Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   439 / 439
(#) pipi válasza djuice hozzászólására (») Nov 20, 2024 /

Egy 300 ezres hangszernek nem dukál az 500ft-os tekerő? Én biza rászánnám még az ezrest is...
(#) tufatofu válasza djuice hozzászólására (») Nov 20, 2024 /

Akkor miért kókányolnál? Hangszerre pl gitárra valót lehet vásárolni 1,5 milliósra is....
(#) pipi válasza pipi hozzászólására (») Nov 20, 2024 /

Én nem sajnáltam, ha "olyan" kell "olyat" veszek.... Nekem ilyen kellett, ez sem 10ft kategória: https://www.tme.eu/hu/katalog/?queryPhrase=RN-114A
És többet rendeltem, hogy maradjon tartalék
A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2024
(#) djuice válasza pipi hozzászólására (») Nov 20, 2024 /

Én nem oldtimert építek. A színes kupakoknak jelentőségük van funkció szerint, mint pl. egy audio keverőnél is…
Ha találtam volna megfelelőt már, akkor nem itt koptatnám a sorokat.
Tehát nem a mit miért mennyiért nem teszek, veszek, gányolok a kérdés szerintem, hanem a hol kapható! Mint ha ez volna a topik cime is…
A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2024
(#) tufatofu válasza djuice hozzászólására (») Csü, 0:25 /

Az megtudható milyen hangszerről van szó?
(#) tufatofu válasza tufatofu hozzászólására (») Pé, 9:41 / 2

Feltehetőleg sosem derül ki, hogy mit adtak el 300 ezer ft-os "hangszer" gyanánt "djuice" úrnak, amire kókányolt gomb nem jó, viszont az 500ft-os gomb pedig drága....
(#) NGY válasza djuice hozzászólására (») Pé, 10:20 / 5

Idézet:
„Tehát nem a mit miért mennyiért nem teszek, veszek, gányolok a kérdés szerintem, hanem a hol kapható! Mint ha ez volna a topik cime is…”

Mi lenne, ha a kérdésedben pontosan leírnád, mit is keresel, és esetleg betennél egy fényképet? Mert amit belinkeltél az első hozzászólásodban, az ott kapható is. Ha az kell, vedd meg ott. Ha nem az kell, akkor ne azt linkeld.

Idézet:
„miért nem akarok fémlemezeket gányolni, meg potikat reszelni, fúrni, kúpolni, esztergálni, sajtolni, ragasztani, azt meghagyom a kontár bt.-nek…”

Amit a korábban szólók leírtak, mint lehetséges megoldásokat, egyik sem a "kontár bt" kategória (esetleg a "melegtakony"), hanem eléggé szakszerű dolgok, és bizony, időnként szükség van ilyen megoldásokra.

Ez itt egy hobbi (érted: hobbi!) fórum, ahol sokan sok jó dolgot alkotnak, sok olyat is, amit boltban is megvehetnének, de inkább megcsinálják, megjavítják maguk.

Ha te nem vagy képes ilyen szakszerű munka kiviteletésére, akkor ne a segítőkész hozzászólókat kontározd le, hanem légy férfi, és mondd azt, hogy te ilyet nem tudsz, vagy időd nincs rá, vagy bármit, amit egy intelligens ember mondana ilyen esetben.

Minden más csak trollkodás (és felesleges billentyűzetkoptatás ).
(#) uniman válasza NGY hozzászólására (») Pé, 10:59 / 2

Azon a linken "Shaft Hole" gombok vannak, nem a keresett "D-axis" fajta...ahogy a le is van írva:
"ezek recézett tengelyre valók, nekem pedig D lapolásúra kellene, 180 fokos jelölővel"
Persze más kérdés, hogy másokkal végeztessük el vagy ne a piszlicsáré kutatómunkát a neten.
A net mindenkié...amit nekem megmutat, az mások elől sincs elrejtve.
Következő: »»   439 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem