Fórum témák
» Több friss téma |
Olyan karámia kondit keresek (10nF , 16V nagyságrendben), amely úgy néz ki, mint egy 2 raszteres ellenállás, és úgyanúgy színkódokkal jelölik, mint az ellenállásokat.
Hol lehet vajon ilyet kapni? Még soha nem láttam ilyet nálunk.
Szerintem ha veszel plexit és megcsiszolod/megreszeled, akkor máris szórja a fényt.
Esetleg ilyen, ha jó neked: 28 ledes optika? Ugyanitt, ehhez a ledekkel szerelt panelt is megkapod. 28 ledes panel
Ez valóban az apróhirdetésbe való, nem ide. A hozzászólás eltávolítva.
Hello!
BAT64-06-os schottky-t keresek lehetőleg Mo-on! Minden általam ismert üzletet megnéztem de sehol nem találok. Köszi
Én BAT 54-et használok - Lomex. Nagy a különbség?
Igen! Sajnos kevés a 30 volt.
Azért köszönöm.
Sziasztok.Hol lehet beszerezni nagyobb méretű szigetelő lapot hűtőbordára.szilikon,vagy csillám.
Sziasztok!
Mi a ChipCAD boltjának a címe? Tudom ki van írva a weblapra, de mintha elköltöztek volna.
Helló!
Hol lehet vásárolni diákbarát áron DVD meghajtó adaptert, amibe HDD-t lehet beilleszteni? Esetleg érdemes lenne venni egy rossz DVD-írót, és elkészíteni a belsejét? Néztem a DVD meghajtóm: tsstcorp ts-l532u, a csatolófelülete még nem tiszta számomra (szerintem IDE). Köszi!
Szió!
Boldog Karácsonyt! Egy spec ac/dc konvertert keresek (hálózati feszről 12v / 0.3A). Van egy pdf róla itt: http://www.ittechcorp.co.kr/data/SMPS/4w/MS0412.pdf Cserélni kellene olyan eszközben, amikben kiment, ergo lábkiosztásra / tokozás méretre is kompatibilis eszközt keresek. Aki tud tippet adni, sikítson.
Sziasztok. Az érdekelne engem hogy hol lehet kapni Szegeden nátrium per szulfátot?
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy Budapesten hol lehet vásárolni átlátszó/színtelen szilikonzsírt (fehér nem jó), lemezjátszóba kellene a karlift dugattyújába "lassítónak" és az ellensúly rezgéscsillapító tartályába. A segítséget előre is köszönöm. Üdv!
Helló!
AVR-t Pécsett hol lehet olcsón vásárolni? Kereskedőt házában 100%, hogy rendelésre kapnám, tehát várni is kellene, a többi üzlet, amit ismerek, azok meg kicsik.
Bármelyik vízszerelési boltban, ( pl BE-HA kft, Merkapt kft,stb) a vizesek is ezt használják. Van tubusba, és fél literes kiszerelésben.
Nem lehet, hogy szilikon olajat keresel??? Nagyon nem mindegy ám!
Egyébként van olyan, hogy Google.... Az első helyen egy VII. kerületi címet ad ki.
Üdv!
Köszönöm a segítséget. Nekem szilikon olajból (vagy zsírból) a sűrűbb átlátszó változat kellene (méz-sűrűségű vagy sűrűbb), csak nem tudom melyik konkrétan az a típus. Üdv!
Ha még januárban is jó akkor szerintem tudok adni a melóhelyemen ilyet használunk , van itthon is de egy kicsit szennyezett mert mindenféle csavarhúzóval már belepiszkáltam .
Üdv! Köszönöm szépen, de nem fogadhatom el, inkább vásárolni szeretnék újat a készülék érdekében, csak nem tudom hol lehet ilyet vásárolni.
Ahogy gondolod hisz ez új csak egy hatalmas dobozból vesszük ki , gondolom neked nem kell 10 kiló ?
Sziasztok!
60 eres fóliakábelhez hol lehetne csatlakozót venni? A szokásos listákat már megnéztem (lomex, ret, incomp, hqelektronik, mscbudapest, ...), de csak kissebbet találtam, ami nem elég. Ilyet találtam valami francia oldalon horror áron... Bővebben: Link
Sziasztok!
Tudja valaki hol vásárolhatok 29f200bb, 29f800bt, psop44-ben, illetve 28f512 plcc32 epromot
hello
most reggeltem az oldalon,nemnagyon ismerem még a szabályokat lehet nem jó helyen teszem fel a kérdésemet,ezért elnézést,de megpróbálom. a lényeg az hogy lenne egy technics sadx 750-es házimozi erősítőm,és sajnos tönkrement benne egy nais ala2f24 típusú dupla kontaktos relé,átböngésztem magyarországi forgalmazókat is és egyiknél se találtam megfelelőt,főleg a lábkiosztással volt gondom,esetleg akinek lenne otthol ilyen típusú vagy hasonló reléje attól megvennén,árban biztos megeggyezünk,képet mellékeltem,köszönöm előre is.
Így szemre az OMRON-okkal azonos a külseje, persze a méreteket tudni kellene hozzá.
(Kérlek, hogy a nagybetűket ne felejtsd el a mondatok elejéről! Egyébként meg a hirdetéseknek nem a fórum a helye, hanem az apróhirdetési rovat...)
Sokfajtát megnéztem már csak a lábkiosztás nem felel meg a behúzótekercs és a hozzá legközelebb eső nyitott érintkező között van 15mm,sok típusnál 20mm ez a gondom vele.Amúgy az egyik moderátor helyezte át a kommentemet,mert ahova írtam ott se volt jó.
Tudom, hogy egy modi helyezte ide, látom. Csak jeleztem, hogy a fórumban nincs helye a hirdetésnek.
A méretet - sajnos - nem tudtam, így azért nehezebb a dolog.
Sziasztok!
Dunkermotoren GR 63x25 típusú DC motorba keresek szénkefét. 5x8mm-es, kb 10mm hosszú, és fényes, grafitos bronz színű. Háztartási gépalkatrészekkel foglalkozó oldalakon találtam ilyen méretűt, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy azok a "tiszta" szén kefék (fekete színűek) jók-e az én motorjaimba. Fontos lenne a tartós, megbízható üzemelés. |
Bejelentkezés
Hirdetés |