Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3384 / 3562
(#) sany válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 26, 2022 /
 
Nem minőségi darabnak néz ki az a tartó fémlemez.
(#) Bakman válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 26, 2022 /
 
És nem is akármilyen géppel...
(#) jani1987 hozzászólása Márc 27, 2022 /
 
Volt már valaki a tapolcai tavas barlangban? Csak nyáron vagy évközben is érdemes oda menni? Csak mert azzal a vonattal mennénk.
(#) bbb válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 27, 2022 /
 
Bármikor érdemes lehet odamenni, amikor nyitva van. Én vagy két évtizede nem voltam, de egy egész napos kirándulásnak is pont jó
(#) CIROKL válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 27, 2022 /
 
Szerintem mehetsz nyugodtan a nxitvatartás fent van a neten , a fő utcán is lehet sétálni meg a tavacska us szép .
(#) szs válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 27, 2022 /
 
Voltam (voltunk). Amióta újra van víz, azután -ezért csónakázósjegyet vettünk. (Először nem, de anélkül nagyon keveset láttunk). Azóta pedig már állítólag program is van. Mindenképp menj (menjetek).
Azt a kitételt nem értettem:
Idézet:
„Csak mert azzal a vonattal mennénk”

Valamit vagy kifelejtettél, vagy nem fpgom. Vagy valami.
(#) granpa válasza szs hozzászólására (») Márc 27, 2022 /
 
Gondolom a nyitvatartási időhöz igazítana, hogy ne ácsorogjon feleslegesen.
(#) Gafly hozzászólása Márc 28, 2022 /
 
Azt mondták, hogy változtak a műszaki vizsga feltételei, mostmár az autó "esztétikai" állapotát is vizsgálják. Azaz horpadás, horzsolás miatt is simán megbukik a vizsgán az autó...
Ebben mennyi az igazság?
(#) CIROKL válasza Gafly hozzászólására (») Márc 28, 2022 /
 
Ez eddig is volt ,van valamennyi százalék megadva mennyi lehet a szín eltérés ,horpadás ,stb.
(#) Gafly válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 28, 2022 /
 
Mondjuk az előző vizsgánál is csóválta a fejét a srác, hogy: "Le kellett volna legalább mosni. "
(#) nedudgi válasza Gafly hozzászólására (») Márc 28, 2022 /
 
Ez attól is függ, ki viszi vizsgára az autót. Nekem bejáratott szerelőm van, jó tíz éve járok hozzá, ő intézte a múlt héten. Az afrikai homok még rajta van, esélyem sincs vödörből lemosni. Mosóba meg elvből nem viszem. Erre az esztétikai izére nem szólt senki semmit.
(#) KBal76 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 28, 2022 /
 
Vannak vizsgaállomások, amiknél ha nem menne át a kocsi, akkor nem kell fizetned semmit, viszont leírják hogy mit kellene rendbehoznod. Én ilyen helyre viszem magam a járgányaim már egy évtizede vagy több. Még persze sosem volt semmi gond, mitöbb, több alkalommal is volt hogy "belejavított" a kocsimba: volt amikor szólt és cserélt egy rendszámtábla izzót, mert hogy az elôzô alkalommal már rögzítette hogy az rossz, és neki ciki hogy most is ugyanazt felírja, két éve meg a tompítottat állította be hogy messzebb hordjon (én nem tudom állítani mert automata, de ô meg tudta hová kell benyúlni torx kulccsal, hogy mégis. Természetesen ezek nem kerülnek plusszba semmibe.
Amúgy vicces végignézni hogy mennyire megcibálják a kocsi futómûvét gépekkel.
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2022
(#) sargarigo válasza KBal76 hozzászólására (») Márc 28, 2022 /
 
Idézet:
„Amúgy vicces végignézni hogy mennyire megcibálják a kocsi futómûvét gépekkel.”

Hát én majdnem sírva fakadtam mikor láttam hogy le akarják tépni az autót a gumiról (nem sikerült nekik)! Valóban érdekes, de többet nem akarok ilyet látni
(#) nagym6 válasza sargarigo hozzászólására (») Márc 28, 2022 /
 
Erős gyorsan bevett kanyarban meg gödrös úton még nagyobb is az igénybevétele a futóműnek, csak nem látod. Főleg ha tele is van rakva, utasok és csomag.
(#) jani1987 válasza szs hozzászólására (») Márc 28, 2022 /
 
Azzal a vonattal mentünk ami oda visz de végül Balatonalmádiba kötöttünk ki.
(#) nagym6 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 28, 2022 /
 
Eltévedt a mozdonyvezető?
(#) gkari válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 28, 2022 /
 
Egész biztos, mert B.almádiba állhat azóta is.
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 2, 2022 /
 
Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni a Győriektől. Milyen buli várható a közeljövőben? Szeretnénk egy kicsit kikapcsolódni.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 2, 2022 /
 
Akkor miért nem Győrben keresel?
(#) Gafly hozzászólása Ápr 3, 2022 /
 
Granpának

Hase.PNG
    
(#) Tomi111 hozzászólása Ápr 3, 2022 /
 
Sziasztok! Budapesten a Váci út 17. ( Eon székház) közelében ismerős valami? Hol tudnék ott a délelőtti órákban leparkolni, ahol tuti van hely. A neten nézegettem, a környező utcákban lehet( pl: Bulcsú, Gogol, Kassák,) de ha nem lesz hely, van a közelben valami mélygarázs, parkolóház, ahova bérlet nélkül bemehetünk? Egyébként az említett utcákban sima parkolójegy automata van? Nem vagyok arra ismerős. Köszi! Tomi
(#) bbb válasza Tomi111 hozzászólására (») Ápr 3, 2022 /
 
Attól függ mennyi időre szeretnél bemenni. Ott a környéken körben végig van parkolóhely, mert 570Ft óránként megállni. Ha egy órán belül végzel, akkor menj be a piacra, ott az első óra ingyenes és utána 450Ft/óra a díj (ha kicsúszol az órából, akkor egész órát számol).
Az utcán automata van, rajta a telefonszámmal, ahova az SMS-t küldheted, ha mobillal parkolnál.
(#) Tomi111 válasza bbb hozzászólására (») Ápr 3, 2022 /
 
Szia! Köszi! Ezt a Piacot nem tudtam. Ott szokott hely lenni? 10 órára kell mennünk, egy óra alatt nem biztos, hogy végzünk, főleg ha utána bemegyünk a piacra is. Ahogy nézem a Lehel tér felől megyünk a Váci útra és ott van a feljáró. A kijárata merre van? A Bulcsú utca felől? Néhány éve már voltunk ott, de akkor bemehettünk a Eon alatti parkolóba. Most nem engednek, pedig a párom ugyanúgy Eon dolgozó azóta is.
(#) bbb válasza Tomi111 hozzászólására (») Ápr 3, 2022 /
 
Igen, a feljáró a Váci útról van, de "természetesen" csak úgy tudsz oda bejutni, ha átvergődsz arra az oldalra (körbeautózod a környéket), kijáró pedig kötelező jobbra kanyarodással a Bulcsú utcára, közvetlen a Kassák Lajos előtt, ami meg zebrás, szóval kicsit oda kell figyelni, mert mennek, mint a birkák... Hely hétköznap mindig van, ha nem is az első szintjén, de a legtetején biztosan. A külső lépcsőket mostanában lezárták (egyszerűbb, mint takarítani, meg a hajléktalanokat kizavarni onnan), a piacon belülieket kell használni. Automatákat fogsz találni bőven, a kijárat előtt is van és szép nagy táblákkal szólítanak fell, hogy fizess.
(#) Tomi111 válasza bbb hozzászólására (») Ápr 3, 2022 /
 
Oké, így már meglesz. Párom kicsit ismerős. A Margit híd felől megyünk, a Westendnél már abba sávba sorolva "elvileg" jó lesz. ...vagy megyünk egy kört...
Még egyszer köszi!!
(#) bbb válasza Tomi111 hozzászólására (») Ápr 3, 2022 /
 
A Westendtől csak két sávba érdemes sorolnotok Ha eggyel jobbra sikerül, akkor még mindig bemehettek a lámpához a templom mögött vissza a helyes sávba
(#) Gafly hozzászólása Ápr 4, 2022 /
 
Remélem élve ki tudják hozni szegényt.
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 4, 2022 /
 
Reméljük sikerült olyan helyen elvesznie, ahol egy levegővel ellátott belső teremben tudja meghúzni magát. Odabent édesvíz van, így sokáig ki tudja bírni étel nélkül, míg van elég levegő.

Drukkolok neki.

Micsoda utópia lenne, ha mindegyikük tudna ilyen helyre magával vinni megfelelő rádiót is, s akkor lehetne tudni legalább életben van-e és vajon ő merre indult, vagy mekkora teremben van... S igen, van olyan rádió, s a mai technikával talán elég kicsire is meg lehetne csinálni, hogy ne okozzon gondot a cipelése merüléskor se: Bővebben: Link
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Ápr 5, 2022 /
 
Gyanúsan nagy a csend.
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 5, 2022 /
 
Bővebben: Link

Ha a médiatúlzásos hype dolgot leveszed a cikkről, akkor sajnos azt hallhatod benne, hogy állítólag megtalálták a palackját és a reduktort egy agyagomlás alatt. Na ez sok jót nem sejtet, viszont amíg nem kerül elő, addig még élőként keresik.

Mondjuk egy valami vészjelző kütyü, meg biztosító köteles megoldás nem tudom mennyire lenne életképes az ilyen tragédiák elkerülése érdekében.
Következő: »»   3384 / 3562
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem