Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2180 / 3611
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Nálam egy 64GB-os SSD a rendszerpartíció és 2-3 éve ketyeg. Mondanom sem kell, döbbenetes a gyorsulás! A win7 30-35mp helyett 7-9mp alatt feláll. Ha videót kódolok, csakis az SSD-n csinálom és ha kész, teszem át egy hagyományos vinyóra. Szóval megérte az akkori 27E Ft-ot.
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Asztali gépbe én is SSD-t raknék rendszerpartíciónak, de most 1 meghajtóval kell megoldani a helyzetet, szóval marad a HDD.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Mire számítottál? Én már régen nem nézek magyar focit, mert csak bosszankodnék. 50 év feletti létemre bármelyik válogatottat lefutnám.
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2013
(#) SzervízMacska válasza vicsys hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Ez a 7-9 mp érdekelne, mimódon érhető el? Nálam 120-as Samsung van, de úgy fél perc körül indul érzésre...
(#) pucuka válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Nem is annyira a futással van baj, zavarja őket a labda. Ki kellene szúrni, majd nem pattogna.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Azon se lepődnék meg, ha bunda lett volna. Én az ilyen botrányok miatt maximum a területi meccseket nézem idehaza az itteni pályán.
(#) zolika60 válasza pucuka hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Igazad van, neked is meg köbzolinak is. A pattogással lehet a baj. Csak azt nem értem, a hollandoknak miért nem pattog? Ez valami rasszista labda lehet.
(#) vicsys válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Corsair Force GT. 555MB\495MB
(#) SzervízMacska válasza vicsys hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Ez valami szoftver? Látom már, ez lehet az SSD-d tipusa. Most ezzel még nem vagyok előrébb, mert igaz, hogy az enyém samu, de négyszer olyan lassan áll fel a win7-em... Ez érdekelt volna, mitől olyan gyors a rendszered indulása... Biztos nem az SSD tipusa miatt van nagyságrendi különbség.
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2013
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Tiszta politika. Egymást nem hagyják békén, az az 1db. labda kell mindenkinek. Legalább 2 labda lenne, bár lehet, hogy a telhetetlen önző ellenfél azt is elvenné.
Én azt mondom, ez legyen a legnagyobb baj, hogy kikaptak 80:1 -re. Ja, csak 8:1 -re mindegy.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Nem. Ez valami kütyü.
(#) nagym6 válasza zenetom hozzászólására (») Okt 12, 2013 / 1

A 7200RPM winyó általában nagyobb áramfelvételű, előfordulhat, hogy ez egyes laptopoknál problémát okoz.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Szerintem lehetne 22 labda is, nem kéne veszekedni rajta. Mindenki dekázgatna ahol van, ha van épp kedve hozzá. Ha meg nincs, csak ráülne. Az sem lenne unalmasabb.
(#) googa hozzászólása Okt 12, 2013 /

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy 1GB ddr2 ram a gépemben, aminek x MHz az órajele, akkor s*arban leszek, ha olyat teszek mellé, aminek eltérő az órajele? Köszi!
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Idézet:
„Mindenki dekázgatna ahol van,”

Újabb nagy feladat lenne a válogatottnak.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Ezért írtam más opciót is.
(#) szdavid_96 válasza googa hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Nem, ha kisebb az órajele akkor akkora sebességen ketyeg az összes. Ha nagyobb akkor pedig marad a sebesség. Tehát mindig a leglassabb RAM határozza meg a sebességet.
Viszont arra figyelni kell, hogy csak DDRR2-es mehet bele.(Másikat bele se lehet rakni.)
(#) googa válasza szdavid_96 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Köszönöm!
(#) blackdog hozzászólása Okt 12, 2013 /

Sziasztok!

A Mérésügyi törvényben ez szerepel:
Idézet:

(1) Csak földterület meghatározására használható terület-mértékegység a hektár; jele: ha.
1 ha = 10 000 m2 = 104 m2

10000 m2 = 104 m2 Ez most hogyan van?
(#) reloop válasza blackdog hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Szia! 104
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Nem tudom, életemben láttam e összesen 3 meccset.
(#) blackdog válasza reloop hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Igen. Először én is erre bátorkodtam gondolni, de ott van ez a szöveg is:
Idézet:
„(2) A hektárral kapcsolatban SI-prefixumok nem használhatók.”

Aztán rájötten, hogy itt nem is szerepel a 10^4
Meg az egész... De legalább elolvastam.
(#) zenetom válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Huh, ezt jó tudni!
Akkor lehet maradok az 5400RPM-nél.
(#) sastas01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Amíg a te SSD-d típusát nem tudjuk nehéz megmondani. De nem csodálkoznék rajta, mert az a Force GT elég izmos.
(#) SzervízMacska válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 12, 2013 /

Model code: MZ-7TD120BW. A 840-es sorozatból. Itt egy kép a doboz feliratáról.

DSC_0440.jpg

(#) storm hozzászólása Okt 13, 2013 /

Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani ki foglalkozik itt a fórumon toroid trafók készítésével? Régebben már vásároltam tőle csak a nevét nemtudom sajnos. Előre is köszönöm!
(#) sastas01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 13, 2013 /

A Force Gt izmosabb kicsit. Kb. 2-3x.
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 13, 2013 /

Szimpla SSD. A leggyorsabb HDD-m is csak 80..120MB-et tudott produkálni a tesztekkel.
(#) storm válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 13, 2013 /

Nekem is ilyen SSD-m volt, tényleg gyors de nem csak az írási olvasási sebessége sokkal jobb mint a HDD-nek, hanem az elérési idelye is ami gyakorlatilag 0,1-0,2ms között mozog. Viszont ez a verzió már TLC chipeket tartalmaz, még a legtöbb SSD MLC chippel van szerelve. Előnye hogy kisebb helyet foglalnak a chip-ek, és olcsóbb előállítani, hátránya hogy jóval lasabban lehet írni, és az élettartama is kevesebb. De persze 3 évet így is simán ki kell bírnia. Viszont a windows betöltését sokminden befolyásolja nem csak az SSD.
(#) SzervízMacska válasza vicsys hozzászólására (») Okt 13, 2013 /

Az enyém is ssd. De már a bios többet elszütyög. Mindegy, ez se rossz, mert a régi gép vagy 2 percet eltöltött az indulással, és még a telefonom is lassabban bútol a gépnél...
Köszi mindkettőtöknek!
Következő: »»   2180 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem