Fórum témák
» Több friss téma |
Nem utolsósorban kb ugyanakkora név az ipari felhasználású csatlakozók terén a Harting, mint az Amphenol
Koszonom a faradsagodat es a segitokeszseget. Hat az a helyzet hogy a tavolsag miatt magyar eladokkal nem leszek sajnos elobbre,, valoszinu hogy a kozelben fogom orvosolni a problemat vagy atbongeszem a szallitoim katalogusait. Nemelyiknel van osszegyujtott megrendelesem ami minimum osszeghez kotott ahhoz hogy teljesitheto legyen. Elsosorban ezeknel fogok beprobalkozni. Ha osszejott, termeszetesen dobok rola egy uzenetet ide, hatha masnak is lesz ilyen gondja a jovoben. Ismetelten koszonom a segitsegeteket!
Üdv!
Adott egy 3.5 mm stero lengő jack dugó. Befogom satuba a hegyinél hogy könnyebb legyen vele dolgozni, épp hogy csak fogja( majdhogynem fújásra elmozdul) és egyben van az egész nem mozog semmi. Beforrasztom az első vezetéket ezután a jack csúcsa ami fogva van meg se mozdul de a többi része a közepe és az árnyékolás rész a forrasztási helyekkel együtt körbe tud forogni. Ettől ég működhet a jack, vagy dobhatom a kukába ?
Lehet, hogy túlmelegítetted, elég silányak mostanában ezek a dugók (az RCA is). De egyébként minek satuba fogni?
Én úgy szoktam, hogy beónozom a dugó érintkezőjét egy kicsit, épp hogy, és a leónozott vezetéket már csak rá kell olvasztani. Üdv Inhouse
Nekem satuban könnyebb. De akkor ez most kuka akkor? Mert akkor 2 db megy a kukába.
Szerencsére csak az egyik kuka. Köszi választ Inhouse.
Regen irtam mar ide es gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat a problemamra amit fentebb irtam. Szoval megtalaltam ra a megfelelo csatlakozot, megpedig az Anderson csalad mellett maradtam. Az arat tekintve es fotorol ranezesre egyszerunek es szupergagyinak tunt. Aztan mikor rendeltem belole joparat es osszeraktam a legnagyobb meglepetesemre azt tapasztaltam hogy messze jobb erre a celra mint barmit amit korabban talaltam.
A haz vastag polikarbonatbol van ami nagyon eros, lehet hozza adni kabelvedot, zarodugot, szetvalaszto fogantyut es rogzitheto, igy nincsen kulon lengokabeles valtozat vagy panelraszerelheto. Arra konfiguralod amire akarod. A csatlakozok konnyen es stabilan csusznak ossze valamint volumetrikusan zarnak is. Mas szoval, nagy erot kell kifejteni a szetkapcsolashoz. Osszekapcsolt allapotban meg egy kicsit sem lotyognek mivel ugy van tervezve hogy nagy rugoero kenyszeriti oket hogy osszekapcsolt allapotban maradjanak. Minden hazban ket erintkezo van es nincsen papas/mamas valtozat hanem "unisex", ha ugy tetszik. Az azonos dugomeretek csatlakoztathatok egymassal ha tengelyiranyban az egyik el van forditva 180 fokkal. Mindegyik dugomeret 600V-ra van nevlegesitve, en vettem belole ket valtozatot, tobb 50A-est es nehany 175A-est is a hegesztomhoz.
Ez nem fog elforogni, csak ha lánggal, vagy bádogospákával forrasztod.
Bővebben: Link
Sziasztok!
A notebookom gyári töltőjével kompatibilis DC aljzatot szeretnék venni. Hol lehet ilyet forgalomba kapni? Nagyobb üzletekben azt mondták, h. ilyet nem fogok sehol kapni. Ha tudna valaki segíteni, nagyon örülnék. Üdv! Stev.
Például itt:Bővebben: Link
De számtalan más hely van. Keress a típushoz alkatrészt. :google: Biztosan sikerül.
Bementem az Arwill-be a lapival, mert ez van hozzánk a legközelebb és mondtam az eladónak, hogy "ebbe kérek egy adapter csatlakozót". A második fajta jó is lett ennyi.!
Sziasztok, tudja vki, hogy hol lehet kapni ilyen USB dugót?
Most ha azt mondom, hogy ebből a képből annyit lehet sejteni, hogy A-s dugó, vagy aljzat...az elég?
Homályos a kép, és a beforrasztási oldalról készült. szét kell nézni itt a HEStore-on Üdv Inhouse
Igazad van. Lényeg, hogy a két pöcök, amely a helyén tartja a dugót, középen van, és nem a szélén.
Sziasztok!
Keresgéltema fórumon olyan témát amiben ilyenekről van szó, de nem találtam egyet se, ezért hoztam látre ezt a témát ahol ha valaki nem tudja bármilyen csatlakozó hogy hogy kell bekötni, lábkiosztását, sőt a nevét se hpgy ráguglizzon akkor itt megteheti. Az én kérdésem a következő lenne, ez milyen csatlakozó? (egy régi fejhallgatónak is ilyen van csak az papa) Kép. szerk.: bocsánat az elírásért a címben.
Rendben, de szerintem oda jól írtam be, csak a címbe ütöttem el. Kérdésre nem tudod véletlenül a választ?
Köszi, de jobban megnézve egyikne se ilyen az elrendezése.
szerk.: Megvan, ez az: Bővebben: Link Már csak a bekötést keresem.
De nem találtam. Jack-re kéne átalakítani? De az 3 pines, itt minek az 5?
Ez az ún. dominó csatlakozó, fejhallgatók bekötéséhez használták leggyakrabban, mert ha fordítva dugod be, felcserélődik az L. és R oldal.
Köszi, bekötöttem ahogy sztem eredetileg volt, és jó lett.
sziasztok szükségem lenne egy M.N.C T. jam X 39709 fejegység bekötésére (NEM az euro csatlakozó) nagyon fontos!!!!!előre is köszönöm
Sziasztok!
Van egy ismerősöm, akinek van egy régi erősítője de nem jack csatlakozóval hanem valami régebbi fajta, a nevét nem tudom. Át szeretné kötni, de nem tudja, melyik vezeték, mit visz. Tudnátok segíteni? Mellékeltem a képet, nem sikerült túl jól a rajz, de a lényeg meglátszik. A régi bakelit lejátszókon is ilyen csatlakozók vannak. A segítséget köszi! Üdv.: Jax
Jhaajj bocsi
Megcsináltam, de feltenni már elfelejtettem Igen, nyílván ez az, de ha jól emlékszem, annak csak 4 tüskéje van..
Sziasztok!
Megtudja mondani valaki, hogy a Samsung GT S5230-as audio kimenetének mi a neve, milyen szabvány? Előre is köszönöm!
Köszönöm!
A sráccal beszéltem, azt mondta megoldja most már. Köszi az ő nevében is Bocsi, hogy csak most írok vissza, volt egy apróbb balesetem, ami izomszakadással járt, de most már tudok menni, nem kell egész nap feküdnöm.
Szia!
Ha jól tudom, Mikro USB, de nem biztos. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.bpnotebook.hu/images/...PUBMAA Üdv.: Jax
Hello!
Egy olyan kipróbált kapcsolási rajzot keresek, amely által scart kimenetről vga bemenetre csatlakozhatunk. Pontosabban: egy beltéri egység összekötése egy lcd monitorral, ami csak vga csatlakozóval rendelkezik. Egy kapcsolást találtam. Ért hozzá valaki? Ez így működhet?
Ez megér egy próbát. Bővebben: Link
Meg kéne nézni a beltéri egység doksiját. Ha nem tud RGB-t a SCART-ján kiadni, akkor biztosan nem tudnak működni az ilyen átalakítók (sokkal bonyolultabb áramkör kell hozzá).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |