Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Az egyik 29, a másik 40mm vastag. A csavar átmérő olyan 3 milli körül. Mint egy 65-ös szeg vastagsága.
Nekem lesz vegyesen. Majd szelektáltok.
Ó, köszönöm ennyinek is fogok örülni... (persze minden elfogy eccer)
Üdv! Kérhetek inkább egy helyett kettő csomaggal a csavarból?
A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2016
Persze. Van belőle bőven.
Temela: Rendben.
Király! Köszi!
A változat: M3-as menetszál (méterben árulják csavarboltokban, barkácsáruházakban), anya ráteker, méretre (némi ráhagyással) levág, finoman megreszel, anya leteker (ez teszi helyre a kisebb vágási torzulásokat).
B: Méret+os darab 3mm-es drót, menetmetszővel (a drótot forgatva) rámetsz. Akár szögre is. C: Pontos méret, darabszám, és viszünk (csak)Neked a találkozóra. Az átmérőhöz számíts valami vékony szigetelést, hogy beférjen a lyukba.
Csak úgy érdeklődés képen, valami megy a találkozóra Miskolc környékéről?
A vonatok, buszok mennek a környékére, a pályaudvarokra. Pl. Zugló állomás egész közel van.
Ahá, Te valakikre gondoltál, az más. Ha megnézed jönnek arról páran, kérdezz rájuk.
Most visszaolvasva, látom már, valószínű mellényúltam
Sziasztok!
A találkozó hangosításáért idén is szivesen lennék a felelős. De! Mikrofonom még mindig nincs, viszont keverő az már van, ma sikerült vennem. XLR, nagy Jack dugós előnyben. A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2016
Nővérem hívott a Balatonra. Lehetséges forgató könyv: elmegyek a találkozóra de aznap valakinél elalszok. Vagy Kálmán intéz nekem györökön szállást. Javaslatot elfogadok.
Akkoriban (sajnos, szinte egész évben) nem vagyok Györökön. Pont előtte 1-2 napot (kötelező fűnyírás). Györök messzebb van Siófoktól, mint Fehérvár pl. A Zuglói kégli meg tele van.
Ezt köszönettel elfogadnánk. Ha fantom tápos, akkor tudok vinni XLR-es mikrofon.
Egy jó mikrofon 40-50k? Huh, nekem annyit ér az egész hangrendszerem úgy ahogy van asztallal-terítővel, kis székkel együtt
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2016
Az a része, hogy kevesebb mint tucatot alszunk a "nagy napig", és még csak 39 fix jelentkező van, ti meg itt trollkodjátok szét
Engem nagyon nem érdekel hogy milyen mikrofon... Köszönjük a felajánlást. Ennyi. Meg gyertek Azt viszont mindenki!
Menni megy, de egyedül nem buli, főleg hogy nem ismerem a nagyfalut
Riaszd a tagokat a környéken, hogy fél,-negyed áron meglátogathatják a HE találkozót. Amúgy a (M)3-asról balra le, a Nagy Lajos király útnál (dél (Örs vezér tere) felé; ki van írva), az Egressy térig (útig), ott jobbra ~100 m, balra a suli. A 30-asról: Örs vezér térnél jobbra, Egressy térnél balra. Azt hiszem itt trükkös, előbb jobbra, majd visszafordulva az Egressy úton a suliig. Valamint térkép, and GPS.
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2016
Ahogy granpa írja nem nagy ügy. Úgy is az M3-ason jönnél. Szedd össze azokat, akik arról jönnének és nem lesz drága. Még egy Budapest térképpel együtt sem.
Nem igérek semmit de szerintem ott leszek.. viszont ne kövezzetek meg ha viszek magammal egy fiatalt aki kicsit híperaktív..
Felajánl és segítséget kér. Rajtad kívűl senkit nem zavar.
"Engem nagyon nem érdekel, hogy milyen mikrofon. Köszönjük a felajánlást. Ennyi." Te valami helyi doyen vagy?
Mit jelenet neked a "doyen"? Szerintem korelnök (ha jól rémlik kusza agyamból), de ha ez, akkor hogyan illik ide?
(francia, ejtsd: doájen, lat. decanus) a. m. a legidősb. A diplomáciai nyelvben igy nevezik valamely udvarnál akkreditált nagykövetek legidősebbjét, ki bizonyos alkalmakkor a testület nevében a szót viszi. Feleségét Doyenne-nek hivják. D. azt is jelenti dékán. D. d"age, korelnök.
Forrás: Pallas Nagylexikon Read more: http://www.kislexikon.hu/doyen_a.html#ixzz4GDJW816b
Valakit ha érdekel Cserére felajánlok egy RFT OG-2 31-es kishibás szkópot,cserébe retro 8bites gépek és alakatrészeinek örülnék. Azért írom OFF-ba hogy ne kapjak moderátori megszidást. Akit érdekel privátban jelentkezzen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |