Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Végighallgattam! Nagyon érdekes volt, köszönöm!
Sziasztok! Jogsi orvosi része folyamatban,meg fog oldódni büntetés nélkül. Most viszont ingyenes tárhely szolgáltatót keresek. Megbízható,minél nagyobb tárhely Windows alá,de szükséges Androidról is elérni. Automata feltöltés,stb. A jelenlegi 4-5 kisebb szolgáltató helyett kellene.30-40Gb,legfőképp képek.Jelenlegi megoldás nem tartható,figyelnem kell,mit hová töltök fel...
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2021
Idézet: „.30-40Gb” Ilyen létezik ingyen? Eszem megáll
Ha másra nem kell mint képeket tárolni, a gmail fiók alapból (ingyen) ad 15 gigát (drive) ha jól emlékszem, 2 fiókkal meg is van a 30.
Szia! Köszönöm,sajnos egy fiókra korlátoznám a belépést.Mega drive,pc cluod,box.com, drive-ezeket használom jelenleg.
sargarigo,nem olyan sok az.
Arra mondom, hogy ahol van php, sql, ott többnyire 200MB körül láttam ingyeneset.
Én elhiszem, hogy minden élőlény Isten teremtménye, de most arra gondoltam, talán nem kellett volna annyit fáradni...
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2021
Szoktunk gondolkodni, és riadozunk, hogy mi lesz a sok műanyaggal, ami végül hulladékká vál.
Nos, itt a megoldás rá: egerekkel fogunk elbánni vele. A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2021
Idézet: Nem rossz. Bár hallottam már valami műanyagevő baktériumokról is.. „egerekkel fogunk elbánni vele.”
Hogyan jön ki neked az 50 Gb? Használom én is,de csak 15Gb-os tárhelyem van. 103%-os kihasználtsággal.
Én előfizettem 100 gigás Google Drive-ra, mert kifutottam az ingyenesből. 690 Ft havonta.
Az ötlet életképes.
Volt egy ócska kredencünk amibe kutya kaját és egyéb kerti cuccot, lomot tároltunk. Azt vettük észre, hogy az egér rá ment a hőtartó műanyag szatyorra. Apró forgácsra rágcsálta, de mellette a nem műanyag spárgát nem kóstolta és a száraz kenyérbe sem harapott.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata futógépekkel. Melyek a jó márkák? Tartósság, megbízhatóság, van-e szervizháttér stb.
Valamikor a '60-as években nyári munkán voltunk, búzatarló mellett, kereszteket raktunk a kévékből.
Tízóraira a tábla szélénél mindenkinek eltűnt a műanyag hálóból készült szatyra. Csak a fül, ami vastagon fonott volt és a hozzá rögzített fémkarikák maradtak. Az ennivalók érintetlenek voltak, a becsomagolt papírban. Az a műanyag enyhén édeskés volt - mert nem tudtuk elképzelni, szó szerint mit esznek a műanyag szatyrokon. Másnap mindenki faágakra akasztotta az új szatyrát. Van még az a mondás is, szegény, mint a templom egere... Az egyik munkám során a templom toronyban, ahol aztán semmi élelem semmi élőlénynek, a riasztókhoz is használt árnyékolt kábel egy darabon drótostól meg és elrágva... Csakis egér lehetett, szegényke...
Köszi!
Ezeken én is meg találom, de ezek rendszerint fizetett burkolt reklámok. Személyes tapasztalat érdekelne, hogy használt, üzemeltetett vagy javított, ilyen gépeket valaki itt a fórum látogatók közül. A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2021
Ha nem luxusmárkát vásárolsz, akkor kb. próba szerencse alapon megy a dolog. Volt nálam szervízben komolynak tűnő gép de a burkolatok levétele után látszott, hogy minden, ami csak lehet, műanyagból volt. Ennek az ellenkezője is igaz...
Minden bizonnyal a rágcsálók fogazata körül kell keresni a magyarázatot.
"...Minden rágcsáló felső és alsó állkapcsában is egy pár metszőfog van. A nyúlalakúakkal ellentétben azonban fogaik csak felül zománcosak. Mivel rágófogaik egész életükben kemény munkának vannak kitéve, hamar elkopnak, de állandóan utána is nőnek. Nincs gyökerük, hosszú ívben és enyhén előrehajolva, mélyen benyúlnak az állkapocsba. Ha egy rágcsáló nem tud eleget rágni, hamarosan éhen pusztul, mivel fogai annyira túlnőnek, hogy nem képes enni sem..." Idézet innen: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2021
Elképzelhető, mert egy - volt - búzaföldön nem éheztek nyilván.
A másik megmagyarázhatatlan dolog volt, amikor a kutyánk úgy rágta el a bedugott akkutöltő hálózati zsinórját, hogy se bizti, se a kutya nem ment ki...Az örök vadászmezőkre... Régen volt, azóta már ő megboldogult, főleg, mert elütötte valami, elszökéses (kutya)csajozásos művelet során.
Takarmánykeverő és szárítóüzemben, ahol dolgoztam, rendszeresen rágták meg a kábeleket, vezetékeket az egerek, pedig a színek dugig voltak gabonával. Más magyarázatot nem tudok erre a jelenségre találni.
Lehet, hogy kihúzta a kutya a hálózati kábel dugóját, elrágta a kábelt, majd visszadugta a dugvillát. A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2021
Pont erre lennék kíváncsi.
Melyik márka a futógépek Makitája, melyik a Parkside, melyik a Ferrex stb.
Mint ahogyan a macskák körmei. Mindig koptatniuk kell, kaparni valamit, általában fák törzsét.
Igen, náluk is így lehet. A vadon élő őseiktől örökölt genetikájukat nem tudja felülírni az a néhány ezer év, mióta mellettünk élnek.
Nekem degim voltak. (Degu.)
Ők is rágcsálók, házi kedvencként voltak tartva. Meglehetősen jól tartott társaik egy ismerősnél szintén kiszöktek, és annak ellenére, hogy mindenféle finomságot kaptak amúgy is, csupa olyan dolgot, amit szeretnek, az összes létező és számukra elérhető kábelt megrágták. Pedig volt kimondottan fogkoptatásra szolgáló eszköz is a ketrecükben. Az okát soha nem sikerült megfejtenünk. Idézet: „Lehet, hogy kihúzta a kutya a hálózati kábel dugóját, elrágta a kábelt, majd visszadugta a dugvillát.” Igen, csak így történhetett. A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |