Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
72 órán belüli negatív tesztel most is utazhatsz akár tengerpartra is, nem lesz karantén.
Vagy mielőtt beengedünk, mindettől függetlenül produkálj egy negatív tesztet.
Bár az sem tökéletes, mert most olvastam valahol, hogy van valami olyan variáns, amit a jelenlegi tesztek nem mutatnak ki.
Akinek ilyen nincs az mit kap? Sárga csillagot?
Mi a nejemmel kivárásra játszunk: nem megyünk sehova, ha nem muszáj.
Az hagyján, akinek ilyen nincs nem mehet be a szavazókörbe sem?
Minden esetre lassan jó lenne valamilyen bizonyosságot tudni ebben az egész vírusügyben.
Ha minden igaz, a Nyuszi fogja hozni az unokánkat és nyilván nem kéne behurcolni a családba a vírust. Tehát minden megoldás érdekelne, de senki sem tud semmit biztosra. Az már kiderült pl., hogy minden vakcina megvéd (valameddig) mindegyik variánstól?
Nnne gusztustalankodjunk, ha lehet.
-nem azért tettem közzé, mintha bántani akarnék bárkit is. -nem büszkeség, csak örültem. -nem én tehetek róla, ha te elnyomottnak érzed magad ettől. ....- pont én kényszerítenék bárkit sárga csillagra? A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2021
Idézet: Igen, ezt biztosan állítja minden, a témában jártas szakember. Az nem véd meg, amit nem adnak be. „Az már kiderült pl., hogy minden vakcina megvéd (valameddig) mindegyik variánstól?”
Szerencsére nálunk már annyi vakcina van, hogy már határon túli magyarokat is tudjuk oltani. Ha regisztráltak.
Idézet: „sárga csillag” Képletesen. Lehet vörös korong, vagy akár célkereszt is. Nem téged céloztalak (bocsi), csak a megkülönböztető jelzést.
Többek közt nekik sem.
Meg a kritikus infrastruktúrákban dolgozóknak sem. Pedig azt hittem, hogy bennünket is azonnal, "erőből" leoltanak, mint az egészségügyiseket.. Mert ha nincs villany, akkor semmi sincs.... A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2021
Idézet: „Semmi baj, csupán elolvasok minden cikket, mert kíváncsi vagyok” Kicsit hosszú, de nézd meg ezt is. Őt talán el lehet fogadni szakértőnek, mégha esetleg az a vád is érheti, hogy mindenki a saját lovát dícséri. Bővebben: Link
Megdöbbentő, hogy a mai Amerikában a mai Edisonok, Coltok hogyan tesznek majdnem tönkre egy jó szakembert, mert nincs "üzleti érzéke". Hány jó dolog ment így veszendőbe. Azért a tehetség ha nem is mindíg, de megtalálja az útját.
Ami azt illeti, mi sem vagyunk e téren piskóták...
Mifelénk nem cicóznak, egyszerűen ellopják. Amerikában megveszik a szabadalmadat, aztán fiókba teszik, ugyanis a vétel" ára az eladott mennyiségtől függ.
Dr Karikó is így járt, az Egyetem adta be a szabadalmát, bár az ő találmánya, a szabadalmi leírást is Ő dolgozta ki, aztán mégis kirúgták. Szerencséjére még nem volt teljesen kész a vakcina, (ezt vette meg a Moderna) igy a további végső fejlesztés a a Biotech cégnél történt. De szerintem érdemes, tanulságos végignézni.
Sajnos, az un. "szolgálati szabadalom" tulajdonosa mindig a munkaadó, persze sokszor szemét módon ezzel vissza is élnek; ámbár ez máshol is igaz volt, l. Edison munkatársai és a General Electric, J.P. Morgan és a Westinghaus (benne N. Tesla).
Vegyél egy magassági ágvágót, kenyérgőzöst. Jó az. A villanyost/benzinest hagyd másra- a magasságit.
Itt is pár méterig azt használtunk. Baráti összeröffenés volt. Joe bácsi, profi alpin favágás A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2021
Megyünk segiteni.
Kétméteres, kenyeres, meg itt van a grábla mellett a sarokba' letámasztva. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2021
Köszi, új kifejezést tanultam!
(Tanulni sosem késő....) A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2021
Ismét kérdezném, valaki repül-e itt valamilyen online szimulátoron?
Köszönöm, ha Pesten leszek, jelentkezek.
Ismeretségemben többen is "küzdenek" az MsFS csodálatos kiegészítőivel.
De ők nem elektronikáznak |
Bejelentkezés
Hirdetés |