Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi! Alsó, felső, király, ász. Főleg a két utolsó...
Hát, de hogy ilyen robotot?! Én nem tudom felfogni..
Még ha valami szép, meztelen nőt rajzolnál rá, akkor valahogy, de ez a robot. Ez olyan, mint ha : " Vic, a földönkívüli ÉRBRÁSHOLÓ" történet lenne..
Ha viszek neked egy órát a találkozóra akkor rajzolsz nekem valamit?
Vigyázz, Viktor az órákért mindent megtesz !!! Úgy lehet, hogy órát fog rajzolni ..
Küldd el email-ben, hogy mit és hova szeretnél?
Nyugi, olyan órát amilyet én csinálok Ő sem látott még
Ugyanmár. Viszont nem PIC van benne, hanem 8748
Ne is mondd! Azóta is siratom a Videotonban fejlesztett dallamcsengőt, Z80-nal és Eprommal szerelve. Egy csomó dallam volt benne. Csak a MÁV szignál, meg a TV-torna zenéje- mindent vitt!
Viktor, egy pesti ("városias") üzletben kapható (volt) Z80 processzorra épülő dallamcsengő.
A neten nem lelhető fel az eprom tartalma? Igaz lassacskán már beégetni sincs mivel.
Köszi Matyi, de én nem az Urbán féle változatra gondolok. Az még meg van. Csak az a szép zöld gyöp. -izé dallamcsengő, hiányzik... Bővebben: Link
Én konkrétan arra a zepromra gondoltam, ami Viktornak kell. Szerintem már nem fellelhető, és se beírni se kiolvasni lassan nincs mivel.
Annyira nem fontos. Majd jól megcsinálom egy 8 lábú PIC-el. Most már csak a TV torna és a MÁV szignál hangjegyeit kéne lefordítani. Itt van egy minta: Bővebben: Link Ha valaki le tudja írni nekem a hangjegyeket és szünetek, az ne habozzon!
Szia,
Nem tudom, ezzel mennyit segítek, de tessék : ). Lerínám neked 'fonetikusan', de sajnos elég rég voltak azok a szolfézsórák. Kris
Köszönöm, nagyon rendes vagy! Kár, hogy a kis fekete pöttyök a vonalon, nem mondanak semmit sem...
Igen, egy kapcsolási rajzzal többre mennénk : ).
Hátha lesz majd egy muzikálisabb sporttárs, aki leírja neked. Üdv Kris
Na ja. Mennyivel egyszerűbb felismerni egy tranyát mint egy fiszt, giszt vagy ciszt...
Bár én nem kapcsolási rajzzal, de egy wav formátumú hanggal tudok segíteni. Programba beírva a kotta, fémhúros akusztikus gitár hanggal.
A 001.JPG a szélgenerátoros topicban is elmenne.
Én valamikor megépítettem ezt a HE áramkört , és ez volt a csengőnk anno.
Megkérem az urakat, nyissanak a témának egy topikot! Szerintem érdekes téma lenne.
Ami kitalálja hogy mi ez, annak fizetek egy sört a találkozón
Egyébként én fejlesztettem és van köze az elektronikához...
Mivel a méretéből ahogy a helyszínen kisínylik kisszék nem kelet így egy akármi tartóra tippelek.
Ebben hangszórók fognak csücsülni. Jön a citromos Gösser?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |