Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálam egy 64GB-os SSD a rendszerpartíció és 2-3 éve ketyeg. Mondanom sem kell, döbbenetes a gyorsulás! A win7 30-35mp helyett 7-9mp alatt feláll. Ha videót kódolok, csakis az SSD-n csinálom és ha kész, teszem át egy hagyományos vinyóra. Szóval megérte az akkori 27E Ft-ot.
Asztali gépbe én is SSD-t raknék rendszerpartíciónak, de most 1 meghajtóval kell megoldani a helyzetet, szóval marad a HDD.
Mire számítottál? Én már régen nem nézek magyar focit, mert csak bosszankodnék. 50 év feletti létemre bármelyik válogatottat lefutnám.
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2013
Ez a 7-9 mp érdekelne, mimódon érhető el? Nálam 120-as Samsung van, de úgy fél perc körül indul érzésre...
Nem is annyira a futással van baj, zavarja őket a labda. Ki kellene szúrni, majd nem pattogna.
Azon se lepődnék meg, ha bunda lett volna. Én az ilyen botrányok miatt maximum a területi meccseket nézem idehaza az itteni pályán.
Igazad van, neked is meg köbzolinak is. A pattogással lehet a baj.
![]()
Corsair Force GT. 555MB\495MB
Ez valami szoftver? Látom már, ez lehet az SSD-d tipusa. Most ezzel még nem vagyok előrébb, mert igaz, hogy az enyém samu, de négyszer olyan lassan áll fel a win7-em... Ez érdekelt volna, mitől olyan gyors a rendszered indulása... Biztos nem az SSD tipusa miatt van nagyságrendi különbség.
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2013
Tiszta politika. Egymást nem hagyják békén, az az 1db. labda kell mindenkinek. Legalább 2 labda lenne, bár lehet, hogy a telhetetlen önző ellenfél azt is elvenné.
Én azt mondom, ez legyen a legnagyobb baj, hogy kikaptak 80:1 -re. Ja, csak 8:1 -re mindegy.
Nem. Ez valami kütyü.
A 7200RPM winyó általában nagyobb áramfelvételű, előfordulhat, hogy ez egyes laptopoknál problémát okoz.
Szerintem lehetne 22 labda is, nem kéne veszekedni rajta. Mindenki dekázgatna ahol van, ha van épp kedve hozzá. Ha meg nincs, csak ráülne. Az sem lenne unalmasabb.
![]()
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy 1GB ddr2 ram a gépemben, aminek x MHz az órajele, akkor s*arban leszek, ha olyat teszek mellé, aminek eltérő az órajele? Köszi!
Idézet: „Mindenki dekázgatna ahol van,” Újabb nagy feladat lenne a válogatottnak.
Nem, ha kisebb az órajele akkor akkora sebességen ketyeg az összes. Ha nagyobb akkor pedig marad a sebesség. Tehát mindig a leglassabb RAM határozza meg a sebességet.
Viszont arra figyelni kell, hogy csak DDRR2-es mehet bele.(Másikat bele se lehet rakni.)
Köszönöm!
Sziasztok!
A Mérésügyi törvényben ez szerepel: Idézet: „ (1) Csak földterület meghatározására használható terület-mértékegység a hektár; jele: ha. 1 ha = 10 000 m2 = 104 m2 ” 10000 m2 = 104 m2 ![]()
Nem tudom, életemben láttam e összesen 3 meccset.
![]()
Igen. Először én is erre bátorkodtam gondolni, de ott van ez a szöveg is:
Idézet: „(2) A hektárral kapcsolatban SI-prefixumok nem használhatók.” Aztán rájötten, hogy itt nem is szerepel a 10^4 ![]() Meg az egész... De legalább elolvastam. ![]()
Huh, ezt jó tudni!
Akkor lehet maradok az 5400RPM-nél.
Amíg a te SSD-d típusát nem tudjuk nehéz megmondani. De nem csodálkoznék rajta, mert az a Force GT elég izmos.
Model code: MZ-7TD120BW. A 840-es sorozatból. Itt egy kép a doboz feliratáról.
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani ki foglalkozik itt a fórumon toroid trafók készítésével? Régebben már vásároltam tőle csak a nevét nemtudom sajnos. Előre is köszönöm!
A Force Gt izmosabb kicsit. Kb. 2-3x.
Szimpla SSD. A leggyorsabb HDD-m is csak 80..120MB-et tudott produkálni a tesztekkel.
Nekem is ilyen SSD-m volt, tényleg gyors de nem csak az írási olvasási sebessége sokkal jobb mint a HDD-nek, hanem az elérési idelye is ami gyakorlatilag 0,1-0,2ms között mozog. Viszont ez a verzió már TLC chipeket tartalmaz, még a legtöbb SSD MLC chippel van szerelve. Előnye hogy kisebb helyet foglalnak a chip-ek, és olcsóbb előállítani, hátránya hogy jóval lasabban lehet írni, és az élettartama is kevesebb. De persze 3 évet így is simán ki kell bírnia. Viszont a windows betöltését sokminden befolyásolja nem csak az SSD.
Az enyém is ssd. De már a bios többet elszütyög. Mindegy, ez se rossz, mert a régi gép vagy 2 percet eltöltött az indulással, és még a telefonom is lassabban bútol a gépnél...
![]() Köszi mindkettőtöknek! |
Bejelentkezés
Hirdetés |