Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én egyszer megjártam, felhúztam magam, bementem a rendőrségre, megtettem a feljelentést. 20 ezer Ft-ért kaptam egy üres parfümös üveget. Ráadásul direkt utánvéttel kértem, nehogy za legyen, hogy elutalom és nem jön semmi. Jött.
Mindegy. Megtettem a feljelentést, zajlott az ügy. Kapom a levelet, hogy megvan az illető, kihallgatták, tagad mindent. De mivel alacsony az összeg, ezért megszüntetik az eljárást és átadják a bíróságnak. Később jön a levél, a bíróság bűnösnek nyilvánította, meg kell fizesse 30 napon belül az okozott kárt és még valamennyit a bíróságnak is, vagy leüli, vagy közmunka. Ez történt tavasszal. Azóta sem kaptam vissza a pénzemet. De remélem legalább az illető tanult belőle, hogy máskor ne szórakozzon. Bár ha elment 10 nap közmunkára az nem volt túl megerőltető számára. Tehát ennyi a mai igazságszolgáltatás. Ha valakit becsapnak és meglopnak 20 ezerrel, akkor kap egy dádá-t, aztán éli tovább életét. Másik eset. Csak egy 10-essel vertek át, de azzal nem is foglalkoztam. Egyszer jön a rendőrség, hogy kihallgatnának. Utólag kiderült az illető legalább 10 embert átvert 30-40 ezrekkel. És még a végén ő is megúszta! Gratulálok. Szép példák.
Én sokat postázok, küldöm saját gyártású kütyüimet a vevőknek, kizárólag utánvéttel. Így látom, hogy néha az eladót (engem) is próbálják becsapni a vevők.
Telefonál, üres csomagot kapott, mondom ott a posta mérte súly a papíron, annak bizony volt súlya. Másik: telefonál nem kapta meg a csomagot. Mondom a pénz, a vételár pedig megjött. Azt hitte még egyet küldök ingyen. Ajánlott levélben is küldök néha ingyen tartozékokat. Telefon, nem kapta meg. Nem tudják, hogy a posta az ajánlott levelet is nyomon követi. Postától percek alatt megkapom az infót, hogy pontosan mikor ki vette át, visszaszólok, mindjárt eszébe jut, hogy megkapta. És még egyéb trükkök, amik most nem jutnak eszembe.
Pedig de!
A postás elkeverte, nem értesítette, ismerős a dolog...
Sziasztok!
Valaki segítene? Mert nem tudok semmilyen formátumú és méretű képet sem feltenni a hobbira. Ez mi a bánat miatt lehet? Köszönöm az ötleteket. A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2016
Szia! Maximum 2MB-os lehet. És csak jpg kiterjesztés. Ezekre kell odafigyelni.
Bármit csinálok jpg kis méret , semmi.
Akkor próbálj egy Ctrl+F5-öt nyomni. Van amikor engem nem enged be az oldal. Ilyenkor ezzel a csodafegyverrel döngetem a HE kapuit. Hátha itt is segít.
Egy pont Köbzolinak, én is szoktam png-ket feltenni, van ahol az az alapértelmezés és a fene se konvertálja...
Illetve nézd meg a sajátmenü , beállítások alatt, hogy hányszor vagy bejelentkezve. Léptesd ki az összes többit ha van
Ne viccelj! Most csatoltam .png-t az androidosba...
A múltkor bementem a közeli optikushoz:
- Elveszett az egyik csavar a szemüvegemből. - Nem találtam meg
Üdv. Szükségem lenne egy olyan,, modulra,, ami :
Van egy kamerás megfigyelőrendszer. Ha kimegy az áram, akkor aksiról működne tovább. Hogy hivjak az ilyet, hogy keressek ra a topicra?
Sziasztok,
Lehet kicsit off lesz, de Békéscsabán (vagy Gyulán) lehet valahol leadni elektronikai hulladékot? TV, rádió ..stb panelok főleg, illetve CRT monitor. Ja és ne kelljen érte fizetni.. Csak elviszem, leadom, és kész. (Azért gondolom hogy van ilyen, mert Pesten olyan is van, ahol nekem fizetnek, ha viszek).
A MédiaMarkt-ba szoktam vinni. Sokat. A Csabacenter udvarára kell menni az autóval. A sorompónál kaputelefon van. Bemondod, hogy elektronikai hulladékot hoztál és beengednek.
Köszi (Gaflynak is)!
Az nem baj, hogy ezeréves, félig bontott, törött NYÁK-ot is vannak? Meg már-már algás a TV? Szerk.: az udvarra hogy tudok bemenni? A Jókai útról a parkolón át? A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2016
Nem hinném. Vittem be üres monitor házat képcsővel, meg üres printerházat. Jókairól az épület alatt. Majd jobbra. Nem fordulsz be a parkolóházba, hanem egyenesen tovább.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2016
Ezeréves nyákok érdekelnek.
Nagyon régi panelok nincsenek, esetleg 1-2. De holnap viszem őket Békéscsabára, leadni hulladéknak. Nincs nagyon időm, se energiám tartogatni, illetve sok alkatrész ki is van már belőlük bontva.
Sziasztok!
Remélem, nem haragszik meg senki, ha felhívom a tisztelt fórumtársak figyelmét egy közelgő programra a városunkban. Köszönöm, hogy elolvassátok. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2016
Kár hogy messze van ,pedig szívesen mennék.
Köszi az infót! Beírom a filofaxomba...
István
No, délelőtt be is vittem, csak le kellett rakni és kész.
Köszi!
Üdv mindenkinek!
Van valakinek olyan színész / énekes ismerőse, akivel egy verset (saját) fel tudna olvasatni, majd azt hanganyagba elküldeni? Karácsonyra lenne egy meglepetés. Köszönöm előre is.
A munkahelyemtől 3 sarokra van, de ezeket átéltem. Elég is volt. De köszi az infót.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |