Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3259 / 3599
(#) Szárnyas válasza pucuka hozzászólására (») Márc 20, 2021 /

Végighallgattam! Nagyon érdekes volt, köszönöm!
(#) attila1 hozzászólása Márc 21, 2021 /

Sziasztok! Jogsi orvosi része folyamatban,meg fog oldódni büntetés nélkül. Most viszont ingyenes tárhely szolgáltatót keresek. Megbízható,minél nagyobb tárhely Windows alá,de szükséges Androidról is elérni. Automata feltöltés,stb. A jelenlegi 4-5 kisebb szolgáltató helyett kellene.30-40Gb,legfőképp képek.Jelenlegi megoldás nem tartható,figyelnem kell,mit hová töltök fel...
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2021
(#) sargarigo válasza attila1 hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Idézet:
„.30-40Gb”

Ilyen létezik ingyen? Eszem megáll
(#) Ge Lee válasza attila1 hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Ha másra nem kell mint képeket tárolni, a gmail fiók alapból (ingyen) ad 15 gigát (drive) ha jól emlékszem, 2 fiókkal meg is van a 30.
(#) attila1 válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Szia! Köszönöm,sajnos egy fiókra korlátoznám a belépést.Mega drive,pc cluod,box.com, drive-ezeket használom jelenleg.

sargarigo,nem olyan sok az.
(#) sargarigo válasza attila1 hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Arra mondom, hogy ahol van php, sql, ott többnyire 200MB körül láttam ingyeneset.
(#) szs hozzászólása Márc 21, 2021 /

Én elhiszem, hogy minden élőlény Isten teremtménye, de most arra gondoltam, talán nem kellett volna annyit fáradni...
(#) sargarigo válasza szs hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Éhes volt a szentem na!
(#) mnyugger válasza attila1 hozzászólására (») Márc 21, 2021 / 1

(#) sany válasza szs hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Szereti a műanyagot.
(#) szs válasza sany hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Szoktunk gondolkodni, és riadozunk, hogy mi lesz a sok műanyaggal, ami végül hulladékká vál.
Nos, itt a megoldás rá: egerekkel fogunk elbánni vele.
(#) sargarigo válasza szs hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Idézet:
„egerekkel fogunk elbánni vele.”
Nem rossz. Bár hallottam már valami műanyagevő baktériumokról is..
(#) attila1 válasza mnyugger hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Hogyan jön ki neked az 50 Gb? Használom én is,de csak 15Gb-os tárhelyem van. 103%-os kihasználtsággal.
(#) tbarath válasza attila1 hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Én előfizettem 100 gigás Google Drive-ra, mert kifutottam az ingyenesből. 690 Ft havonta.
(#) mnyugger válasza attila1 hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Regisztrálni kell.
(#) Epu2 válasza szs hozzászólására (») Márc 23, 2021 /

Az ötlet életképes.
Volt egy ócska kredencünk amibe kutya kaját és egyéb kerti cuccot, lomot tároltunk.
Azt vettük észre, hogy az egér rá ment a hőtartó műanyag szatyorra. Apró forgácsra rágcsálta, de mellette a nem műanyag spárgát nem kóstolta és a száraz kenyérbe sem harapott.
(#) furko hozzászólása Márc 23, 2021 /

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata futógépekkel. Melyek a jó márkák?
Tartósság, megbízhatóság, van-e szervizháttér stb.
(#) sany válasza furko hozzászólására (») Márc 23, 2021 /

Talán itt megkapod a választ.
(#) Ódenka válasza Epu2 hozzászólására (») Márc 24, 2021 /

Valamikor a '60-as években nyári munkán voltunk, búzatarló mellett, kereszteket raktunk a kévékből.
Tízóraira a tábla szélénél mindenkinek eltűnt a műanyag hálóból készült szatyra. Csak a fül, ami vastagon fonott volt és a hozzá rögzített fémkarikák maradtak. Az ennivalók érintetlenek voltak, a becsomagolt papírban. Az a műanyag enyhén édeskés volt - mert nem tudtuk elképzelni, szó szerint mit esznek a műanyag szatyrokon. Másnap mindenki faágakra akasztotta az új szatyrát.

Van még az a mondás is, szegény, mint a templom egere...
Az egyik munkám során a templom toronyban, ahol aztán semmi élelem semmi élőlénynek, a riasztókhoz is használt árnyékolt kábel egy darabon drótostól meg és elrágva...
Csakis egér lehetett, szegényke...
(#) furko válasza sany hozzászólására (») Márc 24, 2021 /

Köszi!
Ezeken én is meg találom, de ezek rendszerint fizetett burkolt reklámok.
Személyes tapasztalat érdekelne, hogy használt, üzemeltetett vagy javított, ilyen gépeket valaki itt a fórum látogatók közül.
A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2021
(#) sany válasza furko hozzászólására (») Márc 24, 2021 /

Rendben, nem tudtam.
(#) Bakman válasza furko hozzászólására (») Márc 24, 2021 /

Ha nem luxusmárkát vásárolsz, akkor kb. próba szerencse alapon megy a dolog. Volt nálam szervízben komolynak tűnő gép de a burkolatok levétele után látszott, hogy minden, ami csak lehet, műanyagból volt. Ennek az ellenkezője is igaz...
(#) Szárnyas válasza Ódenka hozzászólására (») Márc 24, 2021 / 1

Minden bizonnyal a rágcsálók fogazata körül kell keresni a magyarázatot.
"...Minden rágcsáló felső és alsó állkapcsában is egy pár metszőfog van. A nyúlalakúakkal ellentétben azonban fogaik csak felül zománcosak. Mivel rágófogaik egész életükben kemény munkának vannak kitéve, hamar elkopnak, de állandóan utána is nőnek. Nincs gyökerük, hosszú ívben és enyhén előrehajolva, mélyen benyúlnak az állkapocsba. Ha egy rágcsáló nem tud eleget rágni, hamarosan éhen pusztul, mivel fogai annyira túlnőnek, hogy nem képes enni sem..."
Idézet innen: Bővebben: Link
(#) Ódenka válasza Szárnyas hozzászólására (») Márc 24, 2021 /

Elképzelhető, mert egy - volt - búzaföldön nem éheztek nyilván.
A másik megmagyarázhatatlan dolog volt, amikor a kutyánk úgy rágta el a bedugott akkutöltő hálózati zsinórját, hogy se bizti, se a kutya nem ment ki...Az örök vadászmezőkre...
Régen volt, azóta már ő megboldogult, főleg, mert elütötte valami, elszökéses (kutya)csajozásos művelet során.
(#) Szárnyas válasza Ódenka hozzászólására (») Márc 24, 2021 / 1

Takarmánykeverő és szárítóüzemben, ahol dolgoztam, rendszeresen rágták meg a kábeleket, vezetékeket az egerek, pedig a színek dugig voltak gabonával. Más magyarázatot nem tudok erre a jelenségre találni.
Lehet, hogy kihúzta a kutya a hálózati kábel dugóját, elrágta a kábelt, majd visszadugta a dugvillát.
(#) furko válasza Bakman hozzászólására (») Márc 24, 2021 /

Pont erre lennék kíváncsi.
Melyik márka a futógépek Makitája, melyik a Parkside, melyik a Ferrex stb.
(#) nagym6 válasza Szárnyas hozzászólására (») Márc 24, 2021 /

Mint ahogyan a macskák körmei. Mindig koptatniuk kell, kaparni valamit, általában fák törzsét.
(#) Szárnyas válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 24, 2021 /

Igen, náluk is így lehet. A vadon élő őseiktől örökölt genetikájukat nem tudja felülírni az a néhány ezer év, mióta mellettünk élnek.
(#) Frankye válasza Szárnyas hozzászólására (») Márc 25, 2021 /

Nekem degim voltak. (Degu.)
Ők is rágcsálók, házi kedvencként voltak tartva. Meglehetősen jól tartott társaik egy ismerősnél szintén kiszöktek, és annak ellenére, hogy mindenféle finomságot kaptak amúgy is, csupa olyan dolgot, amit szeretnek, az összes létező és számukra elérhető kábelt megrágták. Pedig volt kimondottan fogkoptatásra szolgáló eszköz is a ketrecükben.
Az okát soha nem sikerült megfejtenünk.
Idézet:
„Lehet, hogy kihúzta a kutya a hálózati kábel dugóját, elrágta a kábelt, majd visszadugta a dugvillát.”

Igen, csak így történhetett.
A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2021
(#) szs válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 25, 2021 /

De hogy miért pont a bicikli gumiján?...
Következő: »»   3259 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem