan jó volt, beillene a keresd meg a 3 különbséget a képen játékba. Elrontod itt az ember szórakozását. Nem vettem volna észre a féllábú oszlopot ha nem szólsz.
(#) pcroland válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Ha akarod csinálhatok neked különbségeket De nehéz lesz..Elsőnek ez.Keresd meg a különbséget az előzőhöz képest
(#) big-D válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Én megtaláltam a külömbséget

Befalaztad az egyik ablakot.

Inkább csináltam még egyet,de igen Amúgy ez nem is nehéz...Megnyitod mindkét képet és addig nyomkodod egyikről a másikra amíg meglesz... Ez már nehezebb

Pontosan úgy csináltam. Nem tudtam melyik az első kép. Egy váltásra: Hopp eltűnt valami azon a tájékon. Mi is volt az? Visszaváltás: ablak. Ez az amit ha a TV-ben adják, nem tudsz megcsinálni.

Legközelebb méretezd át a képet kisebbre, mert megnyitva a két képet a webböngészőben majd váltogatva a fülek között egyszerűen észre lehet venni a "dekorációt".

Módosíts valamit a képen, majd méretezd át más méretre a nehezebb azonosítás végett.
Íme módosítottam valamit: Valamit átdekoráltam a képen és átméreteztem 4x6 pixelre.
Közvetlen fogyasztó legyek a eón hálózatában, ha rájöttök hogy mit módosítottam a képen.

Jó pihit mindenkinek, már -a kikapcs.

Paintben csináltam olyat,hogy minden második pixel sort kivettem egy teljesen piros lapból.Aztán át festettem a pirosat kicsit másabbra mint a fehér(nagyon halvány szürke).Ezt a színt kellett beállítani is és csak egymásra kellett csúsztatni a két képet és meg is lett a különbség,áttűnve.Egy dvd felvevővel meg lehet oldani a tv-set is.

Igen.Rájött ,visszaméreteztem,hogy jobban lássam,de nem igazán értem a volan vezetését

Kép.jpg

Majdnem eltaláltad! Egy dodzsemet az az egy trolibuszt raktam a képre amire ráborult a szurok.

(#) zoly15 hozzászólása Feb 1, 2011 /

Szép estét mindenkinek! Azt hiszem a kéményből kiégettem a kátrányt rendesen Vegyes tüzelés.. a szén mellé keveredett 3-4 szem kokx darabka. Tudtam hogy az fűt jobban, de hogy ennyire.. Kb 1 óra után megyek megnézni hogy kell-e rakni még a tűzre. Látom hogy az előremenő víz hőmérséklete 90 C fok Mondom az már valami. Ha zárt rendszer lenne a biztonsági szelep csak úgy nyitna Jövök fel megcsap a meleg. Konyha 25. 7Cfok fürdő 28 fok...

Most,hogy megnéztem tényleg ott van.

Kép.jpg

Következő: »»   1542 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem