Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lehet, hogy a világnak is vége van, csak nem vettük észre?
Nem. A világvége egyesekből és kettesegből áll.
2012.12.21. Legalábbis a Maják szerint.
Bizony! Ha már az abszolút mindegyet 900 éve lekéstem.
Ja, és az még kérdéses, hogy azon a napon 12:21 vagy 21:12 perckor lesz-e?
Nem baj, 1 év, 1 hónap, 10 nap múlva megtudjuk. Hát nem ebbe is belekerült egy nulla! Gyanús, nagyon gyanús!
Én rontottam el. Amerikai szabvány szerint kellet volna kiírni a dátumot: 21.12.12 Hisz mindig minden,csak Amerikában történik,(meteor becsapódás, jégkorszak, stb...) ezért nem félek :hide: .
Jó, de gondolj csak bele, hogy Amerikából minden begyűrűzik hozzánk is, tehát a transz-globális agronomerációs effektus posztgradációs hitper-transzponális aszcendenséből emittálódott interperszonális modulációjából úgy is GAME OVER.
Idézet: „A világvége egyesekből és kettesegből áll.” Mint a középiskolai bizonyítványom annak idején...
Az enyém elsőben tiszta kettes volt. Még a magatartás és a szorgalom is.
Nekem ez a középiskolai elsőben volt. Nagyon meg voltam vele elégedve, mert a létező 11 tantárgy közül 9-ből egy hónappal év vége előtt bukásra álltam. Annyit se előtte, sem azóta nem tanultam mint abban az egy hónapban. Természetesen testnevelésből és szakmai gyakorlatból is kettes volt. Énekből csak azért nem, mert olyan tárgyunk akkor már nem volt.
"A világvége egyesekből és kettesegből áll. 2012.12.21. Legalábbis a Maják szerint."
Csak nem értem hogy a 2012 hol csak 1, és 2 számokból áll. Nekem gyanús az a 0 egy kicsit ott középen. De szerintem a legközelebbi 2112.12.12 12:12 ezek szerint. Vagy tévedek? És akkor mi volt 1212.12.12 12:12kor. Ja bocsi, az a sötét középkor
1212.12.12 12:12 Nagy tűzvész Londonban, a város legnagyobb része porrá ég.
És 1212.12.12 12:12 -kor az utolsó muzulmán is elhagyta Spanyolországot, mert a Kereszteseknek nem tudták felmutatni az útlevelüket.
TNPsoft: A 0 a földbolygó/golyó jele.
1212.12.12 12:12
Meghal Geoffrey, yorki érsek, második Henry törvénytelen fia. A Pápa, a Saint Michael Grandmontban, Normandiában temette el. Második Hohenstaufen Frigyes koronás királya lesz Németországnak, III. Ince pápa támogatásával.
HOPPÁ!
A töresz a gyengém volt. Tudnak valami a Maják. De miért csak London? Mondjuk ilyen irányított világvégét el tudnék szórni imitt, amott. ELnézést kívánok!!! Tudatlanságom határtalan! A szimbolizmus osztán tényleg nem az én asztalom. Nekem a 0 egy hatalmas semmit jelent. A 0 az NULLA.
Na és arról ki mit tud, hogy a világvége pontosan hogy is bekövetkezni? Én ahány cikket olvastam erről, mindbe más volt.
Idézet: „ Nekem a 0 egy hatalmas semmit jelent.” Igen, ha bekövetkezik a maja jóslat a 0, 0 marad, tehát a "fgolyóból" semmi lesz, ezért szimbolizálja a földet. Ezért neked is teljes mértékben igazad van. Felemészt bennünket az antianyag, de nekem van itthon antianyag deactiválóm, és nem félek használni.
Nem tudom, hogy hogyan kell állítani, gondolom van rajta egy gomb és legalább egy led. Ha így van, akkor próbáld meg ezzel a leírással, hátha. Elég egyformák szoktak lenni ezek, csak más a "csomagolás". Bővebben: Link
Ez nagyon egyszerű. Azt ugyebár tudjuk, hogy a világ, egy nagy bummmal kezdődött és kiterült. Tehát, a vége meg olyan lesz, hogy spirálisan összemegy, mint a kádban lehúzott víz, s egy nagy cúúúúpppp (a bumm fordítottja) és ennyi, nincs tovább. Vagy valami ilyesmi.
HM **! Szúszá!
Én a létemet "kvantumfizikai" szintre emelem. Tudjátok! Egyszerre több énem több helyen. Bármi gigszer következik be, valami jó helyen úgy is ott leszek. Így hát a Maják :levele: De az a anitbiszbasz se tűnik rossz ötletnek. Ámbár ha jól meggondolom nem vagyunk mi egy kicsit ?
Ő *
Desoldering állomásom van. Az is jó ellene? Az ő-böl egy is nagyon sok !
Hátkérlekszépen tévedsz. Illetve nem fogalmazol pontosan.
Strom te pedig azért olvastál mást mert több elmélet is van (ezekből 3-4 a népszerűbb). 1: "nagy reccs" Ez az amit action is leirt. 2: "nagy fagy" Ez gyakorlatilag annyi, hogy minden addig tágul ameddig már olyan messze kerül minden mindentől hogy megfagy. 3: "nagy szakadás" Amikor az atomok "széthullanak" egymástól.(ezt is vissza lehet vezetni a "fagyos" elméletre)
Hát persze, hogy jó. Egyébkétn nemrég pont ezen gondolkodtam, (mert akartam veeni egy kiforr állomást) hogyha a
Desoldering állomásom a kiforrasztó, akkor az UnDesoldering állomásom a beforrasztó? De igen egy kicsit , de kell alazítás.
Jó estét !
Akkor , úgy néz ki, megint csak én nem fogok a héten, hétvégén forrasztani? Már hiányzik a gyanta illata.
Nem, de nincs időm, mert nem bírom holnap se kifúrni a panelt, meg sok a tanulni való..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |