Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Alapjában gőzöm sincs, de egy bankkártyának jóval biztonságosabbnak kellene lenni, minthogy “ Pistike” házilag klónozgassa. Ezért a tippem egy normális telefon, amit a szükséges banki szoftver is tutira támogat.
A kiolvasásba biztos vagyok!
mert van a normalis mobilaplikaciós fizetés, azt használom is, illetve a céges telomon van egy Card Manager aplikácio! Azzal ki birtam olvasni mind a 3 kártyamat, elmentiette magába és így bármikor tudok vele fizetni! Csak nem tudom hogy vajon kiirni ki tudom e egy nyers RFID chip re!
Értő szövegolvasás, egyébként utólagos belemagyarázás. Válasz sem sikeredett. Ha egy szikra ennyitől kihuny, régen rossz. Amúgy mutass egy szikrát, amiből miattad lett tűz.
Szerintem elég a 720p is, nincs vele gond. De a csúcsmodellek már a 2013-as évtől kedve FHD vagy nagyobb felbontásúak.
De én ezt az oukitel (ha el nem írtam) márkát nem ismerem...
Megbeszélhetünk egy találkozót, ahol két, jelenlegi kollégámat tudom bemutatni. Ők azért tartanak ott, ahol, mert bíztattam őket, hogy tanuljanak angolul*. Kevesebb, mint egy év alatt feltornázták magukat olyan szintre, hogy a cég tudott velük mit kezdeni.
Én nem két-három rokonról beszélek mint tapasztalatról, hanem kb. 35 - 40 főről akikkel közvetlen beszélgettem. Olyan munkám van, ahol szinte naponta találkozom magyar munkavállalókkal Ausztriában, Voralberg-től Burgenland-ig bezárólag, időnként Németországban is. A közvetlen munkatársaim (még ~ 20 fő) szintén azt tudják megerősíteni, hogy nyelvtudás nélkül általában betanított munkásnak veszik fel a külföldieket olyan helyre, ahol nem kell érintkezniük a helyiekkel. Nyílván van kivétel de leírom újra mert úgy tűnik, nem érted, hátha most. Nem ez a jellemző. Aki jó munkát akar külföldön, tanuljon meg legalább egy idegen nyelvet, amit ott és akkor használni is tud. Mindezek mellett sehol sincs kolbászból a kerítés de aki megszólalni sem tud, eleve egy igen nagy hátránnyal indul. * Nem tévedés, a cég, amelyiknek dolgozunk Ausztriában van de tekintettel arra, hogy több európai országban is jelen van, a közös nyelv az angol. MINDEN alkalmazott bírja a nyelvet. Javaslom, végezz egy kis kutatást, összességében kinek van jobb munkahelye külföldön. A vitát én itt lezártnak tekintem, lévén hiába is győzködünk többen, nem hiszel nekünk, ennek így már semmi értelme.
Szia! Az NFC csak az akksira van ragasztva mindegyiknél. Nekem vandálbiztos van 4 éve / LandRover A9 /. Most gondoltam én is lecserélni, mert kezd az akksi halódni és a gumibillentyűi is potyognak. A telefon és a kijelző hibátlan, pedig már esett le tetőről párszor. Olyan is volt, hogy létrán dolgoztam, világítottam vele és kicsúszott a kezemből. Hirtelen lelassult számomra a látvány, ahogy láttam pattogni és pörögni a levegőben - gondoltam most vége - de csak a belső képernyő csati csúszott szét a nagyobb gravitációs terheléstől. Visszadugtam és azóta is napi használatban van. Találtam egy készüléket, aminek hirtelen lenyomták az árát. Cubot King Kong 3. Már úton, remélem hozza azt amit elvárok tőle. Arról tudok majd írni.
Volt egy anyagbeszerző kollégám, aki egy éven át szorgalmasan járt angolra és készült kitelepedni Írországba. Itthon 130 bruttót keresett. Amikor kikerült kb 700eFt-nak megfelelő Euró lett a kezdőfizetése. A poén most jön. A főnöke arab, a kollégája afgán. Kézzel lábbal kommunikálnak...
Tudja valaki hogy lehet az fl studiot kezelni? Anno guitar riget használtam de mostanába a program se megy. Így megpróbálkoznék az audio bemenetet összeboronálni a programmal.
Most már elég legyen ebből!
Az új "Maugli" filmből egy részletet látva, hihetetlen a fejlődés a számítógépes animáció, illetve filmgyártás terén. Lassan teljes filmeket gyártanak csak egy irodában számítógépen. Ma már közel van a tökéleteshez.
Sziasztok!
Trinát alapozóra rá lehet fújni a Neolux 2K autózománcot?
Én várnék legalább 72 órát. De lehet, hogy akkor is ráncosodik.
Ha kell várok egy hetet is, de maga az alapozó megfelel?
Olyan problémám volt egyszer, hogy (amúgy ideiglenesnek szánt javításkor) fehér akrilfesték spray-el fújtam a kocsi ajtaját, előtte persze megcsiszoltam szépen. Ahol a Zsiguli gyári alapozója "kilátszott", az akrilfesték felpúposodott, és lejött. Most sor kerül az egész autó festésére, az ilyen részeket viszont fémig lefújom homokkal, majd alapozom, és arra jönne a 2K zománc. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2018
Üzenem annak, aki (vagy ami) a fiókomra kért jelszóváltoztatást, hogy minden egyes online jelszavam egyedi, legalább 15 karakteres és úgy néznek ki, mint a mellékletben látható.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2018
Ahhoz be kell lépni jelszóval, vagy nem?
Kis rágcsáló barátod bosszúja?
Igazábol azt akartam jelezni, hogy kár a gőzért. Ha ide be is lép valahogy a neveben, messzire nem jut vele.
Nem tudom ki próbálkozik, évente befut egy-két ilyen próbálkozás ilyen-olyan regisztrációmra.
A törlitek egy hozzászólásom "bejelentésre" legalább idézzetek belőle, hogy tudjam melyik volt. Nem tisztességes ez így. Lehet nem is kell nekem ez a fórum. Egy ideje tiszta agybaj.
Eddig azt hittem hogy csak én vagyok ilyen elvetemült... de üdv a klubba!
Ez többnyire olyan esetben sikerül, ahol a nickneved a jelszavad is.
A tanulmány szerint lehetnek ilyenek: A magyarok nagy része nem figyel eléggé az online jelszavaira.
No és? Mit tud meg például rólam, ha kitalálja a HE-s jelszavam?
Esetleg megváltoztatni a jelenlegi jelszavad és aztán nem tudsz majd belépni a felhasználó neveddel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |