Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autódiagnosztika és adapter

Témaindító: bodoo, idő: Ápr 3, 2006
Lapozás: OK   25 / 44
(#) Hari1231 válasza CsemanAttila hozzászólására (») Okt 7, 2011 /

Pont ma kaptam egy emailt - a magyarországi hivatalos forgalmazótól - , hogy az euró sajnálatos emelkedése miatt emelniük kellet az árát!
Egyébként pedig itt olvashatsz bővebben, de ha bármi érdekel a cuccal kapcsolatban kérdezz bátran!
... Ja az árát innen rögvest meglesheted!
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Okt 7, 2011 /

Ez nem drága,hanem mocskosul drága.Vastagon nem ér ennyit.
(#) boldivi hozzászólása Okt 7, 2011 /

Sziasztok!

Megérkezett a narancs/kék dobozos ELM327 Bluetooth-os diagnosztikám.
Sajnos az 1997-es Opel Corsa B Motorkód: X12SZ autómmal nem kommunikál. Igaz, eddig csak mobiltelefonrol az OBDGauge és egy másik hasonlóval próbáltam. De nem tud az autóval kommunikálni.

Van remény, hogy más programmal működik?
(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Okt 7, 2011 /

... azt mondod?! Talán ismered is?!
( Hidd el Tud annyit mint 1 KTS.
Igen ez nem egy olcsó , hobbi masina! Ilyet csak azok vesznek akik ezzel foglalkoznak, ez a munkájuk ! ... )
(Mondtam én olyat, hogy innen és ennyiért kell megvenni?!)
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Igaz,mondjuk én többre tartom ,mint a KTSt.....használja egy barátom,és valószinüleg én is ezt venném,de most egyenlőre egy Carbrain érkezik,de csak az ára miatt!
(#) bmotor60 válasza boldivi hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Lapitopin és más programmal ,mindenféleképpen!
(#) boldivi válasza bmotor60 hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Köszi!
Tehát akkor jó a cucc a Corsámhoz?
Amint tudom kipróbálom másfélével. A CD-n ami hozzá jár van pár program. Amint tudom kipróbálom.
Remélem működni fog!
(#) bmotor60 válasza boldivi hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Az x12szr motor szerintem nem fog menni elm327tel,főleg nem a lemezen kapott demo és régebbi verziós progikkal.Ebbe a fórumba tettünk fel progikat,ez egy opelos fórum.
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_4558.html
(#) boldivi válasza bmotor60 hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Ettôl tartottam. Miért nem működik ELM327-tel? A csati lábkiosztása más? Egyedi adatcsomagokat használ? Vagy a buszt sem tudja inicializálni?
Milyen protokollt használ vajon?
szoftver ügyben megnézem a másik topikot. Köszönöm az eddigi segítséget!
Ha legalább az IC alkalmas lenne a kommunikációra és lenne leírásom az adott vezérlôhöz, megírnám a programot.
(#) zsolty7 válasza boldivi hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Próbáld meg ezzel.

Vaux.zip

(#) boldivi válasza zsolty7 hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Köszönöm szépen!
Amint sikerült kipróbálni jelzem. Sajnos a Vauxcheck oldalon a táblázatban nem szerepel X12SZ, de azért reménykedek.
(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Akkor már láttál ilyet! ... szerintem is nagyon jó! Én már 2 éve használom és nagyon meg vagyok elégedve vele!
( ... érdekel?! Tudok szerezni. ... privát üzi?!)
(#) Swedhart hozzászólása Okt 14, 2011 /

Sziasztok én 2006-os FIAT seicento-hoz keresnék diagnosztikai kábelt ha van valakinek fölöslegbe érdekelne köszi
(#) tragacs válasza Hari1231 hozzászólására (») Okt 20, 2011 /

szia egy korábbi bejegyzésben láttam hogy dícsérted a MAXIDAS-t én most döntöttem amellett,hogy ezt választom.tényleg olyan olyan jó?A multidi@g-ot akartam előtte de sok volt a negatív vélemény. Ha már próbáltad a maxidas-t írd már meg légyszíves miket tapasztaltál min próbáltad.. stb.Előre is kösz Még csak most regisztráltam még új vagyok itt!
(#) dani1302 hozzászólása Okt 20, 2011 /

Szevasztok nem tud valaki j1708 to rs232 adaptert teherautóhoz?
(#) Swedhart hozzászólása Okt 21, 2011 /

Sziasztok segitséget kérnék a ScanMaster elm 1.4.0.0
full verziojára lenne szükségem ami az ELM327-hez valo
Elöre is köszi
(#) bmotor60 válasza Swedhart hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Az 1.7-vagy 1.9 optimális,megtalálod bárhol brackelve.a 2es sorozat rossz,eléggé bugos.
(#) Swedhart válasza bmotor60 hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Szia köszi a segitséget
(#) Hari1231 válasza tragacs hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Igen próbáltam, teszteltem! Nagyon jó a masina! Mind a tudása, mind a kezelhetősége nekem nagyon tetszik! Sajnos egyenlőre a magyar nyelvet még nem is ígérték a gyártónál! ... de így sem nehéz kezelni.
Ha valami konkrétumra vagy kíváncsi írj priviben.
Mihelyst tudok válaszolok!
(#) barany165 hozzászólása Nov 3, 2011 /

Tisztelt Szakemberek! A következő problémához kérek segítséget: 2005-ös második féléves Seat Cordoba ,2008-as gyártású Skoda Fábiánál a szervízintervallum rezetteléséhez keresek megoldást, ugyan is ezek nem
n ullázhatók csak "vag berendezéssel".Nyugdíjas autószerelő vagyok és a család autóit szoktam karbantartani. A fábia motorkód: BKY. A Hobbieletronika
alapján épített, és lm323 alapú kiolvasók vannak, de ezekkel max. 2005 első feléig boldogulok- nem minden esetben. Köszönettel: barany165
(#) zsolty7 válasza barany165 hozzászólására (») Nov 3, 2011 /

Egy kk/l interface-szel és az internetről letölthető VCDS programmal meg lehet oldani.
(#) CsemanAttila válasza barany165 hozzászólására (») Nov 3, 2011 /

Helló! Skoda:

Gyújtás ki
Kilométer nullázó gombot nyomva tartani
Gyújtás be
Nullázót elengedni
Jobbra forgatni

Próbáld ki, hátha bejön! Üdv.

u.i.: Kéne a Seat motorja is, úgy megtdom nézni.
(#) zsolty7 válasza barany165 hozzászólására (») Nov 3, 2011 /

Sajnos csak angol datám van. Meg kell próbálni.
(#) csacsa72 válasza barany165 hozzászólására (») Nov 4, 2011 /

Itt van Magyarul.
(#) barany165 válasza CsemanAttila hozzászólására (») Nov 4, 2011 /

Köszönöm válaszotokat! Sajnos ezek az infok nem segítenek, nekem is megvannak, 2005 első feléig gyártottaknál működik is, állítólag "második K vonalon" megy a dolog. Ezek a tipusok CAN rendszert (is) alkalmaznak.
A válaszokban leírt módszert ismerem, de sajnos itt nem működik.
A hirdetésekben található intervallum törlővel sem megy.
Továbbra is várom válaszotokat a probléma megoldására!
Üdvözlettel:barany165!
(#) zsolty7 válasza barany165 hozzászólására (») Nov 4, 2011 /

Szerintem ezek még K vonalon kommunikálnak igaz van Can is. Vag-com-mal kell próbálkozni ha müszerfallal kommunikál akkor lehet nullázni is.
Én ha valamit nem értek felkeresem a www.rosstech.com oldalt és ott minden le van írva a hibakódoktól a programozásig.
(#) barany165 válasza zsolty7 hozzászólására (») Nov 4, 2011 /

Köszi!Üdv!
(#) Akoska181 hozzászólása Nov 8, 2011 /

Megvan nekem pc ben a bosch esi tronic csak a diagnosztikát nem tudok végezni vele.... mit kell hozzá venni hogy működjön????vagy pl: valami drivert a kts hez h mukodjon ????? legszives segitsetek rajtam....
(#) SzervízMacska válasza Akoska181 hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

"Félek", hogy a hardvert is meg kell venni hozzá a Bosch-tól, a szoftver önmagában kevés...
(#) Akoska181 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

valahol lattam olyant hogz kts card vagy mifene kellene hozzá.... mert az a kts hardver nagyon drága... biztosan meglehetne oldani valahogy....
Következő: »»   25 / 44
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem