Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autódiagnosztika és adapter
Ez nem drága,hanem mocskosul drága.Vastagon nem ér ennyit.
Sziasztok!
Megérkezett a narancs/kék dobozos ELM327 Bluetooth-os diagnosztikám. Sajnos az 1997-es Opel Corsa B Motorkód: X12SZ autómmal nem kommunikál. Igaz, eddig csak mobiltelefonrol az OBDGauge és egy másik hasonlóval próbáltam. De nem tud az autóval kommunikálni. Van remény, hogy más programmal működik?
... azt mondod?! Talán ismered is?!
( Hidd el Tud annyit mint 1 KTS. Igen ez nem egy olcsó , hobbi masina! Ilyet csak azok vesznek akik ezzel foglalkoznak, ez a munkájuk ! ... ) (Mondtam én olyat, hogy innen és ennyiért kell megvenni?!)
Igaz,mondjuk én többre tartom ,mint a KTSt.....használja egy barátom,és valószinüleg én is ezt venném,de most egyenlőre egy Carbrain érkezik,de csak az ára miatt!
Lapitopin és más programmal ,mindenféleképpen!
Köszi!
Tehát akkor jó a cucc a Corsámhoz? Amint tudom kipróbálom másfélével. A CD-n ami hozzá jár van pár program. Amint tudom kipróbálom. Remélem működni fog!
Az x12szr motor szerintem nem fog menni elm327tel,főleg nem a lemezen kapott demo és régebbi verziós progikkal.Ebbe a fórumba tettünk fel progikat,ez egy opelos fórum.
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_4558.html
Ettôl tartottam. Miért nem működik ELM327-tel? A csati lábkiosztása más? Egyedi adatcsomagokat használ? Vagy a buszt sem tudja inicializálni?
Milyen protokollt használ vajon? szoftver ügyben megnézem a másik topikot. Köszönöm az eddigi segítséget! Ha legalább az IC alkalmas lenne a kommunikációra és lenne leírásom az adott vezérlôhöz, megírnám a programot.
Köszönöm szépen!
Amint sikerült kipróbálni jelzem. Sajnos a Vauxcheck oldalon a táblázatban nem szerepel X12SZ, de azért reménykedek.
Akkor már láttál ilyet! ... szerintem is nagyon jó! Én már 2 éve használom és nagyon meg vagyok elégedve vele!
( ... érdekel?! Tudok szerezni. ... privát üzi?!)
Sziasztok én 2006-os FIAT seicento-hoz keresnék diagnosztikai kábelt ha van valakinek fölöslegbe érdekelne köszi
szia egy korábbi bejegyzésben láttam hogy dícsérted a MAXIDAS-t én most döntöttem amellett,hogy ezt választom.tényleg olyan olyan jó?A multidi@g-ot akartam előtte de sok volt a negatív vélemény. Ha már próbáltad a maxidas-t írd már meg légyszíves miket tapasztaltál min próbáltad.. stb.Előre is kösz Még csak most regisztráltam még új vagyok itt!
Szevasztok nem tud valaki j1708 to rs232 adaptert teherautóhoz?
Sziasztok segitséget kérnék a ScanMaster elm 1.4.0.0
full verziojára lenne szükségem ami az ELM327-hez valo Elöre is köszi
Az 1.7-vagy 1.9 optimális,megtalálod bárhol brackelve.a 2es sorozat rossz,eléggé bugos.
Igen próbáltam, teszteltem! Nagyon jó a masina! Mind a tudása, mind a kezelhetősége nekem nagyon tetszik! Sajnos egyenlőre a magyar nyelvet még nem is ígérték a gyártónál! ... de így sem nehéz kezelni.
Ha valami konkrétumra vagy kíváncsi írj priviben. Mihelyst tudok válaszolok!
Tisztelt Szakemberek! A következő problémához kérek segítséget: 2005-ös második féléves Seat Cordoba ,2008-as gyártású Skoda Fábiánál a szervízintervallum rezetteléséhez keresek megoldást, ugyan is ezek nem
n ullázhatók csak "vag berendezéssel".Nyugdíjas autószerelő vagyok és a család autóit szoktam karbantartani. A fábia motorkód: BKY. A Hobbieletronika alapján épített, és lm323 alapú kiolvasók vannak, de ezekkel max. 2005 első feléig boldogulok- nem minden esetben. Köszönettel: barany165
Egy kk/l interface-szel és az internetről letölthető VCDS programmal meg lehet oldani.
Helló! Skoda:
Gyújtás ki Kilométer nullázó gombot nyomva tartani Gyújtás be Nullázót elengedni Jobbra forgatni Próbáld ki, hátha bejön! Üdv. u.i.: Kéne a Seat motorja is, úgy megtdom nézni.
Sajnos csak angol datám van. Meg kell próbálni.
Itt van Magyarul.
Köszönöm válaszotokat! Sajnos ezek az infok nem segítenek, nekem is megvannak, 2005 első feléig gyártottaknál működik is, állítólag "második K vonalon" megy a dolog. Ezek a tipusok CAN rendszert (is) alkalmaznak.
A válaszokban leírt módszert ismerem, de sajnos itt nem működik. A hirdetésekben található intervallum törlővel sem megy. Továbbra is várom válaszotokat a probléma megoldására! Üdvözlettel:barany165!
Szerintem ezek még K vonalon kommunikálnak igaz van Can is. Vag-com-mal kell próbálkozni ha müszerfallal kommunikál akkor lehet nullázni is.
Én ha valamit nem értek felkeresem a www.rosstech.com oldalt és ott minden le van írva a hibakódoktól a programozásig.
Megvan nekem pc ben a bosch esi tronic csak a diagnosztikát nem tudok végezni vele.... mit kell hozzá venni hogy működjön????vagy pl: valami drivert a kts hez h mukodjon ????? legszives segitsetek rajtam....
"Félek", hogy a hardvert is meg kell venni hozzá a Bosch-tól, a szoftver önmagában kevés...
valahol lattam olyant hogz kts card vagy mifene kellene hozzá.... mert az a kts hardver nagyon drága... biztosan meglehetne oldani valahogy....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |