Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Köszönöm. Bocs hogy elkerülte a figyelmemet.
Sziasztok!
Jelentkeztem a Lötstopp fólia rendelésre. Húzzatok le legyetek szívesek a listáról mert sikerült beszereznem egy pár A4-es ívet más forrásból. Köszönöm atko
Engem is húzzatok le a listáról légy szíves! Köszi!
Publikus a forrás?
Én adtam el mivel mint mondtam a múltkor rendeltem 4 vagy 5 zacskóval és itt rohad rám, mert az elsőből is van még több mint 3 lap, annyira nincs hova használni. Vitt dry fóliát, és mutattam milyen a löt, és megkérdezte eladom e. Én meg eladtam már csak 2 vagy 3 feleslges zacskónyi lötöm van, ezért írtam, hogy tényleg csak az vegyen akinek kell.
Akik egyet kértek: Zoli_bácsi; mate_x; slogan; kaqkk; pcroland; Auf; koczka; iamrob; Zozi85; Barnapili; papa43; pluto;
Akik kettőt kértek: emmzolee; alevike. Auf: aztán küldj mindenkinek egy árat, ami tartalmazza a postát is! Aztán, mindenki visszaírja a lakcímét.
Szevasztok. Ha még nem késő. Le szeretném írni magam a listáról. Mégsem veszek ilyen lötstopot, mert a gulasoft-tal kitaláltunk egy más módszert. Már meg is rendelte ha igaz. Akkor azzal a cuccal szeretnék kísérletezni.
Kössz, és bocs. Ha valakinek kérdése van a használatról írja meg, mert ezt a fóliát régóta használom.
Ehhez hasonló. Bővebben: Link
Csak ez nagyon drága. A gulasoft földerített egy céget, aki tud ilyesmit olcsóbban. Most rendelünk majd belőle közösen, és ki kísérletezzük mit lehet belőle kihozni. Mennyire bírja a hőt, stb.
Lötstopp lakk? Szerintem még le tudtad mondani, mert Auf nem ír... Szerintem még nem rendelte meg.
Elnézéseteket kérem én is szettném lemondani a rendelést.
Másfelől szerintem senki ne rendeljen semmit amíg nem jött össze pénz a rendelőhöz mert utána csak probléma lesz belőle.
Nem értem. Meddig ne rendeljünk?
Akik egyet kértek: Zoli_bácsi; mate_x; slogan; kaqkk; pcroland; Auf; iamrob; Zozi85; Barnapili; papa43; pluto; Akik kettőt kértek: alevike. 13db. Nem értem miért mondja le mindenki...
Arra gondolt, hogy először szedje össze valaki a pénzt, és utána kell megrendelni. Ha viszont megrendeled először, utána kifizeted, és idegbajt kapsz amikor nem jelentkezik rá aki megrendelte.
Ja értem. Persze... Addig nem rendeli meg Auf... 6 napja fel se jött az oldalra. Kéne küldjön mindenkinek üzenetet, hogy hova utaljon és mennyit. Közleménybe pedig mindenki a nicknevét írja. Ha megvan, mehet a rendelés.
Sziasztok!
Bocsi, de épp a héten költözködtem. Elég húzós volt. A netem ma lett meg csak. Viszont nem válaszolnak. Holnap felhívom, hátha felveszik a telefont. Ha nem, akkor nem tudom, hogy akarnak eladni... Nem feledtem, el a dolgot, de most meg ahogy nézem, mindenki vissza mondja. Döntsük el, hogy akarunk, avagy nem. A héten meg kéne rendelni már, szerintem, és persze az előrefizetős dolog lenne, a legjobb, azért, hogy ne legyenek a végén gondok.
Én mondtam, hogy ilyenek. Kedvezményre ne számíts, rendeld, meg add meg a címet és majd küldik egyszercsak.
Támogatom. Amint lehet, utalok.
Ha jól látom akkor végül 13db?
Várjak akkor vagy rendeljem? Ha rá bólint mindenki, akkor megrendelem és küldöm az árakat.
Szerintem aki nem "rostálódott ki " az még mindig komolyan gondolja írd meg mindenkinek az árat és ahány emberke visszajelez annyi lesz a rendelés .
Szerintem ahogy szó volt róla. 16-án lezártuk a jelentkezést, aki bújt aki nem, rendeljük.
Ugye gulasoft tapasztalatból ír, tehát ki tudja mikor ér ide az áru. Amúgy meg elmehet a francba az ilyen eladó, ha nem fontos a kis tételű vásárló. Van ám annak a vásárlónak véleménye, van ám annak a vásárlónak szája... Tudja az mondani, tudja az minősíteni a céget. No de visszatérve, rendeljük.
Ez az, minősíts egy külföldi céget, baromira fogja őket érdekelni mit vartyog egy ungarise gulás! Értsd már meg, olyan kis pont vagyunk a térképen, hogy az nem is látszik a földgömbön szinte, eltakarja a főváros kockája!
Szerintem is rendeljünk. 13 lett a végeredmény, igen.
Na, meg ne egyél már! Igaz, hogy megvan nélkülünk is, de akkor is.
Akkor sem. ***
Törölve ! Légy jó és ezt egy másik, politikai fóromon írd le .
Én viszont arról beszéltem eddig, hogy milyen cég az ilyen cég és mi vásárlók milyen véleményt alkotunk... Nem arról, hogy mi mekkorák és milyen fontosak vagyunk.
Másik forgalmazótól kértem egy árajánlatot egy tekercs megvétele esetén 1500Ft/m. Viszont egy egy tekercs 150m.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |