Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1734 / 3599
(#) Action2K hozzászólása Nov 11, 2011 /

Itt a mindegy. 11.11.11 11:11
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Lehet, hogy a világnak is vége van, csak nem vettük észre?
(#) szitko válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Nem. A világvége egyesekből és kettesegből áll.
2012.12.21.
Legalábbis a Maják szerint.
(#) Action2K válasza szitko hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Meg egy nullából. :hide:
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Bizony! Ha már az abszolút mindegyet 900 éve lekéstem.

Ja, és az még kérdéses, hogy azon a napon 12:21 vagy 21:12 perckor lesz-e?
Nem baj, 1 év, 1 hónap, 10 nap múlva megtudjuk. Hát nem ebbe is belekerült egy nulla! Gyanús, nagyon gyanús!
(#) szitko válasza Action2K hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Én rontottam el. Amerikai szabvány szerint kellet volna kiírni a dátumot: 21.12.12 Hisz mindig minden,csak Amerikában történik,(meteor becsapódás, jégkorszak, stb...) ezért nem félek :hide: .

Jó, de gondolj csak bele, hogy Amerikából minden begyűrűzik hozzánk is, tehát a transz-globális agronomerációs effektus posztgradációs hitper-transzponális aszcendenséből emittálódott interperszonális modulációjából úgy is GAME OVER.
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Nofene mik nem lesznek!
(#) BarnaPili válasza szitko hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Idézet:
„A világvége egyesekből és kettesegből áll.”

Mint a középiskolai bizonyítványom annak idején...
(#) zolika60 válasza BarnaPili hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Az enyém elsőben tiszta kettes volt. Még a magatartás és a szorgalom is.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Nekem ez a középiskolai elsőben volt. Nagyon meg voltam vele elégedve, mert a létező 11 tantárgy közül 9-ből egy hónappal év vége előtt bukásra álltam. Annyit se előtte, sem azóta nem tanultam mint abban az egy hónapban. Természetesen testnevelésből és szakmai gyakorlatból is kettes volt. Énekből csak azért nem, mert olyan tárgyunk akkor már nem volt.
(#) TNPsoft válasza szitko hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

"A világvége egyesekből és kettesegből áll. 2012.12.21. Legalábbis a Maják szerint."
Csak nem értem hogy a 2012 hol csak 1, és 2 számokból áll. Nekem gyanús az a 0 egy kicsit ott középen. De szerintem a legközelebbi 2112.12.12 12:12 ezek szerint. Vagy tévedek?
És akkor mi volt 1212.12.12 12:12kor.
Ja bocsi, az a sötét középkor
(#) szamóca válasza TNPsoft hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

1212.12.12 12:12 Nagy tűzvész Londonban, a város legnagyobb része porrá ég.
(#) szitko válasza szamóca hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

És 1212.12.12 12:12 -kor az utolsó muzulmán is elhagyta Spanyolországot, mert a Kereszteseknek nem tudták felmutatni az útlevelüket.

TNPsoft: A 0 a földbolygó/golyó jele.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

1212.12.12 12:12
Meghal Geoffrey, yorki érsek, második Henry törvénytelen fia. A Pápa, a Saint Michael Grandmontban, Normandiában temette el.

Második Hohenstaufen Frigyes koronás királya lesz Németországnak, III. Ince pápa támogatásával.
(#) TNPsoft válasza szamóca hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

HOPPÁ!
A töresz a gyengém volt. Tudnak valami a Maják. De miért csak London? Mondjuk ilyen irányított világvégét el tudnék szórni imitt, amott.

ELnézést kívánok!!! Tudatlanságom határtalan!
A szimbolizmus osztán tényleg nem az én asztalom. Nekem a 0 egy hatalmas semmit jelent. A 0 az NULLA.
(#) storm válasza szamóca hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Na és arról ki mit tud, hogy a világvége pontosan hogy is bekövetkezni? Én ahány cikket olvastam erről, mindbe más volt.
(#) szitko válasza TNPsoft hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Idézet:

Nekem a 0 egy hatalmas semmit jelent.”

Igen, ha bekövetkezik a maja jóslat a 0, 0 marad, tehát a "fgolyóból" semmi lesz, ezért szimbolizálja a földet. Ezért neked is teljes mértékben igazad van.
Felemészt bennünket az antianyag, de nekem van itthon antianyag deactiválóm, és nem félek használni.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Nem tudom, hogy hogyan kell állítani, gondolom van rajta egy gomb és legalább egy led. Ha így van, akkor próbáld meg ezzel a leírással, hátha. Elég egyformák szoktak lenni ezek, csak más a "csomagolás". Bővebben: Link
(#) Action2K válasza storm hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Ez nagyon egyszerű. Azt ugyebár tudjuk, hogy a világ, egy nagy bummmal kezdődött és kiterült. Tehát, a vége meg olyan lesz, hogy spirálisan összemegy, mint a kádban lehúzott víz, s egy nagy cúúúúpppp (a bumm fordítottja) és ennyi, nincs tovább. Vagy valami ilyesmi.

HM **! Szúszá!
Én a létemet "kvantumfizikai" szintre emelem. Tudjátok! Egyszerre több énem több helyen. Bármi gigszer következik be, valami jó helyen úgy is ott leszek. Így hát a Maják :levele:
De az a anitbiszbasz se tűnik rossz ötletnek. Ámbár ha jól meggondolom nem vagyunk mi egy kicsit ?

Ő *
Desoldering állomásom van. Az is jó ellene?

Az ő-böl egy is nagyon sok !
(#) sastas01 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Hátkérlekszépen tévedsz. Illetve nem fogalmazol pontosan.

Strom te pedig azért olvastál mást mert több elmélet is van (ezekből 3-4 a népszerűbb).
1: "nagy reccs" Ez az amit action is leirt.
2: "nagy fagy" Ez gyakorlatilag annyi, hogy minden addig tágul ameddig már olyan messze kerül minden mindentől hogy megfagy.
3: "nagy szakadás" Amikor az atomok "széthullanak" egymástól.(ezt is vissza lehet vezetni a "fagyos" elméletre)
(#) szitko válasza TNPsoft hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Hát persze, hogy jó. Egyébkétn nemrég pont ezen gondolkodtam, (mert akartam veeni egy kiforr állomást) hogyha a
Desoldering állomásom a kiforrasztó, akkor az UnDesoldering állomásom a beforrasztó?
De igen egy kicsit , de kell alazítás.
(#) janikukac hozzászólása Nov 11, 2011 /

Jó estét !
Akkor , úgy néz ki, megint csak én nem fogok a héten, hétvégén forrasztani? Már hiányzik a gyanta illata.
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Miért? Elvették a pákádat?
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Nem, de nincs időm, mert nem bírom holnap se kifúrni a panelt, meg sok a tanulni való..
(#) Action2K válasza janikukac hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Neked is!
Akkor gyere hozzánk. Én csak kinyitom az ablakot, és a fenyőfák gyanta illata ott lebeg az orrom alatt.
Következő: »»   1734 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem