Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Félve teszem fel a kérdésemet (nem tudom illik-e, lehet-e):
Olyan embert vagy kis céget keresek aki képes elkészíteni egy szimpla egy oldalas SMD áramkört. Van Eagle tervrajzom, működő prototípusaim (normál alkatrészekből házilag készítve) de akivel eddig dolgoztam elég megbízhatatlan. Sajnos nem nagy szériákról van szó csak pár darabról... Merre érdemes keresgélnem? Köszönöm!
Javaslom, tedd fel az apróhirdetések közé, biztosan lesz jelentkező.
Olcsón szerzett menetvágó és metsző készletemmel nehezen boldogulok. Nem velem van a hiba, hanem a "készülékben". Tudtok egy olyan oldalt, ahol normális minőségűt lehet rendelni?
Mondjuk innen, bár sok egyéb hely is van. Bővebben: Link Az Extol például elég jó.
Mondjuk még az élelmiszer boltban vettel sem futottam olyanba, hogy teljesen használhatatlan lenne
![]() Tényleg tudod hogyan kell használni (pl. magméret, elővágó, utánvágó, készrevágó (és ezek jelölése), kenőfolyadék anyag típusonként, fél tekerés előre, negyed vissza meg ilyenek)? Nem bántani akarlak, de egyetemet végzett kollégám próbált ütvefúró állásban balos forgásiránnyal szögvasat fúrni. Na az elég hangos volt, ámde eredménytelen ![]()
Ez ilyen olcsó verziós bazáros. A művelődési házba szoktak jönni árulni, de általában a selejt kategóriába tartoznak. Pl: az egyik szerszám egyszerűen kiesett a nyeléből.
Idézet: „egyetemet végzett kollégám...” Lentről, az alapokból kell építkezni, és nem fentről "lehajolgatni" a gyakorlati lépésekhez. Így járnak az ilyen emberek... ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2013
Azért ez elég durva általánosítás volt... (Nem szoktam kérkedni a felsőfokú végzettségeimmel, de nem hinném, hogy hülye vagyok, vagy azzá kéne válnom a diploma miatt...)
![]()
Szerintem félreérted. Csak a gyakran előforduló jelenségre utalt, hogy a magas elméleti képzettség még nem pótolja a gyakorlati jártasságot. Egyáltalán nem éreztem általánosítónak.
Teszkóban vett készletem van. A metszőt még egy teljesen ép, új csavarra sem tudom felkapatni. Szemmel láthatóan hulladék. A hajtóvas spiáterből van.
Szerszámot csak alapos megtekintés útján vásárolok. (Most már)
Nagy divat lett mostanában ez a Calisthenics.
Én is próbálgatom az alapokat ![]()
Jó jó, de amikor le van írva, az egy dolog, nade amit itt művelnek...
![]()
Nézz meg pár Hannibal for King videót vagy ilyet
![]()
Újabb bizonyíték, hogy az ember a majomtól származik.
![]()
Sziasztok!
Tegnap éjjel 0:28-kor 4,8-4,9-es erősségű földrengés volt. Éreztétek? Elég félelmetes érzés volt, rendesen mozgott alattam a szék.
Nem felénk volt, de olyankor én úgy alszom, hogy azt sem venném észre ha rám dőlne a ház.
![]() Közben ránéztem az időképen, volt aki a környéken érezte. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2013
Valószínűséggel én lakok a legjobb helyen.
![]() ![]()
Mi viszont hallottunk egy óriási robbanást. Gyula haverom mondta is, hogy atomot robbantottak a koreaiak.
![]()
Mi ezt már kb 1-2 évvel ezelőtt láttuk ha jól emlékszem akkor rajz órán.
![]()
Igen, mert 2011-2012-ben járta végig a kocsi az országot, csak ugye jogi aggályok merültek fel, ezért lett csak most publikus. Illetve gondolom egy darabig eltartott a képfeldolgozás is, bár szerintem az csak pár nap.
Üdv. Azt írják a cikkekben, hogy meg lehet nézni, mikor merre járt és merre fog járni a google autó. Én ilyet nem találok a street view honlapon. Tud valaki valamit erről?
Imádom az ilyen félremagyarázó okosokat.
![]()
Pár nap? Mindenhol minden rendszám, arc ki van takarva. Ezt tuti át kellett nézni végig, és az nem pár nap.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |