Fórum témák
» Több friss téma |
Jelen esetben 6 ventilátor dolgozik a gépben, ehhez hozzátársul a tápegység óriási ventilátora is.
A Rendszer makulátlan, viszont IRQ kezeléssel tényleg határozottan baj van. A DMA vezérlés rendeben lezajlik. Mindenféleképpen, megpróbálom újrahúzni a rendszert, mert tartok attól tényleg, a csipkészlet intel inf illesztőprogramjával lehet gond és lehet alaptalan a párhuzam a félvezető magas hőmérséklete mellett. A Videokártya aktív elemei kaptak egy szolid réztömböt, de csak pont akkorát, hogy be ne szoruljon a forró levegő az elkó tömeghez és ott kárt okozzon.
Szia!
Az eddig "hibátlan" gépem kékhalállal fagyogat. Egyik pillanatról a másikra. A gép vírusos, ezt tudom, három napja cseréltem rajta antivirust, a régit nem sikerült gyökerestől kiirtanom. Létezik, hogy szoftveres hiba okozza a kékhalált, vagy biztos hardveres?
Hogy könnyitsek a dolgodon itt egy kép amin látható a különbség a két lap között. Az AA nem támogatja a Core 2-t az AB már igen ezért változtattak a deszkán.
(bal AA jobb AB)
Szép napot mindenkinek!
Bővebben: Link Itt egy rövid videó, túl sokat nem fűznék hozzá, a processzorhasználatot jelzi a kis mérő, nem a legjobb minőségben de érdekes hibát mutat. Találkozott már valaki hasonlóval? (( lényegtelen, hogy koccan egy picit a gép, levegőben egyensúlyozva is ugyanezt produkálja.)) Üdv: Bence
Be kell lássam hogy tiggersoft-nak igaza van.A lapról pont, az általam említett feszültség beállítási lehetőség hiányzik
Itt egy leírás bár igen rossz a fordító gép fordítása, de a lényeg az kivehető: Kiadás dátuma: január 22, 2007 Excerpt: "I should first point out that the Foxconn 975X7AB-8EKRS2H is fully Core 2 Duo ready. Foxconn has a previous product titled, you guessed it, 975X7AA-8EKRS2H, that is not compatible with Core 2 Duo processors, so hence the “B” in the “975X7AB”. To recap, the board we have in this review is the “AB” product refresh/update with the needed changes having been made to the voltage regulator and BIOS." Részlet: "Meg kell egyrészt, hogy a Foxconn 975X7AB-8EKRS2H teljes Core 2 Duo kész. Foxconn egy előző termék címmel, kitaláltad, 975X7AA-8EKRS2H, hogy nem kompatibilis a Core 2 Duo processzorok, így innen a" B "a" 975X7AB ". Összegezve, a fedélzeten van ebben a felülvizsgálat az" AB "termék frissítés / update a szükséges változtatásokat, amelyek történtek a feszültség szabályzó és a BIOS-t."
Szia!
Ha a gépen be van kapcsolva az automatikus frissítés akkor szokott produkálni ilyet.(svchost.exe)
Sajnos ezeken már mind túljutottam, érezhetően nem sw hiba, jelen pillanatban is ferdén áll a gép, amint vízszinthez közelítek, proci 100on. Majd vissza és jó.
Hali.Asrock k7s41gx laphoz jó az inno 3d Geforce ti200 w/128mb tv agp videokártya?
A videóból elsőre nem jött le hogy "lapos"ról van szó. Azt hittem a kamera billeg. Fogalmam sincs hogy mi okozhatja talán egy kilazult kondi ami ha a gép ferdén áll akkor érintkezik egyébként lóg . :nemtudom:
Tetszik, lehet ezt láttam már én egyszer, viszont amit nem találtam benne most megnézve legalábbis, hogy a felvételi hangerőket hol tudom benne állítani mert mintha bármit is kattintok mintha csak a lejátszási részt mutatná...
Nekem is előjött egy érdekes problémám: feltelepítettem egy programot, ami rendben lezajlott, utána a gép újraindítást kért. Újra is indítottam, erre megjelent ugyanaz a telepítő, amit már futtattam , és azóta minden újraindulásnál ez lejátszódik. Ha a gépre bíznám, már az egész winchester tele lenne azzal a progival.
Bemérgültem, uninstallal leszedtem, erre a következő bekapcsoláskor ugyanezt eljátszotta. Megtaláltam a telepítőt a Temp könyvtárban, letöröltem, és elégedett is voltam, amíg újra nem indítottam a gépet - megint települni akart Azóta az svchost is állandóan megy, pedig a frissítések ki vannak kapcsolva, és az explorer három-négy példában fut, és sűrűn lefagy. Ez valami hardveres gond lehet, vagy nem csak én használom a gépet? Gondolok itt valami hívatlan vendégre...
Lassan a parajelenségek közé sorolják az oldalt.
Gondolom a program nem publikus, mert akkor odaírtad volna a nevét, viszont így elég nehéz lesz bármit is tanácsolni.Nézd meg mik azok a programok amik a win-nel együtt indulnak és keresd meg az általad feltelepített program nevét és tiltsd le a lehet.
A hivatlan vendég lehetséges, az msconfig-ban(vagy ha nem ott, akkor létezik egy autoruns nevű program az elvileg még több indítási helyet mutat mint azt az egyet amit az msconfig) nézz esetleg utána hogy milyen file indul el a gép indulásakor, és aztán a totalcommanderrel keress rá és állítsd be úgy hogy keressen ugyanolyan tartalmúakat ,dátum mindegy név mindegy, tartalom egyezik-re gondolok, vagy akár kereshetsz bájtra ugyanolyan hosszúságú fájlokat a gépen, és hátha megtalálod a másolatot, ahonnan mindig el tud indulni
Egy helyen biztos van másolat, mégpedig a rendszer vissza állításban.
Próbáld meg vissza állítani a gépet egy korábbi időpontra elméletileg segítenie kell neki a dolgon.De ha mégsem akkor mentsd ami menthető és jöhet az újra telepítés.
Lépj be rendszergazdaként a gépre és futtasd le úgy a telepítőt. Így már jónak kellene lennie, hacsak nem a program vagy a "gyógyítása" a ludas.
igaz... bár nem biztos, de azt tényleg jó kitiltani legelóször, nekem legalábbis még hasznos információt nemigen őrzött meg, bár egyszer egy gépen annak a segítségével talán meg lehetett volna oldani egy olyan vírus irtását, ami minden indítható fájl futtatását letiltotta, csak az iexplorert lehetett elindítani azon kívül semmit, éa rvisszaállító tudott egy olyan állapotot amiben registrí bütykölgetéssel talán menthető lett volna az újratelepítéstől a gép... Szóval letiltása: sajátgép jobb gomb tulajsondágok rendszer visszaállítása 'A rendszervisszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón', ha ez segít....
Mármint nem neked, hanem az eredeti kérdezőnek...
Sziasztok.
A probléma elhárult. Végre szakadatlanul megy a rendszer, úgy néz ki megérett a rendszer az újrahúzásra. Ilyen, hogy ennyire beszívott volna rendszer még nem történt soha. Minden esetre köszönöm az információt mindenkinek, ettől függetlenül megtámogatom egy új elkókészlettel a rendszert.
Leírom, hogy jártam Win98 és ME telepítéssel...
Hiren's boot CD-ről felállítottam egy dos-t, talán ems-rammal, meg 50MB ramdrive-val. A vincseszterem végéből lecsíptem egy 5GB-ot, megformáztam FAT32-re, primary-ként. A dos alól nagyon szépen ment a Win98 telepítő, mindent be tudtam állítani, fel is ismerte, hogy hova tud települni, a partíciót is megvizsgálta, minden rendben volt. Kipróbáltam vagy 4 különböző helyről szerzett Win98-at, SE-t, és simát, és ME-t is (teljesen olyan, mint a 98, a telepítő is...), és az összes kékhalállal kifagyott amikor a plug and play eszközöket kereste ,ez már az újraindulás után történt. Majdnem akkor, amikor már csak pár perc kellene, hogy készen legyen a telepítés... Megnéztem, és minden le volt húzva a gépről, csak az alap dolgok voltak... Szomorúan tapasztaltam, hogy igy nem lesz dos alapú op.rendszerem... Az LPT miatt szerettem volna... Mondjuk fel írhattam volna a kékhalál sorszámát, és hibaüzenetét... Már gondolkoztam mindenen, hogy talán azért fagy ki, mert c:\WIN98 mappába telepítettem, de aztán kipróbáltam WINDOWS mappával is, és ott is kifagyott... A ME-ben bíztam, de cserben hagyott... A 2000 pedig már nem DOS alapú
Lehet az a baj, hogy a HDD végére próbáltad telepíteni, mintha az előírás lenne, hogy a HDD elejétől X távolságra kell lennie annak a primary partíciónak, ahova telepíteni szeretnéd, az X nagyságát nem tudom de gondolom elég nagy vinyód lehet (nem8-10Gb-os) Illetve bizonyos újabb alaplapokon nem nagyon hajlandó működni elvileg a win98, pl atom procis lapokra a gyártók honlapján amiket néztem is írták, ha 478as foglalatú alaplapod van, azon szinte tuti, hogy kell, hogy működjön a 775ösnél célszerű talán utánanézni konkrét tipus alapján,vagy mégújabbaknál nemtudom , hogy van -e ilyen, ha találsz valamit érdekel az eredmény engem is...
Ja még valami a win98 nem támogat többmagos processzorokat, és a hyperthreading is mintha ideszámítana (az nem valódi 2 magos, csak virtuálisan 2 magnak látható az oprendszer felől, mondjuk az ilyen procikkal nem tudom, hogy mit kezdene a win98 lehet csak nem látná 2 magnak az 1-et, de lehet nem is indulna velük) Ja ha már ennyit írok meg is kérdezem, milyen hardverrel akarod pontosan használni?
Sziasztok.Egy olyan segítségre lenne szükségem hogy adott egy Acer Aspire 5736Z és erre most fölment egy XP- de nem találok hozzá XP-s drivereket. Ha tudna valaki egy tuti linket akkor megköszönném. Folyamatosan keresem mert a barátom a google de még nem tudott segíteni. Megköszönöm ha valaki tud ilyet. Ja és ha legalább a Wifi drivert sikerülne felrakni akkor a Driver Magician-nal már megkerestetném a többit. Csak az a baj hogy mindenhol csak Win 7- driverbe ütközök.
Ha nem 64 bites az xp, akkor könnyen találnod kellene...gyártó oldala esetleg?Vagy ha más nem, felraksz egy win7 et, esetleg 64 biteset.De egy próbát megér, hátha működik a win7 es driverrel is.Mert egy csomó ilyen univerzális driver van.
Innen le birod tölteni a drivereket.
Pont ez az hogy nem jó Xp-hez csak Win 7-hez.És Xp-hez meg nem találni.Amúgy nem 64 bites az Xp.
Ez alapján az adatlap alapján Intel 4500 as VGA van benne és Intel IntelŽ Wireless WiFi Link 5100/5300 wifi, így lehet találsz már hozzá drivereket, az xp telepítése sikerült? Ha nem próbáltad még/nem sikerült akkor a winchester beállítására a bios-ban figyelni kell hogy ne "native sata" vagy hasonló legyen hanem compatibility vagy ide vagy melyik bios hogy hívja, hogy az xp telepítő fel tudja ismerni...
Ha tényleg ilyen wifi van benne itt találtam egy oldalt ahol listáz hozzá drivereket a linkek az intel oldalára mutatnak elvileg: Bővebben: Link
Köszi,megnézem. Az Xp-már rajta van és valahogy legalább a wifi drivert ha sikerülne utána már megkerestetném a driver keresővel csak menne rá már valahogy a világhálóra
Úgy ahogy az XP is tud 486 -osról futni úgy a Win98 is tud futni a legújabb gépről is (még).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |