Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De az tuti, hogy a generátor nincs túlságosan felgerjesztve, mert nem nagyon akar leállni.
Szerintem is szándékosan laza, de attól még lendület miatt akár el is lőhetné a csavarhúzót ha meg erősen fogja és úgy kapja el, akkor meg akezét tekerheti ki.
Igen van rá lehetőség. :yes:
Sőt, lehet az előfizetésed miatt olcsóbban kapod meg az újat.
..vagy egyáltalán nem, mert akkor azonnal megállt volna a generátor, és akkor nem kellett volna megfékezni a csavarhúzóval.
Nem tudom miért nem a vezérműszíjjal csinálta ezt a mutatványt...? Egyébként tényleg laza volt a szíj , de biztos menetközben majd hazafelé állít rajta...
Igen, eléggé forgott még utána. De az tuti, hogy meg volt direkt lazítva a szíj, mert egyébként nemhiszem, hogy sikerült volna a kísérlet. Amúgy komoly a logónál a télapó.
A bogár dinamós
Attól függetlenül biztos, hogy üresen járt.
Kiegészíteném ezt a hozzászólásomat azzal, hogy akkor miért a figyelmezetetettek nél jelenik meg a mi Köbzolink?
Nem úgy lenne helyes, hogy: Megajándékozottak: Köbzoli Idézet: „komoly a logónál a télapó” Úgy látom nem csak a fórumtársak de a "vezérkar" is elemében van ma (hiába ünnep az ünnep!)
Sziasztok!
Hozott a Mikulás a gyerekeknek, egy olyan kisautót, melyen ez a "memória" anyagnak nevezett festék van, aztán hidegben, más színe van mint melegben, viszont szobahőmérsékleten megmarad rajta a minta. Nagyon tuti. Gondoltam el kéne menni az autófényezőkhöz, hátha csúnya törött fekete Opel Corzámból tudnának valami hidegben tűz piros melegben hófehér fényvisszaverőset csinálni. :smoke: Lehet már ilyen festéket kapni? Gondolom méregdrága. (Meg a rendőrök sem örülnének neki)
jolvan. jolvan
Van ilyen folyadékkristályos hőmérőm és lázmérőm.
Beállított hőmérsékleten színt vált. A hőmérőkben több csík van egymás mellett, egymás után színesednek át.
Idézet: „(Meg a rendőrök sem örülnének neki)” Micsoda? Egyenesen örülnek, ilyen embert igazoltatni. A forgalmiba meg azt kell beírni színnek hogy: háromszög. Tuti, hogy csak hunyorognának. segítek, aki nemérti: háromszög -> delta -> változó
Most, hogy mondod, mintha ilyennel a homlokán szaladgált volna az egyik kisfiam ma délután, aztán persze benyomtuk az ágyba.
Kösz a segítséget! Rám fért, még mindig agyalnék a dolgon
(Persze, már hallottam olyan autóról, ami a vezető hangulatától, változtatja a színét. Azért az se lehet semmi.)
Szivesen. Azért meglesnék egy ilyen forgalmit.
Egy párszor már láttam itt a környéken egy autót, aminek valami színváltós fényezése volt. Más szögből más színűnek nézett ki. Elég érdekes volt. ha rásütött a nap, akkor is más színűnek látszott.
A nyolckerben láttam ilyen autót, a váci úttól nem messze, ott ahol az Újpesti Alsórakpart fejeződik be, és kanyarodik fel Dráva utcaként a Váci felé. Pontosabban a Dráva utca, és a Visegrádi utca kereszteződése után.
Egészen változatos volt: pink, világos sárga, fehér, lila, kék, és ezek kombinácói. Szerk.: Ja és nem úgy nézett ki, mintha nem használták volna.
Viszont, ez a memória dolog azért tuti, mert mondjuk ha felmelegíted és jéggel összefirkálod, akkor megmarad a minta normál körülmények között. Tehát, ha van egy tök jó pöttyös kocsid, aztán megunod, vagy már nem trendi, akkor másnapra már csíkos stb.
S az autórongálók egy darab anti-memóriaanyaggal "firkálnák" össze a karosszáriát, és megütne a guta, hogy este csíkozhatod megint.
Jóéjt mindenkinek. Mára kikapcs.
Azt hiszem kaméleon festésnek nevezik, én is láttam már ilyet egy 206-oson.
Hali!
Ha én holnap veszek félhavi tanulói vonatbérletet, akkor az meddig érvényes?
Fél hónapig (2 hétig)
Tegnap bárány voltam, ma meg mikulás (Ezt a véletlent)
Boldog mikit, azaz boldog mikrofont? :hehe:
A bkv oldala szerint a 13.nap éjfélig...
Eléggé síkság ez a mikulás De a semminél jobb
|
Bejelentkezés
Hirdetés |