Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Sziasztok! Adatlapot keresek egy STK496-090C típusú IC-hez. Ha valakinek van, légyszi tegyétek fel.
Köszi!
Sziasztok!
UPD23C32082LG7-f84 ről keresek adatlapot. Köszönöm.
Sziasztok,
A következő típusú grafikus LCD-hez keresek adatlapot: "KL408BST-FW-95-06". 1-2 német nyelvű fórumon kívül a neten semmit sem találok. Köszönöm,Csery
Sziasztok!
Az 5AAEZA38E++3 kapcsolóüzemű tápról keresek adatlapot vagy bekötési rajzot. Köszönöm.
Keresem a HP2300-as IC adatlapját. 8 lábú, DIP tokozású, valamilyen optocsatoló.
(A gugli nem segített )
Szia!
Adatlap: Bővebben: Link
Nagyon szépen köszönöm!
Ezt nekem is kidobta a gugli, de nem néztem bele az adatlapba, mondván, nem pont az a típus. Most viszont méregettem az IC-ken, nagyon valószínű, hogy a HCPL-2300 vagy ugyanaz, mint a HP-2300, vagy annak valami továbbfejlesztett változata. A doksiban a tok rajzán HP 23XXXXZ felirat szerepel, ezt valószínűleg elfelejtették átírni az újabb változatra.
Sziasztok!
Keresnék LA2746 ic hez adatlapot, mindenhol csak egy olyat találok amiben csak az van írva hogy dolby b ic meg még egy pár fajta ic röl ez-az. Előre is köszönöm a segítséget.
A PWB628A típusú optarex lcd kijelző adatlapját keresem
A gugli barátom csak EBAY hirdetéseket és árakat mutat a datasheet meg valamiért nem dobja ki .
Ha jól értelmezem amit egy orosz oldalon találtam akkor a MAX232 vel azonos.
Akkor ez sajnos nem jött be. Bár ha előre írod, hogy százlábú palacsinta, engem sem tudnak félrevezetni.
Sziasztok !
HPA-04 oszcilloszkóp y erősítő és szinkronleválasztó ic. adatlapját keresem, vagy bármi használható infót róla. MEV gyártotta a 80-as években, speciál BOÁK oszcilloszkóp célra. A csatolt képeken egy kis hiba van a tokozás nem DIL 16 hanem DIL 14.
Sziasztok!
Egy BC-1602 karakteres LCD modul adatlapját keresem. Életre kelteni nem tudtam... (link) Az oldalon csak a lábkiosztás van, de ennek a vezérlőjéről és azok parancsairól nem találtam leírást (vezérlő: K S0066). Egy adatlapot találtam, de az Samsung és más a lábkiosztás, mint ami a hestore-s adatlapon volt. Nem tudom mit tegyek, hol keresgéljek, aki tud, legyen szíves segítsen! Köszönöm
Szinte megválaszoltad a saját kérdésed
A bekötése az adatlapon található, a vezérlő kezelése meg a vezérlő IC adatlapján: Bővebben: Link A vezérlő IC adatlapján ne keress semmilyen kijelző panellal való egyezést. Mert az IC-t a samsung gyártja, és többezer gyártban gyártanak LCD-t samsung chip-el. Egyébként a meghajtása semmiben nem különbözik a hagyományos HDxxxx szabványú kijelzőktől. Gtk fórumtárs cikke: Bővebben: Link Cikkek keresés: Bővebben: Link
Nem tudom, van-e előrelépés a témában, de ma én is szereztem egy pár ilyen kijelzőt. Nekem konkrét munkám lenne vele, PIC-el hajtanám meg. Én az alábbit találtam. Hát elég bonya, úgyhogy szerintem keresek más megoldást... Talán egy rs-232-es kijelzővel váltom ki. Nincs valakinek hasonló eladó rs-232-es kijelzője? 3db kéne.Bővebben: Link
Nekem egy Gigatek DSP850C van (ami Szervizmacska hozzászolásában lévö kép alapján a tiéden is sorosport van) ami 232Analyzer programmal sorosportra ASCII módban kiküldött szöveget megjelenitte. A videón már egy AVR es tesztpanel adja a szöveget amibe Flowcode progival lett megalkotva a szöveg kiküldés. (Labortápról a táp és GND és egy adatláb max232 át (TX-RX) a kijelzöre kötve)
Üdv Mindenkinek.
Egy orosz thyristor blokk adatlapjár keresném. A típusa: MT-2-16-8-4 2 thyristor van egy tokban (blokkban). Olyan mint a semikroné.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy tudtok-e olyan oldalt, ahol például beírok egy PTC tipust és kiadja hogy mivel lehet helyettesíteni ha már ez a tipus nincs,vagy nem kapható?
Üdv. Urak.
Keresném a Fabrimex gyártmányú SRN5010-S2 DC/DC kapcsoló üzemű tápegység adatlapját. Ube=11-33V Uki=5V/3A
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni! Van egy SIEMENS Rezonazstrom Indusi-gleisemeterem muszer gépkönyve vagy telepítési bekötési rajzát szeretném,ha valaki tudja segítsen. Elore is köszönöm.
Írd be rendesen, odafigyelve, hogy mihez keresel gépkönyvet.
"SIEMENS Rezonazstrom Indusi-gleisemeter" Amit leírtál arra még a google se dob semmit. Értelmetlen számomra teljesen.
üdvözlet!
Szeretném kérdezni,hogy tud -e valaki valamit a wintek wd-g16167 lcd kijelzőjéről mivel neten semmit sem sikerült talalnom róla.segitsegeteket előreis megkösszönnem.
Üdv!
Itt egy doksi amiböl kiderül. hogy 160x160 Bővebben: Link Itt meg van néhány grafikus leírása hátha egyformák a lábkiosztásuk Bővebben: Link
Sziasztok!
Valaki fel ismeri ezt a számitógép hangfalat. kelene rola nekem egy pár adat. előre is köszönöm
Koszonom a segitseget!sajnos nemsokkal jutottam elobbre.van meg par adatom rola hatha valakinek eszebe jut valami:ez a kijelzo egy palm alapu gepben volt,symbol la4121 nev alatt.beszereztem megegy hasonlo lcd-t ami palm 3-e ben volt es a kulonbseg anyi kozottuk,hogy a symbol kijelzojet 15 eres kabel koti az anyalaphoz,mig a palm kijelzojet 20 eres.vegulis kideritettem,hogy a tobb er az a digitalizatore,de a gond megint az,hogy a palm kijelzojen semmi tipusjelzes nincsen.
Sziasztok.
Egy IC adatlapját keresem a típusa: X0097GE SHARP. Az IC -n további adat olvasható: 253C Köszönöm a segítséget.
Sziasztok
Ezt a RF modul adatlapját keresem (SFM08F) Ebben a cikkben olvastam, Bővebben: Linkde az írója nem tudott adatlapot adni pedig tőle vetem és ö írta a cikket is Néztem az oldalt ahonnan rendelték, de ott nem találtam
Szia
A modul stimmel De sajnos én is csak az IC adatlapját találtam A modul adatlapja kellene, az van nyákra írva SFM08F A gyártó oldalán se találtam |
Bejelentkezés
Hirdetés |